|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Punjene pečurke
27.4.2010 22:12:48   
Anoniman


Potrebni sastojci:


- 50 dag sampinjona
- 20 dag praske sunke
- 1 jaje
- 1/2 glavice crnog luka
- 4 kasicice paradajz pirea
- malo maslaca
- so, biber

Nacin pripreme:

Dobro oprati pecurke i odvojiti od drške.
Ocediti ih i poredjati u vatrostalnu posudu.
Drscice iseckati sitno i dinstati sa sitno iseckanim crnim lukom na malo ulja dok ne nestane tecnosti koju pecurke ispuste.
Ohladiti malo i dodati razmuceno jaje, sitno iscekanu sunku, malo soli, bibera i 1 kasicicu paradajz pirea. Sve dobro izmesati i puniti poredjane pecurke.
Preostali pire  razmutiti u malo vode i preliti pecurke.
Na svaku pecurku staviti po malo maslaca i peci u rerni 20 minuta na 200 stepeni.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:22:50   
Anoniman
zanimljivo...a je  l pecurke treba da izdubim malo user posted image user posted image
nikad mi nije bilo jasno kako da punim pecurke kad ima tako malo mesta user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:30:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

zanimljivo...a je  l pecurke treba da izdubim malo user posted image user posted image
nikad mi nije bilo jasno kako da punim pecurke kad ima tako malo mesta user posted image user posted image



Ne, to ustvari nisu bukvalno punjene više su zaronjene ...  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:33:46   
Anoniman
to mi reci!!!
pravicu ovo pa cu da ti javim...kako mi je ispalo

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:34:35   
Anoniman
Važi draga i ja sutra planiram to da napravim, pecnem neko mesište i toliko od mene ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:39:02   
Anoniman
vala dosta...
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Punjene pečurke
27.4.2010 22:57:33   
gagana83
Moja svekrva pravi nesto slicno i bas je njam njam.Mislim da stavlja sunku,krem sir ili pavlaku i kisele krastavcice.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Punjene pečurke
28.4.2010 16:02:16   
LillyT
Ja sam pravila nesto slicno, samo nisam stavljala jaje i paradajz pire, a odozgo ih upropastim sirom. Njam, njam, samo sto je pipav posao, a ocas posla ih pojedem. 

_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Punjene pečurke
4.5.2010 9:33:26   
diamond
njam, njam...ajde ako neko bude pravio neka stavi sli;icu...ja obozavam pecurke user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

porodjaj
ivana8888

Meni je cetvrto dete na putu pa sam u nedoumici oko porodjaja.Da li da bude...

prirodan (62%)

carski rez (10%)

epidural (28%)


Ukupan broj glasova: 152

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here