RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Didy -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.4.2014 22:41:05)

Dijana, Stefanu je tetka kupila u Nemačkoj kad je imao 4 i po godine i prodavačica joj je tri puta ponovila da nije za decu malđu od 5 godina, da je nebezbedno, bla, bla, bla... Ali on stvarno nije smeo da stane na njega prošlog leta, tek sad kad je napunio 5 godina. Možda je mali za trotinet, nemam pojma. Možda da mu uzmete onaj što nazad ima dva toćkića, taj je malo stabilniji.

bubulence -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.4.2014 22:44:03)

didy prvo [sm=smiley31.gif] . a drugo mnogo ljubi klince, valjda cemo se videti uskoro.
Ema odavno lepo boja, bas se retko desi da predje liniju, jako pazi. ali zato crtanje [sm=smiley21.gif] . tek je poslednja 3-4 dana naucila da crta sunce i kao mamu i tatu, ali tako sto nam nacrta glavu i tu se ja zavrsavam a tati nacrta glavu i stavi mu 4 ruke i 4 noge koje idu iz glave. ali o tome jos u temi da se smejemo nasoj deci [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.4.2014 22:46:12)

Nisam znala da je za uzrast od 5 godina. Vec sam videla da mnoga deca voze a dosta su manja.
Na taj sam i mislila, napred ili nazad nisam sigurna ima dva tockica . Za pocetak neka njega gura.
E sada smo otisli totalno u off[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (8.4.2014 9:51:41)

IZVORNA PORUKA: Yula

Tricikl sa pedalama ili da guraju nozicama? Koliko znam, deca uglavnom pre pune tri godine, a mnoga i mnogo kasnije, ne znaju da sinhronizuju pokrete nogu i ruku dok voze bicikl. Mi imamo bicikl sa pomocnim tockicima, ali nam stoji u podrumu i mislili smo bas uskoro da ga iznesemo, jer nas prvenac ima 2god.9mes. i uskoro bi mogao da ga vozi. Kada ga je dobio za 2. rodjendan, nije znao da okrece pedale, ali je imao veliki motor koga i sada svuda vozi, pa mu bicikla i nije bila preterano interesantna.

Sa pedalama, pre drugog rođendana je naučio da vozi. Sad krenemo u šetnju, on vozi biciklicu a ja idem (ili trčim [sm=smiley36.gif]) pored njega. Pre par meseci je naučio koja je leva a koja desna strana pa mu ja govorim gde da skrene i stvarno je odličan. Povukao na mamu, ja sam baš rano naučila da vozim biciklu i nikad nisam vozila tricikl ili sa pomoćnim točkovima, odmah na dva točka.

tanjicak79 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (8.4.2014 10:39:23)

Moj Vuk za vikend naučio da vozi bicikl bez pomoćnih točkića, a u sledeću sredu ide na testiranje kod psihologa zbog upisa u prvi razred. Budući đak prvak!

Ivanka 75 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.5.2014 13:22:58)

Tesko mi na RR ovih dana...
Trudim se da pomognem kako mogu i koliko mogu a i da Ivu ukljucim u to, da razvija svest o tome da treba pomagati onima koji je to potrebno.
Podjemo ranije jutros da kupimo u prodavnici ono sto je potrebno i ostavimo na punktu kod medicinskog fakulteta. Usput pricam Ivi sta cemo uraditi i zasto.
Ulazimo u prodavnicu, Iva pocinje da skida sa polica sve za higijenu, i cetkice za zube, i paste, i stapice za usi, vatu, uloske (jer nekoj mami to treba), toalet papir...
Kupismo svasta, popakovasmo u kese, meni se dusa cepa, jedva govorim jer ona samo zapitkuje "a da li deca imaju gde da spavaju?" , " a gde je njihova kuca ako je voda poplavila?"
I na kraju, izlazimo iz prodavnice a ona pita
"a da li su deci poplavljene i igracke?"
ja kazem jesu a ona ce na to "onda idemo u prodavnicu da im kupimo igracke"!
Pa kupismo i igracke.
Suze su mi navirale na oci, ljudi u autobusu me gledaju, ona me zapitkuje o deci i ljudima koji su izgubili sve u poplavama a ja bih najradije plakala, mnogo sam se potresla jutros
Ja sam jedna jako ponosna mama[sm=smiley27.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.5.2014 13:49:25)

Divna duša malena [sm=smiley31.gif]

Al' što stavi ovo [sm=zz_poop.gif] na kraju posta nije mi jasno [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.5.2014 14:09:53)

ha ha ha na poslu sam, pisem sa mob [sm=smiley1.gif]
Ana, izbrisi to sr*** molim te [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.5.2014 14:18:08)

[sm=bravo.gif] za Ivu, prava mala humanitarka,važno je da ima razvijenu svest o tome[sm=bravo.gif]
a slatko sam se nasmejala onom stikeru na kraju poruke,ko radi taj i greši,tako je to sa mobilnim tel.

big mum -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (3.6.2014 21:33:23)

Još jedna ponosna mama.Danas je moja Sofi završila sa predškolskim obrazovanjem i za to naravno dobila malu diplomu [sm=bravo.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0603/idv-153.jpg[/img]

Sa svojim vaspitačicama
[img]http://www4.slikomat.com/13/0603/pk4-154.jpg[/img]

Torbica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.6.2014 13:24:26)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lanajelena -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.6.2014 13:34:08)

Divno i mi cemo sledece nedelje [sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.6.2014 12:21:48)

BM cestitam[sm=bravo.gif] prva mala diploma[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.6.2014 12:27:53)

Divno, mi bi trebali iduce nedelje da dobijemo takvu istu diplomu za kraj predskolskog

big mum -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.6.2014 15:03:50)

Hvala vam svima[sm=smiley1.gif]

Ovaj zaista prelijep trenutak htjela sam podjeti sa vama.Bila sam vrlo ponosna ali istovremeno i jako tužna.Isplakala sam se kao kišna godina[sm=smiley19.gif]
Ipak je ona u tom vrtiću provela 5 prelijepih godina.Prošla mnogo toga,stekla dosta drugara.Zavoljela sam svu tu djecu kao da su moja i bilo mi je vrlo teško rastati se od njih.Na diplomi piše.."ZA USPJEŠNO POLOŽEN ISPIT DRUGARSTVA"

Viki ti si vaspitač i znaš kako je to.

Sad nam predstoji jedan drugi dio djetinjstva koji će biti dosta ozbiljniji,ali Bože moj to je sve normalno i tako treba da bude.Nek su svačija djeca živa i zdrava kao što želim i svojoj djeci.

Torbica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.6.2014 15:18:08)

Citam ovo i napunise mi se oci. Uzasan sam pekmez otkad imam decu, a nisam bila takva..Svaka njihova priredba mene pomeri.... A tek ovo... Ja sam preplakala prelazak iz jaslica kod vaspitaca, luda sam...

vikiveki -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.6.2014 22:04:15)

Big mam ,kada su takvi trenuci u pitanju i nama vaspitačima se stegne srce a pustimo i po koju suzu,jer 4 godine sa decom se prosto saživimo. Ja sad imam srednju grupu,dve godine smo zajedno a već sam se toliko vezala za njih da ne znam kako će mi biti kada za dve godine budemo trebali da se rastanemo.Ma evo samo što ne zaplačem

dijana1* -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.6.2014 23:16:34)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Citam ovo i napunise mi se oci. Uzasan sam pekmez otkad imam decu, a nisam bila takva..Svaka njihova priredba mene pomeri.... A tek ovo... Ja sam preplakala prelazak iz jaslica kod vaspitaca, luda sam...

Torbi i meni.
BM je stvarno lepo napisala. Deca bas brzo rastu, tj. vreme mnogo brzo ide.

Klarita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 1:58:03)

Jao, BM, bas lepo [sm=bravo.gif]
Ja sam mnogo velika placi[sm=smiley35.gif], da je to strasno, oduvek i uvek, ne oko trudnoca i tako to.
Juce bila organizovana zavrsna priredba predskolaca, ali u vidu humanitarne, pa na ulazu u sportsku halu umesto ulaznice, svako ostavljao koliko je mogao i hteo u kutiju. Deca sa svojim vaspitacima u majicama razlicitih boja (svaka grupa dece u drugoj boji, a u okviru grupe svi u istoj boji). Devojcice sa kikicama, decacici sa kapicama nekim, jao kako su medeni bili...pa igralai svaka grupa posebno, na po jednu pesmu...puna hala, roditelji slikaju, snimaju...svuda natpisi "Deca Vla,deci Koceljeva" [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] prosto se postideh, i to moje dete bilo gledalac, nije jos predskolac[sm=smiley36.gif] e, sve mi je naplatila kad je strcala na parket i jurilo je 10 vaspitaca kao pomahnitalog navijaca po terenu [sm=zz_giggle.gif] samo sam se preznojavala od sramote!

Kad bude zavrsavala predskolsko ce mora Hitna pomoc da se uparkira s kombi ispred zgrade vrtica, jer ko zna kako cu podnesem...ima da ridam, sve da je obrukam [sm=smiley36.gif]
Sad mi je jasno o cemu mi je majka pricala, kako joj se stezalo srce kad me vodila prvi put, poslednji put u zabaviste...kad me upisivala u skolu, vodila na testiranje, kad isla sa mnom na dodele diploma...eeehhhhh, MAJKA!

vikiveki -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 7:52:59)

Ja sam od jutros lepo doterala moja dva frajera, danas im je slikanje u vrtiću.A idućeg četvrtka je završna priredba najstarijem koji je predškolsko,trebala je da bude održana u Hali u gradu ali zbog toga što su u hali bila raseljena lica i sada se renovira i adaptira,mi ćemo završnu imati u školskom dvorištu,jedva čekam

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 7:57:10)

Ja moram i ovde da se pohvalim.
Juce bila na roditeljskom i vaspitacica je Hanu izdvojila kao jako inteligentno dete koje se najvise izdvaja u grupici i da crta kao dete u uzrastu od 4 god. To je moja dusica [sm=smiley27.gif]

vikiveki -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 7:59:10)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja moram i ovde da se pohvalim.
Juce bila na roditeljskom i vaspitacica je Hanu izdvojila kao jako inteligentno dete koje se najvise izdvaja u grupici i da crta kao dete u uzrastu od 4 god. To je moja dusica [sm=smiley27.gif]

[sm=bravo.gif] bravo za Hanu

Torbica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 8:48:28)

Anck [sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif]

NadaR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 9:40:02)

Bravo Hana ! [sm=bravo.gif]

superm -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (12.6.2014 20:14:19)

Drage RR mame, moram da se pohvalim svojim starijim detetom. Danas smo saznali da je polozio prijemni za muzicku skolu!!!
Ljubi ga majka![sm=smiley32.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>