Klarita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.6.2014 1:58:03)
|
Jao, BM, bas lepo [sm=bravo.gif] Ja sam mnogo velika placi[sm=smiley35.gif], da je to strasno, oduvek i uvek, ne oko trudnoca i tako to. Juce bila organizovana zavrsna priredba predskolaca, ali u vidu humanitarne, pa na ulazu u sportsku halu umesto ulaznice, svako ostavljao koliko je mogao i hteo u kutiju. Deca sa svojim vaspitacima u majicama razlicitih boja (svaka grupa dece u drugoj boji, a u okviru grupe svi u istoj boji). Devojcice sa kikicama, decacici sa kapicama nekim, jao kako su medeni bili...pa igralai svaka grupa posebno, na po jednu pesmu...puna hala, roditelji slikaju, snimaju...svuda natpisi "Deca Vla,deci Koceljeva" [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] prosto se postideh, i to moje dete bilo gledalac, nije jos predskolac[sm=smiley36.gif] e, sve mi je naplatila kad je strcala na parket i jurilo je 10 vaspitaca kao pomahnitalog navijaca po terenu [sm=zz_giggle.gif] samo sam se preznojavala od sramote! Kad bude zavrsavala predskolsko ce mora Hitna pomoc da se uparkira s kombi ispred zgrade vrtica, jer ko zna kako cu podnesem...ima da ridam, sve da je obrukam [sm=smiley36.gif] Sad mi je jasno o cemu mi je majka pricala, kako joj se stezalo srce kad me vodila prvi put, poslednji put u zabaviste...kad me upisivala u skolu, vodila na testiranje, kad isla sa mnom na dodele diploma...eeehhhhh, MAJKA!
|
|
|
|