Misha i Ljisha -> RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... (13.8.2014 13:18:02)
|
Torbice znam da si negde pisala da si pocela da koristis nesto za masnu kosu. Po opisu moja kosa je vrlo slicna tvojoj, tanka vlas, brzo se masti nista sa njom ne mogu, perem je svaki drugi dan a znala sam i svako jutro pre posla da je perem[sm=smiley13.gif]. Sto se tice lepote sebi i drugima. Ne smatram se posebno lepom, znam da imam zdrave i lepe zube[sm=zz_biggrin.png], to mi je glavni adut hehehe... Mogla bih da smrsam koji kilogram ali eto nekako je i to krenulo spontano, valjda ce nastaviti u tom pravcu situacija da se odvija. U poslednje vreme ne stizem da odem kod kozmeticarke redovno zbog D jer nema ko da je cuva tako da se brijem. Ali najvise volim da me lepo kozmeticarka izdepilira od glave do pete[sm=jezicek.gif]. Ko sto rece Anck lepse mi je bez dlaka, brazilka obavezna ako idem kod kozmeticarke. Ne idem u solarijum (dosta sam crna jer sam non stop napolju), po kuci stvarno nosim staro i iznoseno jer ne vredi, ako nosim nesto novo odmah uflekam, pocepam i td. Ali ko sto rekoh srecom zivim na salasu pa mi niko ne dolazi ne najavljen[sm=jezicek.gif]. Kad radim u skoli najvise volim da nosim kosulje (uglavnom sa ruskom kragnom jer ide do grla a imam velike grudi pa da ne izgledam prosto), suknje i salonke (uvek kupim isti model salonki jednostavne oko 4 cm stikla, imam vise pari crnih i jedne krem) ali volim i baletanke. U tome se osecam dobro i pristojno. Kad idem u grad na neke neobavezne varijante volim da nosim udobno nesto i lagano. Mrzim trenerke. Jedno vreme sam posle porodjaja mogla samo trenerke da nosim i iskreno jako sam se lose osecala tad. vise puta sam plakala[sm=smiley19.gif]. Za svojih 30 godina zivota nikad nisam u grad otisla u trenerci pa ni u market a kamoli nesto drugo. Kad sam ja isla u skolu tad je bilo sramota nositi trenerku, to se nosilo samo na fizickom, brata je uciteljica vratila kuci da se presvuce jer je jedan dan dosao u trenerci. Meni je to ostalo kao nesto eto nekulturno [sm=jezicek.gif]. Muzu sam lepa, necu ni da kazem kako znam[sm=jezicek.gif], ali naravno volimo da se uparadimo jedno za drugo. Nedavno je bio sam na nekom vencanju i bas se skockao da sam mu rekla da i sutra uvece obuce to isto ali u kuci[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|