branki* -> RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... (1.8.2014 16:56:56)
|
ja mnogo volim da lepo izgledam i uzivam u tome,ali stvarno,to mi je jako bitno. nikada me niko nije video zarozanu i apa drapa,sem mojih bliznjih ponekad.nikad nisam izasla nigde sa prljavom kosom,ali nigde,cak i ako moram do prodavnice,a kosu perem tek uvece,ja stavim puder na teme,pa se ne vidi.i po kuci imam podlogu,kreon i maskaru,a za vecernje izlaske sam skroz namontirana.kad nisam trudna,pa kad planiram izlazak u grad,taj dan maltene niti jedem,niti pijem,da bi mi stomak bio skroz ravan i kad stojim i kad sednem,da nista ne strci nigde.od udaje,nikad leti nisam obukla kratku haljinu,a da mi noge nisu osuncane,bilo kremom za tamnjenje ili solarijumom,ako nisam isla na more. ne kzem da zena je lepa samo ako se sminka,ali ja sam bez imalo sminke bas bleda i bezlicna nekako,dovoljno je samo kreon da se transformisem skroz. kaze mi muz sto se toliko opterecujes,ti si udata zena,majka malog deteta..nema to veze sa udajom ili sa cim,ja sam takva i bicu takva i sa 60 godina. cim se ugojim,odmah ne jedem i vezbam kako bih izgledala kako sam zamislila.to je jace od mene i mnogo mi je bitno,ne mogu da funkcionisem drugacije.
|
|
|
|