Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 18:04:54
|
|
|
|
doktorkakristal
|
po niku i avataru zena - devojcica ,nezna ,osetljiva posto se srecemo po temama moram da dodam i da si u fazonu sto na um to na drum ,isterivac pravde
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 19:26:53
|
|
|
|
branki*
|
po niku se pretpostavlja da je doktorka i mozda da se zove kristina...zamisljala sam je dok je nisam videla slicno-plavusa duge kose,zgodna,lepa,privlacna,samo sam ja mislila da je malo starija
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 19:49:13
|
|
|
|
Olga75
|
Branki hm , po niku : to sam ja avatar : na ovo sam ponosna
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 20:32:11
|
|
|
|
adulence
|
To sam ja olga,takva kakva jesam kome se ne svidja neka me poljubi u dupence...oldzi meni si to ti...poljubac...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 20:38:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Adulence, nick: divna, slatka, nežna, umiljata avatar: pomalo luckasta i šašava
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 20:47:12
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: adulence To sam ja olga,takva kakva jesam kome se ne svidja neka me poljubi u dupence...oldzi meni si to ti...poljubac... pa . da to sam ja Ana : jedna ana opasna i stroga
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 21:09:50
|
|
|
|
doktorkakristal
|
BRANKI bravo za Kristina OLGA nick po imenu ako ne gresim,avatar sarmantna buca ,ovo je samo na osnovu toga ne znam kako izgledas nesto nisam naletela na tvoju sliku
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 22:01:02
|
|
|
|
mirkam
|
Doktorkakristal...hmm... Nick : predug za pisanje ali prva asocijacija mi je kao nesto bijelo, cisto, sjajno.. avatar : njezna, slatka, umiljata..
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 22:03:18
|
|
|
|
emicaa
|
Doco ja tebe doživljam kao jednu veliku veselu djevojčicu,divnu mamu i osobu koja kad joj neko stane na žulj nikog ne štedi
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 22:05:17
|
|
|
|
emicaa
|
Mirkam me preduhitrila
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.8.2014 12:41:00
|
|
|
|
17 joka
|
Emica- jedno nezno, toplo i umiljato bice
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.8.2014 13:54:22
|
|
|
|
Rosita
|
Optimista, borac! Jos da je umesto 17 broj 18, pa da je i tu neki +, rekla bih vragolasta poprilicno :) Hehe, sala mala.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.8.2014 14:33:34
|
|
|
|
17 joka
|
Rosita 17 je samo broj koji volim i koji mi znaci a za to vragolasta si pogodila
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.8.2014 15:24:44
|
|
|
|
jovicaa
|
divna, nezna osoba
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 0:04:47
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Dada, topla, sestrinski nastrojena, sto bi se reklo, posestrima citavom svetu Verolina moja nezna ,jaka plava zeno ,sad videh
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 0:06:30
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 0:09:36
|
|
|
|
anci kv
|
Verka... jedno veliko derište kojem poželiš da štipaš obraze!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 0:20:42
|
|
|
|
Verolina
|
Hot, hot, hot...i jos malo hot...i da, iz Kraljeva
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 7:24:56
|
|
|
|
branki*
|
evo,ali samo na osnovu nika i avatara,bez misljenja koje sam stekla na osnovu pisanja i slika.... verolina-ime joj je vera ili verica,plavusica,slatka. anci kv-zove se ana i iz kraljeva je,detinjasta,mlada i simpaticna.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 8:27:15
|
|
|
|
big mum
|
Vrlo nježna i osjećajna.Jako voli djecu i dobre ljude oko sebe.(Pre)brižna majka svom malom Boži.Voli red i disciplinu.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.8.2014 15:55:49
|
|
|
|
Verolina
|
Branki Big mum, fina i otmena, dosledna svom misljenju, postovalac velikih ljudi i umova, jako lepe oci.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.8.2014 10:37:58
|
|
|
|
big mum
|
Verka Kao što neko onomad reče Verka-zverka.Jedna velika i hrabra žena.Užasno osjećajna ali ne dozvoljava lošim ljudima da joj pokvare dan. Prešla je preko trnja da bi postigla ovaj nivo.Jedino joj nedostaje ono malo pile jedna mrva od zlata i svile.A i to će da ako Bog dragi da da ima.To joj želim od sveg
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 4.11.2016 17:22:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Po slici da je majka dvoje dece,decaka i devojcice i da je veeeeelika mama
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 4.11.2016 17:27:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi, jedna divna pozitivna osoba, majka dve devojcice, voljena i ispunjena.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 4.11.2016 17:29:57
|
|
|
|
eca89
|
Da je teška hladovina ! Šalim se, Anim!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?