Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 24.9.2013 16:53:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Moram da se nastavim Lesica super drug i mnoooogo dobro sprema klopu a tek sok od visanja P.S. kako bi sada popila onu jednu kaficu od 3 -23 h
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 24.9.2013 16:55:56
|
|
|
|
Verolina
|
Dijana, sume i bogovi
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 25.9.2013 23:23:39
|
|
|
|
Rosita
|
Delia Fialjo nije joj ravna, Verolina je scenaristkinja glavna :) S obzirom na nick i avatar: Pomalo nepredvidiva, devojcica u telu zene, ume da bude i blaga i stroga, cvrsta i dosledna u svojim stavovima...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 25.9.2013 23:26:54
|
|
|
|
Didy
|
Rosita: umiljata i nežna.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.9.2013 21:25:55
|
|
|
|
Наташица
|
Диди - напорна ко чеша (сори, не волим декстера )
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 18.7.2014 14:40:00
|
|
|
|
Verolina
|
Hm, mentalno jaka, ali pomalo neshvacena. Sad ja kao vezbam psihologiju, pa se po mojoj teoriji ljudi sebi obracaju hipokoristicima samo kada zele da "ublaze" jacinu svog karaktera Sto se tice avatara, vesela, jako vesela osoba.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 21.7.2014 13:58:46
|
|
|
|
Наташица
|
јој Верка, како ме насмија, а так прочита. сад ме натјера на размиљање. није ти лоше ово вежбање психологије. сад да наставим низ: Веролина - занимљива, духовита и креативна цурица паметница. :)
< Poruku je uredio Наташица -- 21.7.2014 14:01:12 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 21.7.2014 21:55:01
|
|
|
|
Rosita
|
Pise cirilicu, to volim ;). Predana porodici!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 21.7.2014 22:12:13
|
|
|
|
nata11
|
Radoznala, ima neki zanimljiv hobi u fazonu uradi sam i na osnovu nika: voli cvece
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 21.7.2014 22:22:57
|
|
|
|
Dada81
|
Nata,draga ,''otvorena''osoba,zanimljiva i iskrena
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 7.8.2014 22:10:27
|
|
|
|
Verolina
|
Dada, topla, sestrinski nastrojena, sto bi se reklo, posestrima citavom svetu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 13:45:03
|
|
|
|
Torbica
|
Verka, zena sa stavom, inteligentna, veliki borac! Ubedjena sam da je pitanje dana kada ce uspeti!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 13:52:27
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Наташица Диди - напорна ко чеша (сори, не волим декстера ) Potpuno pogresno! Didy sam upoznala. Krajnje spontana, prijatna i nenametljiva! Meni dodje kao melem na moj zvrkasti temperament!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 13:58:11
|
|
|
|
jabudic
|
Torbica- nick me je odmah asocirao na kengura Po avataru bih rekla srećna i zadovoljna mama...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 14:07:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Torbica- nick me je odmah asocirao na kengura Po avataru bih rekla srećna i zadovoljna mama... da te komentariem??? dusa jedna nezna, mila, draga...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 14:09:07
|
|
|
|
serpica
|
Ja svoju decu zovem Bubi,tako da me to asocira na nesto lepo,decje,milo,slatko....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 14:13:52
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Serpica- asocira me upravo na to, na one male serpice u kojima se nesto prcka za decicu, pa samim tim mislim da je dosta okrenuta deci,porodici,kuci...prava zena,majka,kraljica ;) po avataru bih rekla da je uz sve to prava zavodnica ;)
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 8.8.2014 14:15:12 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 14:22:37
|
|
|
|
adulence
|
sto se tice nika asocira me na grcku i more,a avatar baloni sreca...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 14:41:56
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jabudic Torbica- nick me je odmah asocirao na kengura Po avataru bih rekla srećna i zadovoljna mama... da te komentariem??? dusa jedna nezna, mila, draga...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 14:46:24
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: adulence sto se tice nika asocira me na grcku i more,a avatar baloni sreca... Adulence, pogodila si apsolutno sve! Sve kako si rekla je moj zivot ukratko :) Svaka cast!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 15:19:21
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Verka, zena sa stavom, inteligentna, veliki borac! Ubedjena sam da je pitanje dana kada ce uspeti! A, borac jesam. I znam da gubim, tesko mi padne, ali znam da izgubim. A onda se ponovo podignem jos jaca i lepsa Torbica, sto se nika tice imam osecaj da je trazila jednostavan nik, sto jednostavniji, kao sto u zivotu uvek traga za najjednostavnijim resenjima. Potpuno nekomplikovana osoba sa jasnim zivotnim stavom i zivljenjem po drustveno uskladjenim moralnim kodeksom. Sto se avatara tice, opet nekomplikovano i jasno-jedina slika koja je oslikava kako treba i naspram koje se ona meri i vrednuje jeste porodica.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 15:23:37
|
|
|
|
Torbica
|
Verka, jesi sigurna da nisi psiholog? Mislim, samo vezbas? Da, u pravu si za mene. A nick mi je jednostavan - prezime! Nema veze sa kengurima!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 15:31:57
|
|
|
|
Verolina
|
Svakog aktivnog clana foruma poprilicno dobro poznajem iako vecinu nikada u zivotu videla nisam. Iz tog razloga bih volela da mi je nekoliko njih medju clanovima familije da mogu da ih vidjam skoro svaki dan, Jole, na primer... Ima i onih sa kojima nisam u kontaktu vise, ali koji su ostavili veliki utisak na mene i koje nadasve cenim kao osobe. Ima i kretena prve vrste, a i patoloskih lazova. Ima svega....ali sad sam bukvalno gledala samo na nik i avatar, jer ljudi cesto koriste reci i slike koji odaju njihov temperament. Mene su na ovoj temi vise posmatrali kroz onu prvu lupu (po kojoj bih ja mogla reci da si ti skroz ok i kvalitetan covek), a niko zapravo nije primetio da ja vec 5 godina nosim devojcice po avatarima, a to je zato sto ja neizmerno volim decu, posebno devojcice.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 16:58:32
|
|
|
|
Torbica
|
Ono u šta jako verujemo i želimo, to i dobijemo. Sigurno!Mada se meni čini da bi kod tebe pre došao bata,ne znam zašto.A posle i seka! Ja najviše cenim ljude sa stavom,koji se ne gube u masi.Tu sam tebe zapazila,svu sreću ti želim.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 8.8.2014 17:15:19
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?