MarijaBg -> RE: Čime čistite nosić? (25.10.2012 15:56:59)
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Jedno pitanjece, kupila sam ovaj physiomer za bebe, ali meni se cini da mnogo tecnosti izadje u jednom prskanju, strah me toliko da joj prsnem. Probala sam jednom na sebi i pola iscurilo koliko toga ima .. kako li to bude tek maloj bebi? Da li trebam da pritisnem do kraja i sve da prsne? O Bozeee ... A za tu pumppicu isto physiomer - ume li mi neko opisati koliko jako da vucem? I smem li bebi od dva meseca. Kupila sam sve, ali do sada nisam koristila .. nisam smela. Ali evo je krklja, jedva dise I treba da curi... Posto vidim da si iz Zemuna, evop da ti prosledim savet koji sam ja dobila od jednog sjajnog pedijatra iz Zemuna [sm=smiley1.gif] Najbolji efekat ces postici ako uzmes obican fizioloski rastvor u flasi i spric od 2,5 ml. Okrenes joj glavicu u stranu, pa u gornju nozdrvu sipas pun spric fizioloskog, tako da tecnost izadje kroz drugu nozdrvu. Isto tako sa druge strane. Onda fino izvuves pumpicom sve sto mozes... I tako cesto slobodno, pre svakog spavanja-sisanja...
|
|
|
|