RE: Čime čistite nosić? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

cockic -> RE: Čime čistite nosić? (9.8.2012 8:47:37)

fiziomer je super ja ga isto stalno uzimam sad je uzasno poskupeo preko 1000 din,ali ja ga nadjoh juce za 870din [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:27:42)

Danas sam kupila Physiomer aspirator, do sad smo imali neki drugi koji je krš teški, tvrdog vrha i težak za izvući slinice, ja nisam sa njim uspela nikad ništa pa sam uvek morala da čekam mm sa posla dok N krklja i muči se. Mislila sam da su svi takvi dok danas ne dadoh fuplo više para za physiomerov i sama sam joj za čas izvukla sve i umesto uobičajenog dranja kao da je kolješ bilo je samo malo negodovanja i tek po koja suza.

lesica -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:31:14)

Mila Zabica,procice je to brzo.
Ja se ganjam sa ovom mojom barabom i za spricanje fiziomera,i za inhalaciju,dere se kao magarac,cak je pocela sama da briska nos ne bi li izbegla sve gore navedeno.

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:32:50)

I koliko košta?

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:34:07)

Marko viče da ga boli kad mu izvlačim slince? Vučem ustima, dakle, nije nešto mnogo nasino tipa usisivačem, osetim po pritisku kad je dosta. Jel to moguće (da ga boli)?

minavb -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:35:55)

Na pitanje "cime cistite nosic" prosecni taksista odgovara "malim prstom"

lesica -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:36:49)

Tash ja sam ubedjena da po malo lazu,meni L kuka da je boli kad joj prskam fiziomer.[sm=smiley29.gif]

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:37:26)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa koristim i štapiće za uši. 

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:37:58)

Ovaj je 800 i neštp ima silikonski vrh i onako je kruškast, meni mnogo lakši za upotrebu i manje muka je potrebno. Ma prskanje Tetrisala je prvo lov, pa imobilizacija pa prskanje uz to da jedno od nas dvoje dežura da ne naiđe socijalna služba jer sve češće mislim da će komšije morati da ih zovu jednog od ovih dana. Ona URLA samo kad uzmem toplomer u ruku, a da ga pri tom nisam ni prinela njoj. Sad sam poručila onaj za uho i čelo u nadi da će mi se investicija isplatiti...

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:38:33)

IZVORNA PORUKA: lesica

Tash ja sam ubedjena da po malo lazu,meni L kuka da je boli kad joj prskam fiziomer.[sm=smiley29.gif]

Luku boli kad mu brišem i češljam kosu i kada mu sečem nokte.
Ovo sam pomislila da može biti istina zbog ušiju.

cockic -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:38:54)

meni petar ume da izduva nosic i vise mu nista ja neizvlacim sa njim sam imala muke oko fiziomera i izvlacenja iz nosica.
lena je za sad ok place malo ali mogu sa je prevarim na brzaka.mada za inhalaciju mi bezi to nece.ali i to uspem nekako.

cockic -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:41:17)

tash za nokte meni petar nozne ni za zivu glavu neda,cekam da mi neko u vrticu kaze.rucne i da nekako ali nozne nema sanse to je katastrofa kakvu scenu pravi.neko mi rece da decacima neprija kad im se diraju noge[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ne znam zasto ne golicam ga po stopalu

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:45:41)

Da, da, i Luka pravi problem za noge. Marko manje, ali ni on ne voli.

I Marko duva, ali ne izađe sve, pa dorađujemo izvlačenjem.

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:51:15)

Ovaj smo imali do sad:
[img]http://www4.slikomat.com/11/0914/mj4-images.jpg[/img]

A ovaj sam kupila sad:
[img]http://www4.slikomat.com/11/0914/6vr-aspira.jpg[/img]

P.S. Ponovo radi slikomat JEEEEJ

Ana RR -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 12:55:31)

Gae, fiziomer je odličan, mi ga imamo odavno. Isto smo prvo kupili neki kao taj tvoj pa je isti dan mm otišao u apoteku i kupio fiziomer.

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:00:19)

Gde nađu te nasmejane bebe sa apiratorom u nosu!?!?

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:02:57)

IZVORNA PORUKA: Tash

U fotošopu [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:05:25)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: Tash

U fotošopu [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

MicinaMama -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:06:04)

gae e to je to!meni je super.

maslackic -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:07:18)

haha u photo shopu ima i zgodnih devojaka [sm=smiley36.gif]

nego mi imamo onaj Chicco aparatic za ciscenje nosa i nama radi fino...ali cim joj stavim to cudo u nos ona duva na nos i sve izduva :P tako da eto...mada nismo imali vecih zacepljenja ...

a i mm kada je uvece kupamo istrlja nos malo sa vlaznom rukom i ona se iskija i protrlja rukom i izadje samo...

jovicaa -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:12:45)

mi ne cistimo nicim nosic. istina on jako retko ima sline, ali kada ih ima, pustamo ih da same izadju ili ih onako istisnemo rucno iz nosica maramicom i tako preguramo. kada je bio mali vadila sam mu onom pumpicom na usisak, kao ti vuces i sline idu napolje, ali strasno ga je to nerviralo, pa ne koristimo vise

Modessty -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:18:08)

mi do sada nismo ništa koristili sem Nisite ili Marisol spreja. Ali pre par nedelja mu je baš bio zapušen nos i nikako nismo mogli to da rešimo sprejevima nego nam je dr savetovala da kupimo tu pumpicu za izduvavanje slinaca. I mogu vam reći da je fenomenalna stvar jer deca počnu sama da duvaju nos kad im samo pomeneš pumpicu [sm=smiley36.gif]

Zemunka85 -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:21:05)

Gae, ja imam ovu sa prve slike. Kada najranije smem da pocnem da je koristim?

Anoniman -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:29:16)

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Gae, ja imam ovu sa prve slike. Kada najranije smem da pocnem da je koristim?

Ako mene pitaš nikad, ja bih ti savetovala da je vaciš i kupiš ovu sa druge slike, ja ne mogu da se nakajem što to nisam davno uradila. Može prilično rano al ja to ne bih koristila bez preke potrebe, tj samo onda kad se zapuše i vidiš da im sekret smeta. Za svakodnevnu higijenu dovoljan je fiziološki u ampulama ili spreju.

MicinaMama -> RE: Čime čistite nosić? (14.9.2012 13:38:32)

I ja isto koristim svakodnevno fiziode i Milici i Dunji...a pumpicu sam koristila kada je,kao sto rece gae,bila preko potrebna....tj kada su joj sine izazivale i kasalj i kada je krkljala zbog slivanja slina.Milica je plakala kao luda kada sam joj cistila sline sa tim...tako da se to kod nas koristi samo kada se mora.

Sada ce hladniji dani pa ce verovatno biti i nazeba i gripa ali uvek imam to uz sebe za svaki slucaj.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>