Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:57:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja hoću prvo da saznam šta znači to "onlajn vaučer" , pa ako je nešto dobro i korisno - da se njakam . Ako nije , reći ću vam ovde da ste dobri i aj' uzdravlje
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 13:00:59
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tashke A to može više puta? Pa što ne kažete? Jel šansa do dobijem veća ako više puta popunim??? Koliko sam ja shvatila,to izlazi na svaka 2 meseca...
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 15:20:17
|
|
|
|
lanajelena
|
aaaaa ja htela nesto brzo da vidim i stisnula da necu da popunjavam
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 15:31:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja popunila
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 15.8.2010 1:03:23
|
|
|
|
Verus
|
I ja, i ja
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 15.8.2010 3:56:58
|
|
|
|
gagana83
|
Popunila
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 15.8.2010 11:31:56
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 10.1.2011 8:45:01
|
|
|
|
Kvrkac
|
Jedva..pa skoro nikako aliiiiiiiiiii uspela sam da popunim
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 11.8.2011 8:27:23
|
|
|
|
Nadja
|
Meni se mnogo dopada sajt, posebno stranica sa kalendrom plodnih dana. Jedino sam primetila dok sam gledala video da su uzeti (mada je u Bosni dodat prevod) od Harun Yaha (pravo ime Adnan Oktar), kao sto se vidi ovde http://www.youtube.com/watch?v=WlqA5eQcvX4;http://www.youtube.com/watch?v=xRLthZLIJ2Q on je zastupnik krecionisticke teorije (http://www.vladartdesign.com/?p=576), kada sam prvi put citala njegove knjige dopao mi se jednostavan nacin objasnjavanja, ali kasnije proveravajuci njegove teorije shavtila sam da nije bas u pravu u svemu kako na prvi pogled izgleda nekom ko nije studirao medicinu ili biologiju... Na zapadu smatraju da on sam ne pise knjige vec da ima tim naucnika koji mu pomazu, a da im je za cilj popularizacija islama i kreacionisticke teorije a njeogva organizacija u Turskoj je zabranjena. http://whoisharunyahya.wordpress.com/2007/06/12/who-is-harun-yahya/ http://whoisharunyahya.wordpress.com/the-collapse-of-harun-yahya-in-20-answers/ Ja i dalje volim da gledam animacije koje je njegova organizacija napravila jer su jednostavne i lako razumljive, ali s obzirom na kontraverzu koja ih prati ne bi bilo lose uzeti jos neke snimke sa drugih sajtova koji se bave naukom pa ponuditi raznovrsnost u video odeljku.
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 1:06:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Jedno veliko 👏 za R R od mene
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 8:07:19
|
|
|
|
isidora88
|
I od mene sve pohvale, ne bih bila ovde skoro 8 godina da ne mislim sve najbolje
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 8:12:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Najbolji forum! Uvek ljudima pricam kad sam ostala trudna koliko ste mi pomogli, ma oko svega. Moja Vikipedija Kalendare redovno pratila Uvek dobra ekipica i za razonodu i kad treba neka informacija, ma sve 5!
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 9:37:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 I od mene sve pohvale, ne bih bila ovde skoro 8 godina da ne mislim sve najbolje Ми смо се у исто време регистровале. И заједно у првој трудноћи трудновале.
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 13:55:15
|
|
|
|
Dragce86
|
Registrovala sam se prosle godine kad sam otvorila trudnicko bolovanje i imam samo reci hvale! Puno saveta, podrske i poklona! Sve sto trudnicama i mamama treba je ovde ;)
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 14:06:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni je prosto zao sto se nisam ranije registrovala i kako je moguce da ranije nisam cula za RR... ja sam tek od ove godine aktivna i toliko vrednih nagrada sam dobila, gomilu korisnih saveta, i zaista sam odusevljena 😊
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 13.11.2017 15:56:46
|
|
|
|
degu
|
I ja sam ovde skoro 8 godina i nigde ne mrdam, obozavam rr i sve sto mi je ikad trebalo vezano za zatrudnjivanje, trudnocu i bebe sam tu nasla. A tek podrskai razumevanje koje nikad ne izostaje A i uvek ima lepih nagrada
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.11.2017 0:00:17
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
RR je super. Mnogo korisnih saveta i mnogo tekstova sa temama koje interesuju i ttudnoce i mame.
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.12.2017 18:45:45
|
|
|
|
medamisko
|
Zaista koristan portal, buduce mame ce dobiti sve potrebne informacije, puno saveta na sva vasa pitanja. Strucna misljenja od dr. I puno poklona.
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.12.2017 18:56:14
|
|
|
|
isidora88
|
Jedini forum kojem se uvek vracam i koji redovno pratim. Clanica sam jos nekih foruma, ali nigde ne pisem i ne citam kao ovde
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.12.2017 21:09:25
|
|
|
|
bojana92
|
RR je jedini portal,na koji pisem postove,koji redovno pratim i nadjem sve potrebne informacije i savete.Sve pohvale za ovaj predivan portal.
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 17.12.2017 20:34:12
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam ovde veteran Osam i po godina sam clan. Sad mnogo manje vremena provodim na RR nego ranije, ali je i dalje volim Dok sam bila trudna i dok je Una bila beba, non stop sam visila na RR. Malo je falilo i da se porodim uz forum
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 17.12.2017 21:04:13
|
|
|
|
emicaa
|
mjesto gdje djelimo najljepse i najbolnoje trenutke.Gdje uvjek ima neko ko ima neki pametan odgovor.
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 18.12.2017 5:05:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Najbolji forum! Uvek ljudima pricam kad sam ostala trudna koliko ste mi pomogli, ma oko svega. Moja Vikipedija Kalendare redovno pratila Uvek dobra ekipica i za razonodu i kad treba neka informacija, ma sve 5! isto. Cak sam se nedavno nasalila da necu ni ici u skolicu za trudnice ovaj put jer ako sam nesto zaboravila pitacu mame na rr . i ovde osim mog antagoniste leptirica nikad ali nikad nije bilo neke prepirke ili neprijatnih komentara vredjanja i sl. Najkulturnije mame su ovde definitivno
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 27.2.2018 9:56:28
|
|
|
|
Dora89
|
Sve pohvale! Aktuelne teme, razmena iskustva, lepe nagrade.. RR ima sve što nam treba!
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 27.2.2018 10:05:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja ne prestajem da se odusevljavam, svaka vama cast sto sve ovo uspevate da nam pruzite
|
Anketa
Mame,sandrinaKada ste prvi put dali detetu meso i koje?pre 6 meseci (
23%)

sa 6 meseci (
41%)

oko 8-og meseca (
36%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!