Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 14:41:53
|
|
|
|
eni26
|
Ja popunila cim sam usla,rekoh mora da je obaveza ! Nisam smela da Ne popunim!
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 14:50:56
|
|
|
|
NadaR
|
Lu,pa mi smo u inostranstvu
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 14:53:13
|
|
|
|
eni26
|
Pa i ja sam,ali sam popunila! IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Lu,pa mi smo u inostranstvu
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 15:04:41
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Sad bi se lijepo ubila Kad sam došla do kraja iz kojeg ste regiona, skužila sam da je samo za Srbiju Cipi,pokušaj ovako,obriši cokes sa jednog browswra i ako opet neće prebaci se na drugi,meni je tek tad uspjelo... Lu, ima opcija "inostranstvo", na kraju liste :)
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 15:07:09
|
|
|
|
marince1
|
Ja nemogu da nadjem tu anketu
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 15:07:51
|
|
|
|
guppy RR
|
Pročitaj prošlu stranu ove teme, pa ćeš razumeti. Treba anketa da nađe tebe, a ne ti nju
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 23.4.2010 15:10:32
|
|
|
|
marince1
|
Zbunite zavesu,spustio sam se. Mene nije nasla
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 24.4.2010 14:20:16
|
|
|
|
Lu
|
Hvala Nado i guppy,nisam išla dalje od onoga pitanja Juče i danas evo sam pokušala po 20 puta i nisam uspjela da uđem u anketu,pokušavaću još dok mi ne dosadi. P.S. Ako uspijem,sad će jedan odgovor definitivno da bude drugačiji
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 24.4.2010 21:47:43
|
|
|
|
afrodita
|
Ja popunila. vise bih volela da je bila anketa o rr
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 24.4.2010 22:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
popunila
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 24.4.2010 23:02:24
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR E, vidite.. ovo nisam znala :) Upravo su me obavestili iz kompanije koja nam radi research, da upitnik vidi samo svaki treći posetilac. Automatski se radi "sampling" da bude uzorak drugačiji od populacije. Bira vas automat, a ne ja Znaci nema veze sto sam obrisala cookies, i odblokirala pop-ups. Promenila i browser, i opet nista. Znaci vise srece sledeci put.
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 25.4.2010 15:38:44
|
|
|
|
Lu
|
Uspjela sam Nađe me odjavljenu
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 25.4.2010 15:40:21
|
|
|
|
marince1
|
Mene search ne voli
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 25.4.2010 20:33:08
|
|
|
|
Nensi*
|
Popunila sam
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 27.5.2010 22:38:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo našla sam temu. Do kada e ovo da iskače na Home? Mogu da popunim još koji put?
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 28.5.2010 9:08:18
|
|
|
|
Lu
|
Tashke meni iskače svaki put kad uđem na mozillu i nisam još prijavljena!
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 28.5.2010 11:09:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma meni iskače i ako sam prijavljena, i ako nisam, i ako sam na RR već 2 sata pa odem na Home... odlepiću više... Zar to ne može da se namesti nekako da prepozna da sam već popunila, ili da počnem da popunjavam svaki put kada mi iskoči, bar su veće šanse da dobijem...
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 28.5.2010 11:16:25
|
|
|
|
Ana RR
|
I kod mene je tako..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 28.5.2010 11:21:11
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
E i ja sam popunila pre jedno nedelju dana kad sam bila kod drugarice i da joj pokazem, forum i samo sto sam se ulogovaa eto i upitnik.I popunila sam.
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:14:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo opet počelo da iskače... Hoću ja dobiti tih 20.000din?
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:15:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ovo opet počelo da iskače... Hoću ja dobiti tih 20.000din? neka, neka, samo popunjavajte hihihi, ispravila se , htela da napišem neka, neka, a napisala nee, neka
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.8.2010 12:29:56 >
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:24:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Sprdam se za te pare... Ali baš smara... kada bi me prepoznao pa mi se ne bi više prikazivao...
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:38:30
|
|
|
|
Nensi*
|
Mislim da je red da ja dobijem tih 20.000,opet sam popunila sve ono pre 2 dana...
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
A to može više puta? Pa što ne kažete? Jel šansa do dobijem veća ako više puta popunim???
|
|
|
|
RE: Treba nam vaše mišljenje o nama! 14.8.2010 12:53:37
|
|
|
|
liliana
|
To kod mene nema...Nije ga bilo uopšte...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?