Tajčica -> RE: Problemi u Srbiji (10.8.2015 15:48:05)
|
Odmah da napišem, da volim ljude, ALI, kako vi doživljavate situaciju sa azilantima? Da li je neka od vas (molim vas iskreno napišite), bila na autobuskoj stanici u poslednje vreme, i da li ste videli one ljude, decu, kako žive spavaju po parku. Da li ste videli našta liči autobuska stanica u Beogradu? Da li je normalno da samo Srbija prima izbeglice, a oni koji su ratove izazvali, i zbog kojih su horde izbeglice krenule po Evropi, ne žele ni da ih primirišu, već dižu zidove već na prvoj liniji, i to baš pred Srbijom. A nama predlažu da napravimo grad za 400.000 azilanata KLIK OVDE Žao mi je tih ljudi, stvarno. Tuga me uhvatila jutros, na stanici, kada sam gledala svu onu decu u prljavoj odeći koja spavaju na betonu. Ali, ja sam sam sa svojom bebom jutros doputovala i morala sam proći tamo i iskreno, bilo me je strah za zdravlje svoh deteta, jer meni je moje dete na prvom msetu. Ne mislim da sam loš čovek zbog toga. Ali to je autobuska stanica glavnog grada jedne zemlje, i ona je leglo zaraze i prljavštine. Pitam se ko vodi našu zemlju, i ko dobija pare da se baš u Srbiji to dešava. Zšto ne idu preko Rumunije ili Bugarske, po meni je taj put logičniji. Da li samo ja razmišljam o ovome?
|
|
|
|