Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:00:42
|
|
|
|
AndreaK
|
Limunada bas sam se pitala kad cemo videti tvoje slike... sigurna sam da sam te negde vec videla...a obzirom da si iz Zrenjanina velike su sanse da je tako... ne jednom sam se uverila kako je svet mali...a o Zrenjaninu da ne govorim Slatka si...prosto ne mogu da te zamislim drugacije...recimo, sa stomakom do zuba...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:01:04
|
|
|
|
Brana
|
Sve ste predivneee!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:10:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Lijepe zene prolaze kroz RR
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:12:17
|
|
|
|
Snelle
|
Brano, baš se razlikuješ na prvoj i drugoj fotografiji! A ovu drugu kao da sam već negde videla
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:16:24
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Brano, baš se razlikuješ na prvoj i drugoj fotografiji! A ovu drugu kao da sam već negde videla druga slikica je slicna kao na avataru ali nije ista,a ja se stalno transformisem tako da sam na svakoj slici drugacija
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:27:27
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Lijepe zene prolaze kroz RR ovi smiley su vrh
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:32:59
|
|
|
|
AndreaK
|
Sto volim kad vidim da zeni lepo stoji kratka kosa... ja sam je imala u tinejdzerskim danima, a sada je duga i ne usudjujem se da je skratim ... Brano, super su ti fotkice...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:33:27
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Lijepe zene prolaze kroz RR
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:34:23
|
|
|
|
jovicaa
|
bas ste mi lepe
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:45:21
|
|
|
|
anajid
|
Jao zene pa vi ste mene postidele! Hvala na prelepim komplimentima! Brano,ti kao da si stavila dve razlicite osobe!Ne mogu da verujem da si na obe slike ti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:46:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: magiNS Lijepe zene prolaze kroz RR ovi smiley su vrh 'Ramonika i beges bez njih nista
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:48:38
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: anajid Brano,ti kao da si stavila dve razlicite osobe!Ne mogu da verujem da si na obe slike ti! u kom smislu? doduse prva je slikana na mob.a druga foto aparatom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:49:15
|
|
|
|
JMPM
|
Hvala vam zene !Ima nas cini mi se podjednako plavih,smedjih i crnih
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:50:06
|
|
|
|
anajid
|
Pa meni tu izgledaju potpuno dve razlicite osobe.Verovatno zbog toga sto si na drugoj slici nasminkana,a na prvoj ne!Covece koja transformacija!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:50:52
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: lenaa Mina mm je mnogoooo opasan pa moram da slusam a limunada nam se opustila pa stavila 2 slike limunada bas si lepa hvala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:51:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: anajid Pa meni tu izgledaju potpuno dve razlicite osobe.Verovatno zbog toga sto si na drugoj slici nasminkana,a na prvoj ne!Covece koja transformacija!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:51:34
|
|
|
|
limunada
|
brano bas si slatka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:51:42
|
|
|
|
JMPM
|
Ja bih rekla da su ono sestre na slikama sto je Brana stavila !Stvarno,samo licite . Marija32,dodjem ti sta hoces za ono mali je isti ti
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:51:46
|
|
|
|
anajid
|
Limunada ja kad vidim tvoj nick,ja sam odmah ZEDNAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:53:16
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Limunada bas sam se pitala kad cemo videti tvoje slike... sigurna sam da sam te negde vec videla...a obzirom da si iz Zrenjanina velike su sanse da je tako... ne jednom sam se uverila kako je svet mali...a o Zrenjaninu da ne govorim Slatka si...prosto ne mogu da te zamislim drugacije...recimo, sa stomakom do zuba... Hvala Andrea hihihi stomak mi je bas velik mozda smo se i videle ko zna,Zrenjanin je inace bas velik
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:54:35
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: anajid Limunada ja kad vidim tvoj nick,ja sam odmah ZEDNAAAAAAAAAA! jbg. ne kontam ne zameri plavusa sam
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:56:50
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: limunada brano bas si slatka hvala takodje! Ma to je moja sestra bliznakinja pa se ja svercujem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 21:59:15
|
|
|
|
Brana
|
Evo jedna slika da me prepoznate nije bliznakinja,ovo sam sa dugom kosom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 22:09:15
|
|
|
|
anajid
|
Brano divno ti stoji duga kosa!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 22:10:54
|
|
|
|
indy_25
|
Sve ste lijepe prelijepe najljepse
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?