Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:30:31
|
|
|
|
anajid
|
Hvala lenna,ni tebe nikada nisam videla!Jel ima negde tvoja slika da te vidim?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:31:37
|
|
|
|
Anoniman
|
opet ja... ovde sam bila trudna četiri nedelje, bila sam u Švici a ovo je trenutak kad sam dragom saopštila radosnu vest i on me fotografisao da nisam ni znala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:32:43
|
|
|
|
lenaa
|
IZVORNA PORUKA: anajid Hvala lenna,ni tebe nikada nisam videla!Jel ima negde tvoja slika da te vidim? Nema moje slike nigde na rr ima samo na fb dve malecne slikice sa mm to se ja vesto skrivam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:32:57
|
|
|
|
bebać
|
Evo i mene,sad sam crnka...a duuuuuuuugo sam bila plava
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:33:41
|
|
|
|
lenaa
|
Rado vidi se koliko si bila srecna
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:36:02
|
|
|
|
minna
|
lenaa videh pre neki dan u nekoj temi da se ne zoves lena, a ja bila ubedjena da je to tvoje ime
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:36:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Rado vidi se koliko si bila srecna najsrećnija na svetu tog momenta
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:40:04
|
|
|
|
madre
|
devojke, bas ste lepe anajid, da sam musko ne bi mi se izvukla
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:41:21
|
|
|
|
lenaa
|
Minna pa kazem ja da se vesto skrivam . Ja bih rado postavila svoju sliku al mm bas nije pristalica toga da bilo gde na netu postavljam slike, jedino da stavim na kratko neku sliku pa da obrisem .
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:42:55
|
|
|
|
bebać
|
i jedna dok sam bila plava,na proslavi 5ogodišnjice mature od prošle godine: ja sam PLAVUŠA,a ta brineta je prijateljica:
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:44:01
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Minna pa kazem ja da se vesto skrivam . Ja bih rado postavila svoju sliku al mm bas nije pristalica toga da bilo gde na netu postavljam slike, jedino da stavim na kratko neku sliku pa da obrisem . ma i moj ti muz nevoli to,sav je neki poseban al ja cu sad postaviti,nece on ni gledati
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:45:52
|
|
|
|
limunada
|
bebac tako plava i crna pa kao dve osobe,bas frizura izmeni coveka al svaka cast na takoj promeni super
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:46:53
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Minna pa kazem ja da se vesto skrivam . Ja bih rado postavila svoju sliku al mm bas nije pristalica toga da bilo gde na netu postavljam slike, jedino da stavim na kratko neku sliku pa da obrisem . skroz te razmem
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:47:19
|
|
|
|
lenaa
|
IZVORNA PORUKA: limunada bebac tako plava i crna pa kao dve osobe,bas frizura izmeni coveka al svaka cast na takoj promeni super u pravu si bebac lepo ti stoje obe boje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:50:42
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: lenaa IZVORNA PORUKA: limunada bebac tako plava i crna pa kao dve osobe,bas frizura izmeni coveka al svaka cast na takoj promeni super u pravu si bebac lepo ti stoje obe boje Thanks cure,sad su mi dosadile obe boje...sad bi neku pepeljasto smedju da,jedni kažu da je ljepša plava...a jedni crnka...svako ima svoj ukus...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:52:41
|
|
|
|
lenaa
|
Sto da ne Bebac, ja bih isto volela da isprobam da promenim boju kosu ali se plasim ako mi se ne dopadne kukuuuuu meni
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 18:56:13
|
|
|
|
bebać
|
Pa šta ja znam,ja to odokativno ...imam ten neki izmedju...nisam ni tamna a ni baš svijetla/onaj svijetli ten...i imam svijetle oči...plavo mi svakako stoji,a na crno oči dodju do izradžaja a recimo crno mi zahtijeva više šminkanja...potamnjujem obrve i stavljam puder...ma jao,žensko 'ti je rupa bez dna' uvijek sredjivanja i dotjerivanja
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:00:05
|
|
|
|
minna
|
bebac stvarno ti obe lepo stoje, pa taman kad ti dosadi jedna mozes da menjas drugu limunada ajde da te vidimo, ali da ne vidi muz
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:06:43
|
|
|
|
limunada
|
e ovo je od letos tj.mislim da je maj mesec neznam tacno
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:07:57
|
|
|
|
limunada
|
pise 2007 god.al nije to na aparatu nije namesteno,da nemislite da sam stavila sliku od pre sto god.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:10:58
|
|
|
|
limunada
|
al sad mi je stomak do zuba
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:11:11
|
|
|
|
madre
|
limunada, mackooo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:11:27
|
|
|
|
bebać
|
limunada i lijepa i zgodna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:11:49
|
|
|
|
lenaa
|
Limunada wau super izgledas
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 18.2.2011 19:14:05
|
|
|
|
lenaa
|
Mina mm je mnogoooo opasan pa moram da slusam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?