Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.8.2010 22:09:23
|
|
|
|
ishler
|
Hvala drage moje,i vi ste prelepe......Majo tebe sam odavno videla ali Verku tek sad sta reci divne ste...... Primetila sam da su vecinom sve same plavuse.......
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.8.2010 23:59:11
|
|
|
|
kleopatra*
|
Ishler draga mnogo si slatka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.8.2010 0:02:42
|
|
|
|
morena
|
Ishler - prekrasna!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 22:36:19
|
|
|
|
magde
|
ovo je nesto najnovije skoro pa 5 mesec :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 22:37:57
|
|
|
|
magde
|
nije bas dobro uredena slika ali eto mozete da me zamislite kakvi bi bila sa crnu kosu????
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:20:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Magde kada bi postojao izbor za Miss Ringeraje ja bih za tebe glasala - to mislim od kada sam prvi put videla tvoju sliku i ne laskam ti; stvarno imaš prelepe crte lica, prelepu boju očiju a pored toga i neku dobru, milu facu:)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:23:49
|
|
|
|
magde
|
hhaha DUNJAAAA hvala ti bas si me nekako nahranile sove reci...za to da imam dragu i milo facu to mi svi kazu :)mozda me zato i mnogooo decu vole
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:24:43
|
|
|
|
gagana83
|
I ja se slazem sa Dunjom
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:26:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dakle molimo urednike RR da naprave izbor za mis! Magde slazem se sa devojkama
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:28:42
|
|
|
|
magde
|
hahahaa jao devojke hvala vam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:29:17
|
|
|
|
Nensi*
|
Izbor za miss bi bio super za zezanje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:30:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Izbor za miss bi bio super za zezanje Padalo mi to na pamet ranije, čujte, možda i bude nešto od toga-videćemo
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.9.2010 23:32:56 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:31:41
|
|
|
|
Suncicabg
|
I izbor za mis, i jos neka takmicenja da mogu i ja negde da pobedim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:34:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg I izbor za mis, i jos neka takmicenja da mogu i ja negde da pobedim možda izbor za Ringerajku sa najviše pari cipela( tvoje reči-voliš da kupuješ cipeliške)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:34:44
|
|
|
|
Suncicabg
|
E tu mogu da se takmicim sigurno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:37:13
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nensi27 Izbor za miss bi bio super za zezanje Padalo mi to na pamet ranije, čujte, možda i bude nešto od toga-videćemo Bas bi se super zezali,da se prijavi ko hoce,da glasamo,ali svako da ima pravo na 1 glas da ne bi bilo prevare,i naravno,mis,prva pratilja i druga da dobiju neku nagradu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:37:45
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nensi27 Izbor za miss bi bio super za zezanje Padalo mi to na pamet ranije, čujte, možda i bude nešto od toga-videćemo nemo' more(uzrechica) dunja..ima jos pet foruma da se napravi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:38:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nensi27 Izbor za miss bi bio super za zezanje Padalo mi to na pamet ranije, čujte, možda i bude nešto od toga-videćemo Bas bi se super zezali,da se prijavi ko hoce,da glasamo,ali svako da ima pravo na 1 glas da ne bi bilo prevare,i naravno,mis,prva pratilja i druga da dobiju neku nagradu videću nešto da uradim po tom pitanju ali moram prvo naći sponzora-padaju mi na pamet neke kozmetičke kuće
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.9.2010 23:39:32 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:39:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nensi27 Izbor za miss bi bio super za zezanje Padalo mi to na pamet ranije, čujte, možda i bude nešto od toga-videćemo nemo' more(uzrechica) dunja..ima jos pet foruma da se napravi da toga se i plašim-razmisliću dobro
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:39:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ima jos pet foruma da se napravi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:49:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Megde uu bas si cica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:51:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo i mene iz proslog broja .. hiihihihihih
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.9.2010 23:53:07
|
|
|
|
anuksunamun
|
sve su ringerajke najlepse ...ali i ja glasam za magde ona mi je prava miss missova..i idem da napravim novi forum sada ko je glasao za magde moze da se prikljuci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?