Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:12:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko, stvarno ti nick pristaje. Sva si kao pahuljica,
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:12:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja mrso? pa znas koj sam kostur sada Aushvic su ukinuli 1945...Bacaj se na hranu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:15:14
|
|
|
|
Anoniman
|
rece mV da ce da mi kupi neku body masu!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:16:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos SAMO nisam videla pipi i miljanuM! (nadam se da cu ovako da ih nateram da stave i one )
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:17:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi ni ja nisam videla, a Miljana je lepojka- dugokosa crnka..Kao Aladinova Jasmin...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:19:08
|
|
|
|
Anoniman
|
a gde je ona.....mozda je ukrao doktor ako je tako lepa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:19:15
|
|
|
|
morena
|
Evo me!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:20:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Bista savrsena, ti lepojka, a macak ogroman..Sunce ti bozije, koliko je tezak...?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja a gde je ona.....mozda je ukrao doktor ako je tako lepa Nema je.....Moras je nagovoriti da okachi...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:26:14
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: verolino Bista savrsena, ti lepojka, a macak ogroman..Sunce ti bozije, koliko je tezak...? Nemam pojma, nije moj, od prijatelja. Al ogroman je.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:33:19
|
|
|
|
smeško
|
Ova poslednja i ona sa kucom su sa Zlatibora.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:38:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni meni nisi videla
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:39:32
|
|
|
|
smeško
|
Verka, ta ti i ja smo jos mlade! Nema potrebe da, jos uvek, da me zoves detetom! Mozda da pocnes negde od 60, 70-te! Da znam kad si tacno rodjena, rekla bih ti koliko sam starija, ovako nista! Sanjice,
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:43:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ni meni nisi videla Jesam! Sanjice KLIK
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:44:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao, ja zaboravila na tu sliku. To je kad sam bila zgodna..sad sam trudnjaca
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 19:45:57
|
|
|
|
Anoniman
|
e da i tu bi sliku mogla da nam stavis Bas mi milo kad vas vidim!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 22:15:28
|
|
|
|
pepino
|
I meni Smeski djelujete ti i tvoj muz bas mladi,slicno sam te zamisljala ali ne bas tako! Morenu sam isto slicno zamisljala,ali malo mi djeluje ozbiljnija nego sto sam je zamisljala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.8.2010 23:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: morena IZVORNA PORUKA: verolino Bista savrsena, ti lepojka, a macak ogroman..Sunce ti bozije, koliko je tezak...? Nemam pojma, nije moj, od prijatelja. Al ogroman je. Da ti ne pricam kako zvuchi moja poruka, a posebno tvoj odgovor
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 5.8.2010 8:47:48
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: morena IZVORNA PORUKA: verolino Bista savrsena, ti lepojka, a macak ogroman..Sunce ti bozije, koliko je tezak...? Nemam pojma, nije moj, od prijatelja. Al ogroman je. Da ti ne pricam kako zvuchi moja poruka, a posebno tvoj odgovor
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 5.8.2010 9:42:30
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: morena IZVORNA PORUKA: verolino Bista savrsena, ti lepojka, a macak ogroman..Sunce ti bozije, koliko je tezak...? Nemam pojma, nije moj, od prijatelja. Al ogroman je. Da ti ne pricam kako zvuchi moja poruka, a posebno tvoj odgovor Prostakušo!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 5.8.2010 11:11:05
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.8.2010 21:12:51
|
|
|
|
ishler
|
Verka nikako da otvorim tvoju sliku? Kako da te zamislim?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.8.2010 21:48:54
|
|
|
|
ishler
|
Drage moje dame evo mene:
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.8.2010 22:00:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajme, maco...Kuku...Zaljubih se... Enchik, dobila si rivalku
< Poruku je uredio verolino -- 12.8.2010 22:01:23 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.8.2010 22:05:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ishler prelepa si... uopste te nisam ni slicno zamisljala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?