Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:36:03
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena aj sad vi mene I tebe sam vidjela,na slici sa djetetom ,tako da te necu zamisljati
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:36:34
|
|
|
|
buhla
|
sanjice ja sam tebe videla na slikicama na fb kod snelleta
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:37:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: lanajelena aj sad vi mene I tebe sam vidjela,na slici sa djetetom ,tako da te necu zamisljati Isto... Ali mogu da prokomentarisem....Jako slatka, topla, sa divnom kosom...Klinci-bombone...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:38:08
|
|
|
|
anuksunamun
|
evo mene sa perika partija
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:38:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla verolino... preslatka si, cak mi ova bebica na avataru lici na tebe Hvala draga, novopecena mamice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:41:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Buhla, a da tamo ima mojih slickica sa vencanja.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:41:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Merlinka, nisam ni sunjala u to da si vamp-zenche
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:42:14
|
|
|
|
pepino
|
Sanjice ja sam tebe vidjela u slikama sa vjencanja,ali sam tvoj lik povezala sa Miljanom,pobrkala sam nesto u svojoj glavi ,slatkica si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:42:38
|
|
|
|
anuksunamun
|
a ovo je nakon perike :):
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:43:46
|
|
|
|
Anoniman
|
OooooOOooOOOoOoooooooooooooooopppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:44:32
|
|
|
|
pepino
|
Anuk i tebe sam vec vidjela na fejs,macketinooooo!!! Ja sam ispijunirala na fejsu sve koje sam mogla
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:45:34
|
|
|
|
lanajelena
|
ma idi bre Sanjice prelista 25 strana dok te nisam nasla ...omasila sam samo za slauf nemas ga uopste ja sam mislila da te albume retko ko gleda...hvala puno anuk...ti si prava zemska sa perikom ili bez nje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:46:13
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: verolino OooooOOooOOOoOoooooooooooooooopppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evo sad cu da dodjem samo da zavrsim na skajpu sa bratom :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:46:44
|
|
|
|
minna
|
wau, bas lepa slika ajde mene ustvari ako niste videle slike, stavljala sam ih u album ali odavno...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:48:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja videla u albumima sa venchanja...Prelepa si...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:48:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eto sad si videla i ostale forumasice.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:48:24
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: verolino Merlinka, nisam ni sunjala u to da si vamp-zenche a da vidite skandal kada sam se u istom jazz klubu vratila iz wc-a bez perike...ljudi su okolo popadali u nesvest..a pored mene za stolom crnac prica sa ruskinjom na tecnom ruskom ...teska konfuzija u citavoj kafani
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:48:42
|
|
|
|
lanajelena
|
minna ja bolje da ne pokusavam nikog jos nisam pogodila al ajde visoka,zelene oci,crna kosa,malo vece grudi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:48:49
|
|
|
|
pepino
|
Minna ako si ti ona sto ti je svadba bila na moru ,imala si super cizmice ispod vjencanice,onda znam kako izgledas!?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:49:33
|
|
|
|
anuksunamun
|
dosla sam :):):) ljubim vas sveeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:49:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: verolino Merlinka, nisam ni sunjala u to da si vamp-zenche a da vidite skandal kada sam se u istom jazz klubu vratila iz wc-a bez perike...ljudi su okolo popadali u nesvest..a pored mene za stolom crnac prica sa ruskinjom na tecnom ruskom ...teska konfuzija u citavoj kafani Ha, ha...Pa mozda su istocni jezici nova zanimacija Afro-amerikanaca????
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:51:20
|
|
|
|
minna
|
hehe, pa pogodila si samo za grudi...a kosa je smedja tako da nisi puno omasila ali ovo ostalo... imas slicice u albumu na 5.strani ako te bas bude zanimalo verolino, hvala!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:53:23
|
|
|
|
anuksunamun
|
za mene je to bio sok nad sokovima...pogotovo zato sto ja govorim ruski...meni se u pocetku ucinilo....a crnac prica kao da mu je rusija majka...tecno ko veliki...bez akcenta-ja u nesvest pala :):)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:53:36
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: pepino Minna ako si ti ona sto ti je svadba bila na moru ,imala si super cizmice ispod vjencanice,onda znam kako izgledas!? jesam, bas ta, nisam mogla da nadjem ni jedne cipelice br. 35
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:53:46
|
|
|
|
lanajelena
|
minna preslatka si
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?