Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 20:31:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Dugajice moje ajd da vidim kako zamisljate mene!!!????? Jel moze da ovde pisete,a ja cu vjerovatno onda postaviti slikicu u album,pa vidite da li ste bile blizu,jer tamo mogu zastititi slike,a ovde mogu gledati i oni koji nisu clanovi foruma! Jel moze tako???? pepino, ja mislim da si crnka, srednje kose, stepenaste, ni mrsava ni debela nego srednja, dobre noge, manje sise, krupne oci, tanja usta, cisto lice.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 20:38:11
|
|
|
|
pepino
|
Otika za boju kose i duzinu si omasila,srednja jesam,nisam ni debela ni mrsava,noge- hm,mozda jesu dobre,mozda ne,kako kome ,oci onako,nisu bas krupne,spusteni su mi kapci pa sam bez sminke nekako kao tuzna ,usta jesu manja i tanja,pogotovo donja usna,lice bilo cisto do zadnje 2 godine,malo se pogorsalo,al nije strasno,a za sise pozlatile ti se rijeci u vezi njih,kamo lijepe srece,al dude imam prevelike za svoju gradju i to mi je najveci problem i kompleks
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 20:47:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Otika za boju kose i duzinu si omasila,srednja jesam,nisam ni debela ni mrsava,noge- hm,mozda jesu dobre,mozda ne,kako kome ,oci onako,nisu bas krupne,spusteni su mi kapci pa sam bez sminke nekako kao tuzna ,usta jesu manja i tanja,pogotovo donja usna,lice bilo cisto do zadnje 2 godine,malo se pogorsalo,al nije strasno,a za sise pozlatile ti se rijeci u vezi njih,kamo lijepe srece,al dude imam prevelike za svoju gradju i to mi je najveci problem i kompleks slusaj sestro: kad zena kaze da su joj noge ONAKO to znaci da su sigurno SUPER ako imas kompleks velikih grudi dodji da te prebijem..znas li koliko je nas koji patimo za tim???? vidim ja po ovome da si ti odlicna riba...daj sliku!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 20:54:15
|
|
|
|
pepino
|
Ma znas kako iskreno da ti kazem ne volim bas svoje noge imam jako tanke listove,to svi kao kazu da je to zenstveno itd...medjutim ja bi voljela da su dole malo deblje,da imam malo jaci list,misic,ne kao fudbaler,ali ipak malo jace nego sto jesu i nekada sam zadovoljna,a nekada su mi odvratne,zavisi sta obucem A za grudi takodje,razumijem ja vas,ali svi bi mi voljele da imamo,ali lijepe,srednje grudi,a prevelike,NE nikako,niko ne zna koje su to muke,za kicmu,hodanje,pisala sam da kupaci ne mogu naci,mnoge majice koje mi se svidjeju ne mogu obuci,itd.... Znam da smaram,nece vise Stavicu sutra,prekosutra,pa cete vidjeti
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:02:57
|
|
|
|
lanajelena
|
pepino ko ce da ceka sutra prekosutra ...vidis ti da smo mi ovde uglavnom radoznale(bar ja jesam)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:06:29
|
|
|
|
pepino
|
Ma znam Lanajelena,al sta cu kad nemam skener kuci,ce turnem sa posla,moram da vidim koju bi da metnem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:12:51
|
|
|
|
lanajelena
|
koga cemo sad da opisujemo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:13:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena koga cemo sad da opisujemo Mene, mene
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:14:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mene
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:19:30
|
|
|
|
pepino
|
Pa Verolinuska tebe smo vidjeli,ne mozemo da te zamisljamo,a i tebe Sanjice cini mi se da sam negdje vidjela,jesi smedja,nosis naocale,malo si niza,nisi visa od metar 60-ak cm????Il sam nesto tako sanjala??? Soco nisam crna,imam 55-56 kg,imam plave oci,eto ja sam se uglavnom i opisala koz odgovore,pa cu vam staviti slikice z koji dan da vidite!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:20:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Takvu slicicu nisam postavljala, ali si u pravu.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:20:54
|
|
|
|
lanajelena
|
Verolino:visoka,mrsavica,duge ravne smedje kose i smedjih ociju Sanjica : srednje visine,plave kose,zelenih ociju,zgodjusna sa malim slaufom(to sam negde procitala )
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:23:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lanalelena savseno si me opisala, ali uopste tako ne izgledam.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:25:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Pa Verolinuska tebe smo vidjeli,ne mozemo da te zamisljamo Sto mu gromova i pecenih kolacica Na to sam zaboravila... Lanajelena, imas sliku u mom albumu....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:27:30
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: pepino Pa Verolinuska tebe smo vidjeli,ne mozemo da te zamisljamo Sto mu gromova i pecenih kolacica Na to sam zaboravila... Lanajelena, imas sliku u mom albumu.... Stvarno si posebna sa tim tvojim smislom za humor,strasna si!!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:28:09
|
|
|
|
pepino
|
Sanjice onda sam vidovita!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:29:08
|
|
|
|
lanajelena
|
Verolino idem odmah da vidim ..garant sam sve omasila kad mi tako kazes
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:29:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: pepino Pa Verolinuska tebe smo vidjeli,ne mozemo da te zamisljamo Sto mu gromova i pecenih kolacica Na to sam zaboravila... Lanajelena, imas sliku u mom albumu.... Stvarno si posebna sa tim tvojim smislom za humor,strasna si!!!! Pa hvala duso...Ali ja bih nekeko vise volela da mi ovaj blesimetar u glavi radi malo sporije...Mnogo sam curkasta...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Verolino idem odmah da vidim ..garant sam sve omasila kad mi tako kazes Skoro...Sem visine
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:31:29
|
|
|
|
lanajelena
|
bila i videla totalni promasaj necu vise da se guram da komentarisem...kakve okane samo imas...Sanjice tebe sam isto omasila,gde tebe da vidim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:33:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena bila i videla totalni promasaj necu vise da se guram da komentarisem...kakve okane samo imas...Sanjice tebe sam isto omasila,gde tebe da vidim A pa to samo dokazuje da ime ne cini coveka...A ni pseudonim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:34:43
|
|
|
|
lanajelena
|
aj sad vi mene
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:35:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mozes da me vidis u temi "Slike sa vencanja"
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:35:22
|
|
|
|
buhla
|
verolino... preslatka si, cak mi ova bebica na avataru lici na tebe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?