|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2?
1.6.2010 20:31:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepino

Dugajice moje ajd da vidim kako zamisljate mene!!!?????
Jel moze da ovde pisete,a ja cu vjerovatno onda postaviti slikicu u album,pa vidite da li ste bile blizu,jer tamo mogu zastititi slike,a ovde mogu gledati i oni koji nisu clanovi foruma!
Jel moze tako????user posted image

pepino, ja mislim da si crnka, srednje kose, stepenaste, ni mrsava ni debela nego srednja, dobre noge, manje sise, krupne oci, tanja usta, cisto lice.
user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 251
1.6.2010 20:38:11   
pepino
Otika za boju kose i duzinu si omasila,srednja jesam,nisam ni debela ni mrsava,noge-user posted image hm,mozda jesu dobre,mozda ne,kako komeuser posted image ,oci onako,nisu bas krupne,spusteni su mi kapci pa sam bez sminke nekako kao tuznauser posted image ,usta jesu manja i tanja,pogotovo donja usna,lice bilo cisto do zadnje 2 godine,malo se pogorsalo,al nije strasno,a za sise pozlatile ti se rijeci u vezi njih,kamo lijepe srece,al dude imam prevelike za svoju gradju i to mi je najveci problem i kompleksuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
1.6.2010 20:47:16   
Anoniman

Otika za boju kose i duzinu si omasila,srednja jesam,nisam ni debela ni mrsava,noge-user posted image hm,mozda jesu dobre,mozda ne,kako komeuser posted image ,oci onako,nisu bas krupne,spusteni su mi kapci pa sam bez sminke nekako kao tuznauser posted image ,usta jesu manja i tanja,pogotovo donja usna,lice bilo cisto do zadnje 2 godine,malo se pogorsalo,al nije strasno,a za sise pozlatile ti se rijeci u vezi njih,kamo lijepe srece,al dude imam prevelike za svoju gradju i to mi je najveci problem i kompleksuser posted image

slusaj sestro:
kad zena kaze da su joj noge ONAKO to znaci da su sigurno SUPER
ako imas kompleks velikih grudi dodji da te prebijem..znas li koliko je nas koji patimo za tim????

vidim ja po ovome da si ti odlicna riba...daj sliku!

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 253
1.6.2010 20:54:15   
pepino
Ma znas kako iskreno da ti kazem ne volim bas svoje noge imam jako tanke listove,to svi kao kazu da je to zenstveno itd...medjutim ja bi voljela da su dole malo deblje,da imam malo jaci list,misic,ne kao fudbaler,ali ipak malo jace nego sto jesu i nekada sam zadovoljna,a nekada su mi odvratne,zavisi sta obucemuser posted image
A za grudi takodje,razumijem ja vas,ali svi bi mi voljele da imamo,ali lijepe,srednje grudi,a prevelike,NE nikako,niko ne zna koje su to muke,za kicmu,hodanje,pisala sam da kupaci ne mogu naci,mnoge majice koje mi se svidjeju ne mogu obuci,itd....
Znam da smaram,nece viseuser posted image
Stavicu sutra,prekosutra,pa cete vidjeti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
1.6.2010 21:02:57   
lanajelena
pepino ko ce da ceka sutra prekosutra ...vidis ti da smo mi ovde uglavnom radoznale(bar ja jesam)user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 255
1.6.2010 21:06:29   
pepino
Ma znam Lanajelena,al sta cu kad nemam skener kuci,ce turnem sa posla,moram da vidim koju bi da metnemuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 256
1.6.2010 21:12:02   
soca
evo ovako pepino smedje oci,svetliji ten,duza kosa,crna ,kilaza od 60 do 70 kg a visina srednja!tako te ja zamisljam i jedva cekam da postavis slikicu da te vidimouser posted image user posted image

danco sonja

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 257
1.6.2010 21:12:51   
lanajelena
koga cemo sad da opisujemo user posted image

(odgovor članu soca)
Direktna veza do poruke: 258
1.6.2010 21:13:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

koga cemo sad da opisujemo user posted image

Mene, meneuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 259
1.6.2010 21:14:01   
Sanjica26 RR
I mene user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 260
1.6.2010 21:19:30   
pepino
Pa Verolinuska tebe smo vidjeli,ne mozemo da te zamisljamo,a i tebe Sanjice cini mi se da sam negdje vidjela,jesi smedja,nosis naocale,malo si niza,nisi visa od metar 60-ak cm????Il sam nesto tako sanjala???user posted image
Soco nisam crna,imam 55-56 kg,imam plave oci,eto ja sam se uglavnom i opisala koz odgovore,pa cu vam staviti slikice z koji dan da vidite!user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 261
1.6.2010 21:20:33   
Sanjica26 RR
Takvu slicicu nisam postavljala, ali si u pravu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 262
1.6.2010 21:20:54   
lanajelena
Verolino:visoka,mrsavica,duge ravne smedje kose i smedjih ociju
Sanjica : srednje visine,plave kose,zelenih ociju,zgodjusna sa malim slaufom(to sam negde procitalauser posted image )

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 263
1.6.2010 21:23:59   
Sanjica26 RR
Lanalelena savseno si me opisala, ali uopste tako ne izgledam.

Direktna veza do poruke: 264
1.6.2010 21:25:23   
Anoniman

Pa Verolinuska tebe smo vidjeli,ne mozemo da te zamisljamo

Sto mu gromova i pecenih kolacicauser posted image user posted image user posted image Na to sam zaboravila...user posted image user posted image user posted image

Lanajelena, imas sliku u mom albumu....user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 265
1.6.2010 21:27:30   
pepino
IZVORNA PORUKA: verolino

Sto mu gromova i pecenih kolacicauser posted image user posted image user posted image Na to sam zaboravila...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Stvarno si posebna sa tim tvojim smislom za humor,strasna si!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
1.6.2010 21:28:09   
pepino
Sanjice onda sam vidovita!user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 267
1.6.2010 21:29:08   
lanajelena
Verolino idem odmah da vidim user posted image ..garant sam sve omasila kad mi tako kazes 

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 268
1.6.2010 21:29:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image user posted image user posted image  Stvarno si posebna sa tim tvojim smislom za humor,strasna si!!!!

Pa hvala duso...Ali ja bih nekeko vise volela da mi ovaj blesimetar u glavi radi malo sporije...Mnogo sam curkasta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 269
1.6.2010 21:30:06   
Anoniman

Verolino idem odmah da vidim user posted image ..garant sam sve omasila kad mi tako kazes 

Skoro...Sem visineuser posted image

Direktna veza do poruke: 270
1.6.2010 21:31:29   
lanajelena
bila i videla user posted image user posted image user posted image totalni promasaj necu vise da se guram da komentarisem...kakve okane samo imas...Sanjice tebe sam isto omasila,gde tebe da vidim 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
1.6.2010 21:33:27   
Anoniman

bila i videla user posted image user posted image user posted image totalni promasaj necu vise da se guram da komentarisem...kakve okane samo imas...Sanjice tebe sam isto omasila,gde tebe da vidim 

A pa to samo dokazuje da ime ne cini coveka...A ni pseudonimuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 272
1.6.2010 21:34:43   
lanajelena
aj sad vi mene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
1.6.2010 21:35:07   
Sanjica26 RR
Mozes da me vidis u temi "Slike sa vencanja"

Direktna veza do poruke: 274
1.6.2010 21:35:22   
buhla
verolino... preslatka si, cak mi ova bebica na avataru lici na tebe user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here