Dora89 -> RE: Život ljubavnice (5.11.2018 0:12:37)
|
Evo, pošto nema nijedne "ljubavnice" da se javi, podeliću ja priču iz prve ruke. Moja najbolja drugarica je "ljubavnica". I to je bila u više navrata različitim starijim muškarcima. Na takav život se opredelila zato što nikako ne uspeva da nađe "onog pravog", ali je i dalje u potrazi i planira da prestane sa ovakvim načinom života kada ga pronađe. Nekad su te veze inicirali oni, nekada ona, nekad su se samo viđali po glupim mestima radi sexa, a nekad su išli na lepa mesta i nisu tada imali sex. U međuvremenu su se međusobno dopisivali i trudili su se sa saznaju više o njoj, ali za takve priče najčešće nisu imali vremena kad se vide. Ona nije bila sa njima zbog novca, ali neki su joj davali i po 200-300 € kao poklon, a od jednog je za sve vreme dok su se viđali dobila ukupno jednu čokoladu. Bez izuzetka svi su za svoje žene govorili da su neprivlačne i da više sa njima nemaju odnose. Što se žena tiče, neke nisu ništa primetile, a druge su stalno zivkale muževe i pravile ljubomorne scene. Nijedan od njih joj nije ponudio brak, čak su joj i u startu rekli da im razvod ne pada na pamet zbog imovine, a jedan joj je ponudio da je poveže sa sinom njenog kolege! Inače, reč je o ljudima koji imaju decu naših godina (isto smo godište). Što se tiče njenih utisaka o svemu tome, njoj je prijalo da se viđa sa njima, jer su joj se sviđali, i ne kaje se ni zbog čega, kaže da su sve to bile životne lekcije. Samo je meni lično bilo žao kada se viđala sa nekim isključivo u njegovim kolima, strahujući da će je neko videti kako ulazi u njegova kola, i kada sam primetila koliko joj znači što oni nemaju odnose sa svojim ženama, da se maltene uživi kao da su joj oni na taj način verni! Sve u svemu, težak je život "ljubavnice", teži nego život prevarene žene, tako mislim iz njenog iskustva, jer ona uvek ostaje "građanin drugog reda".
|
|
|
|