serpica -> RE: Život ljubavnice (3.10.2016 23:45:15)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Uhh gade mi se i takvi muskarci a i zene. Moje drugarice otac je imao dve porodice paralelno, prvo je imao njih , tj sa njenom majkom njih dvoje dece a posle sa ljubavnicom jos dvoje. I tako 20 godina, zena je saznala i trpela to par godina dok nije popizzz i oostavi ga. Kaaakav to covek treba biti, kakvo G**no od coveka... ne znam. A tek ta Rasturacica, sta ona ocekuje neku srecu u zivotu kad rasturi dom. Kad tad ce je stici ta nesreca sto drugom napravi na ovaj ili onaj nacin. Anck a sto je zena uvek rasturacica? Pa i muskarac zna koga ima iza sebe i zasto trazi drugu? Ta druga takodje zna koga on ima ali je boli uvo zar ne? Njega ne treba da boli uvo,on je taj koji zna sta i koga ima kod kuce. Bar ja tako mislim,nijednom muskarcu i zeni ne pise na celu da su udate ili ozenjeni,znaci sami znamo ko smo i sta smo i koga imamo,. Ako mog muza neka napadne on je taj koji ce to da stopira jel tako? Takodje i za zenu vazi. Sto se tice misljenja o ljubavnicama i nemam neko,ja mislim a verovatno se varam,da u vecini slucajeva traze razonodu,promenu,neka desavanja,izduvni ventil... mislim da nije novac uvek presudan jer nisu svi ljubavnici bogati.
|
|
|
|