RE: Život ljubavnice (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Tea2 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:13:47)

Dunja,bas si sacuvala tajnu...[sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:14:03)

Jel ti bilo neprijatno?

dunja RR -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:17:34)

Tea, nisu mi rekli da čuvam tajnu [sm=smiley36.gif]

Minče nije mi bilo neprijatno, imala sam puno posla sa ovim drugarom, a ja kada radim za ostalo me boli uvo. Nisu mi bili zanimljivi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Posle mi ove detalje drugar ispričao kada me vozio kući [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:18:56)

Ja se obično unervozim kad sam u društvu preljubnika. Baš mi bude neprijatno.

dunja RR -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:21:14)

Ja niti znam njegovu ženu, niti njenog muža, skroz smo iz različitih priča. Ne podržavam to što rade, ali ko sam ja da im sudim. Možda bi se osećala neprijatno da znam njihove supružnike, ne znam ...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:22:47)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Na radiju sam slušala obaveštenje pre neki dan da se mole ljubavni parovi da izbegavaju skretanja sa puteva i tvrđavu dok se ne raščisti sneg malo, jer ne mogu da ih izvlače svaki čas, kažu da se non stop neko zaglavljuje[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jelena038 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:25:49)

ulažem protest!

da se otvori tema "život ljubavnika" [sm=smiley36.gif] ja mislim da su tek oni siročići [sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 23:54:31)

a da li nekad razmisljate u pravcu, da je mozda neka od ljubavnica(sa foruma), bas ljubavnica vaseg muza? nakozi mi se jeza kad pomislim...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.2.2012 0:18:41)

Ovo je off, al me asociralo Nedjino radijsko obaveštenje, pa rekoh ovde i da napišem...

Više se i ne sećam koliko je godina prošlo. Uhvatili policajci klince kako voajerišu po Spomen parku u Čačku (omiljeno mesto Čačana za seks u kolima). Priveli klince, više da ih malo zaplaše a klinci se sve vreme klibere i neće da kažu zašto. Na kraju jedan ispriča o čemu se radi: Otišla deca na Spomen park da bace pogled, od kola do kola virili da bi jedan video kola svog oca i sav ponosan kaže drugarima da je to njegov tata "priveo" neku cicu. Kad su prišli da provire da vide koliki je tata frajer i kakva je cica, tata oralno zadovoljava nekog čiku...

vukosava -> RE: Život ljubavnice (9.2.2012 2:19:04)

Bas sam malopre pomislila na film Brokeback Mountain, malore pricali o onom jednom glumcu... Pa jeste, niko ne tvrdi da mora da bude ljubavniCA.

Meni inace nesto skripi to LJUBAV u reci ljubavnica. Sta, ne voli zenu, a svalerku da? Zena = svaka zena na planeti, udata ili ne, a ljubavnica, ona ima ljubav u imenu. To nije samo keksanje, to je neka ljubav jel? Uzvisena stvar, nije za obicne smrtnike sa inhibicijama (ubacite ovde Ninu Simone)... I njeni BD (MDP)...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.2.2012 9:42:13)

Gae [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (12.2.2012 19:44:28)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (12.2.2012 19:46:31)

vukosava [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image] sjajno promisljanje

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (12.2.2012 19:49:42)

Brana -> RE: Život ljubavnice (12.2.2012 19:50:20)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a da li nekad razmisljate u pravcu, da je mozda neka od ljubavnica(sa foruma), bas ljubavnica vaseg muza? nakozi mi se jeza kad pomislim...

e lik si [sm=smiley36.gif],mada nikad se ne zna,to je i meni padalo na pamet,odes na forum i ispricas se sa ljubavnicom svog muza [sm=smiley11.gif]...

Brana -> RE: Život ljubavnice (12.2.2012 19:54:28)

IZVORNA PORUKA: gagi

Kako bi ga ja za m... okacila,a ona glupaca ugraduje silikone ne bi li mu ubila monotoniju[sm=hudicek1.gif]

Ma ja mislim da ako brak funkcionise,ne trebaju tu nikakvi silikoni za monotoniju...a to za vesanje se slazem [sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (12.2.2012 19:56:33)

Brana -> RE: Život ljubavnice (12.2.2012 20:04:21)

IZVORNA PORUKA: gagi

Mislim nema toga muskarca da bi ja ugradivala nekakve gume u sebe,ja sam prirodno lijepa[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]
I ja tako razmisljam...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (13.2.2012 11:05:36)

Nikad ne recite nikad...Nisam ni mogla da slutim da cu biti ljubavnica...Godinama sam se grozila na tu pomisao,ali jednostavno desilo se...Kongres,večera,kolega...I vec smo dve godine zajedno...Oboje smo u skladnim brakovima,imamo po jedno dete...I kada smo razgovarali kako je to moglo da nam se desi,došli smo do zaključka da smo oboje pre braka imali duge veze,ja 9 godina sa suprugom,on 6 sa svojom ženom...Fakultet,učenje,brak posle duge veze...Pa dosadi ti to...I odeš na kongres i...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

branki* -> RE: Život ljubavnice (13.2.2012 11:14:12)

ja nikad i ne kazem nikad,niti se iscudjavam.ko zna sta nosi dan,a sta noc i sta moze sve i mene da strefi.samo vodi racuna i uvek razmatraj sve moguce posledice i opcije...

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (13.2.2012 11:31:41)

Lu -> RE: Život ljubavnice (13.2.2012 11:33:53)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nikad ne recite nikad...Nisam ni mogla da slutim da cu biti ljubavnica...Godinama sam se grozila na tu pomisao,ali jednostavno desilo se...Kongres,večera,kolega...I vec smo dve godine zajedno...Oboje smo u skladnim brakovima,

Nikad ne reci nikad je istina, ali da imate skladne brakove ne bih rekla.
Neko ko ima skladan brak nema ljubavnika dvije godine ili ima neku posebnu percepciju skladnog braka[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (13.2.2012 11:36:21)

Lilla -> RE: Život ljubavnice (13.2.2012 12:11:40)

I opet ta prica "nikad ne reci nikad", ccc! Ja kazem nikad i tacka. Sto mm kaze, ne moze to samo da se desi, ako covjek ne trazi ne moze ni da nadje. Kao sto sam vec mnogo puta rekla, za prevaru nema opravdanja i kako god bila shvacenja, uvela bih rigorozne kazne za to. Posebno mi nisu jasni ljudi koji imaju djecu a povlace se po coskovima i hotelskim sobama sa ljubavnicima i ljubavnicama [sm=smiley13.gif]
Ako u braku nesto ne stima i razmislja se o nekom drugom, pa postoji razvod, razlaz. Muka mi je na samu pomisao da mm bude sa drugom a onda dodje meni u krevet, ili obrnuto, da se vucaram sa drugim a onda dodjem kuci i njemu glumim dobru zenu, ma bljak! Bilo bi me sramota onog mog djeteta ako nista drugo. No, svako ima svoje misljenje, nismo svi isti. I hvala Bogu da nismo!

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (13.2.2012 12:22:56)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nikad ne recite nikad...Nisam ni mogla da slutim da cu biti ljubavnica...Godinama sam se grozila na tu pomisao,ali jednostavno desilo se...Kongres,večera,kolega...I vec smo dve godine zajedno...Oboje smo u skladnim brakovima,imamo po jedno dete...I kada smo razgovarali kako je to moglo da nam se desi,došli smo do zaključka da smo oboje pre braka imali duge veze,ja 9 godina sa suprugom,on 6 sa svojom ženom...Fakultet,učenje,brak posle duge veze...Pa dosadi ti to...I odeš na kongres i...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Šta je skladno u braku gde bar jedan supružnik vara? Znači da pored prevare živite i sa tonom laži. Aj sad opet da pitam- Šta je skladno pored laži i prevare?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>