RE: Život ljubavnice (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

vukosava -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 20:58:56)

Demokratija [sm=smiley1.gif]

jelena038 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:11:03)

al meni je super naziv teme [sm=smiley36.gif]

kao, zivot monahinje je ovakav, zivot samohrane majke onakav, a zivot ljubavnice, procitajte u istoimenoj temi na ringeraji [sm=jezicek.gif]

Tea2 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:21:39)

Vuko,sta mislis-treba li ljubavnica da abortira?Polemisasmo pre neki dan...

mihi -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:21:58)

Što bi moj sin rekao a ko je ta likuša Goga o kojo se ovde priča, nikad čula za nju za Ninu Simone na primer jesam[sm=zmeden.gif]

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:24:30)

Jedno je sigurno, u životu ljubavnice nema čarapa na sve strane!

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:25:29)

IZVORNA PORUKA: Tea2

Neee, ona treba da metne spiralu.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:27:39)

Molim bez provokacija.

Tea2 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:33:20)

mina,mislis li na onu Milojku?Ako je dovoljno savremena da ima ljubavnika,da li ce biti i dovoljno odgovorna da primeni sigurni vid kontracepcije?

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:37:43)

Moja kuma ima teoriju da se po selima najviše švalera.

mihi -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:38:10)

O žene kakva spirala gde da stavi katanac na glavno oružje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

mihi -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:39:23)

IZVORNA PORUKA: minavb

Tako kaže i Radojka, Radašinova žena[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tea2 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:39:51)

Priroda,miris sena...vecito na odmoru.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:40:49)

I ja imam tu teoriju[sm=smiley36.gif] Tamo je sasvim prirodno da komšije dolaze 257 puta dnevno kod komšike, po ovo ili po ono, pa da joj pomognu u štali, i svašta se tu izdešava...ja imam komšinicu koja vreba ulaz u zgradu i nedelju dana me je čudno gledala kad mi je došao brat, dok nije ukapirala da ga N zove ujom. Treba to bre sakriti ovde, umetnost.

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:44:12)

IZVORNA PORUKA: mihi

Tako kaže i Radojka, Radašinova žena[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Pogorela po glave sve[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Malo se sprdamo. Kad mislim na ljubavnice, nekako mi ne padaju na pamet one Gogine sponzoruše, nego tako neke prosečne žene. Zaista mislim da su ipak malo usamljene i nesretne, i da baš kao što Nina Simon kaže,  život  provedu same.

Tea2 -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:45:37)

Secam se price jednog drugara da su se neki ljubavnici,inace porodicni prijatelji,ugusili od plina u autu zaglavljeni na nekom seoskom putu,pronasli ih smznute-bila neka jaka zima.

Naravoucenije:
I ovih dana je ziiiiima,ne vozite se sa ljubavnikom po seoskim putevima,narocito u autu koje trosi plin.

mihi -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:47:59)

Pisala sam o tome da imam takvu situaciju na poslu, a sad rasplet švalerka našla novog dečka opet na poslu, bivši dečko nesretan, ma španska serija.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:48:14)

Na radiju sam slušala obaveštenje pre neki dan da se mole ljubavni parovi da izbegavaju skretanja sa puteva i tvrđavu dok se ne raščisti sneg malo, jer ne mogu da ih izvlače svaki čas, kažu da se non stop neko zaglavljuje[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:51:46)

a cekajte na ovoj temi ima zena koje su ljubavnice? i jos diskutuju o tome? zar ovo nije porodican portal[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
zar je in biti ljubavnica....

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:52:20)

Kako bre mogu po ovoj zimi, meni ni u toploj kući nije ni do čega [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pričala sam vam da se moj kum švalerao pa razišao sa ženom. Još se nije razveo ali živi sam i zabavlja sa tom švacom. Sad i tu švacu laže i maže, i viđa se sa nekim cicama, nikako da provalimo koja mu je pik. Čovek je totalno lud!

jovicaa -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:57:04)

Kako bre mogu po ovoj zimi, meni ni u toploj kući nije ni do čega [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pričala sam vam da se moj kum švalerao pa razišao sa ženom. Još se nije razveo ali živi sam i zabavlja sa tom švacom. Sad i tu švacu laže i maže, i viđa se sa nekim cicama, nikako da provalimo koja mu je pik. Čovek je totalno lud!

mozda samo voli covek da prozdrne...

Cuftas -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 21:59:12)

Minavb, bas to hocu da napisem, jadne su tu i zene i ljubavnice, a uglavnom je kriv neki takav nezreli skot koji iskoriscava i jednu i drugu i svaku koja mu padne pod ruku. Zena i ljubavnica su tu samo ili napravile los izbor ili glupe, a skota treba po nosu...
A kad se ozenjeno-udati spetljaju, cccc, za to nemam komentar, ja to jednostavno ne razumem.

minavb -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:01:31)

Pisala sam već jednom o tome, i proždrnuše me svi ovde zbog toga, ja ne krivim ljubavnice što su ljubavnice. Žalim ih.
Jovice, moj kum je svakako proždrnjivač.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vukosava -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:03:15)

IZVORNA PORUKA: jelena038

al meni je super naziv teme [sm=smiley36.gif]

kao, zivot monahinje je ovakav, zivot samohrane majke onakav, a zivot ljubavnice, procitajte u istoimenoj temi na ringeraji [sm=jezicek.gif]

Mene bas zanima sta stvarno rade samohrane majke, muz i ja jedva postigosmo nas dvoje sa jednim detetom. Svaka im cas_t.

Ne razumem pitanje. Ali mislim da ces morati nju da pitas, nije nase da odlucujemo.Valjda sama zna... Obicno upadne u kategoriju samohrana majka a to nije nimalo lako...

Neee, ona treba da metne spiralu.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tacno. A ako je moj muz napravio, ne mora jer cu da ga sutnem onda kod ljubavnice pa nek cuvaju zajedno ako hoce.

Secam se price jednog drugara da su se neki ljubavnici,inace porodicni prijatelji,ugusili od plina u autu zaglavljeni na nekom seoskom putu,pronasli ih smznute-bila neka jaka zima.

Znam ja za jednu slicnu. Ali ugusili se negde u gradu. E sad, da li su se ugusili ili su supruznici saznali - ostace misterija.

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Na radiju sam slušala obaveštenje pre neki dan da se mole ljubavni parovi da izbegavaju skretanja sa puteva i tvrđavu dok se ne raščisti sneg malo, jer ne mogu da ih izvlače svaki čas, kažu da se non stop neko zaglavljuje[sm=smiley36.gif]

A imas i voajere koji imaju dvoglede i cuce po zbunju dok se svaleri svaleraju. Otac jednog mog poznanika. Stalno je bio aktivan u voajerisanju i jedan profa sa jednog faksa u NS. Kod Filozofskog na parkingu.

Taj tvoj je dusu dao da ode u mormone. Da samo vidis seriju "Sister wives". Kao stvorena za njega!

dunja RR -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:08:49)

Ja sam se pre neki dan našla sa prijateljem, nešto smo poslovno radili a tu je bio i njegov rođak. Bila kiša, trebao nam neki miran prostor da osmislimo neku biznis priču i predložili oni da odemo u stan rođaka u kome on otvara firmu, iznajmio ga.
Ulazimo tamo, super stan, u stanu ljubavnica došla iz jednog grada u Šumadiji, rekla mužu da dolazi u Bg kod drugarice a došla da ljubaviše sa ovim "rođakom" od mog prijatelja.

Cica super izgleda, 42 godine, zgodna zaista, oči su mi ispale, prijatna, obrazovana; on je oženjen, miran lik (ma ne liči na tip "ljubavnika" UOPŠTE, ako ima nekog obrasca) a ženi kaže da je na posl. sastanku dok je sa njom. Naravno, ovo mi je sve drugar ispričao, mi smo završavali posao za firmu, a oni su tamo šaputali u drugoj prostoriji. Eto, samo htedoh da izrbljam šta videh, nit sam se mešala, nit me interesovalo, jednostavno se zadesih u sred prevare.

dunja RR -> RE: Život ljubavnice (8.2.2012 22:13:15)

Zaboravih da naglasim da su oboje u braku i imaju po dvoje velike dece.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>