pippi29 -> RE: Život ljubavnice (12.4.2011 12:59:29)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ćutanje me ubilo, zavet Bogu dan Pobegnem u ludilo, tek ponekad dolutam Jer volim te, al ne diram I ljubim ali ne pričam Ko da razume to Moja dusa pusta ostace Vecno tvoju sliku grliće Ti se vraćas u svoj dom A ja lažem srcu svom Da bez tebe ipak ću preživeti Ova pesma mi se često vrtela po glavi za vreme mog "ljubavničkog staža". Tesko je biti ona druga kad ga volis. Sigurno je drugačije kad se tu radi o interesu ,finansijskom ili bilo kom drugom. Ljudi uglavnom povezuju starije imućnije muškarce sa lepuškastim mladjim devojkama. To se zove sponzoruša . Ili ono kad su oboje u "srećnom" braku ,ali se nadju "da potvrde gradivo" i svako svojoj kuću. To je vec švalerka. Ja sam bila ljubavnica ,slobodna mlada poslovna žena sa 3-4 propale veze iza sebe. I tražila sam normalnu vezu i ljubav....(uostalom kao i većina devojaka). I desio se ON i tu su sva moja moralna uverenja pala u vodu. Postala sam ono od čega sam se gnušala. Verujte mi to zna da izjede dušu. Fragmenti sreće pa mali fragmenti tuge su se smenjivali . Ko nije kroz to prošao nikad neće da razume ,jer reči su nemoćne. I nije reč samo o sexu već o pravoj bliskosti i povezanosti. Neverovatno ,ali njemu je bilo dovoljno da me celog dana drži za ruku . Šta se njemu motalo po glavi za sve to vreme tad nisam znala. (Sad znam jer smo već skoro 10 god. u braku.) Nikad mu nisam tražila da je ostavi ,jer sam smatrala da on to treba sam da odluči. To njemu nikad nije bilo jasno. Posle više od 2 godine ja sam ostavila njega jer sam ga volela a više nisam mogla da podnesem tu činjenicu da nije samo moj. Sad mi se plače kad se samo priset_im tog perioda i tog osećaja. Izgubila sam bila samopouzdanje i veru u sebe ,ali sam čvrsto rešila da istrajem i da mu se više ne vraćam. Svaki kontakt smo prekinuli. Posle 5-6 meseci me je pozvao na kafu kod njega u novi stan. Ispričao mi da je sve ispričao sad već bivšoj ženi i to 2-3 dana pošto smo mi raskinuli da je za ovo vreme bez mene dobro razmislio,da se sredio i da bi želeo da počnemo iz početka. I polako smo i počeli i evo nas posle toliko godina. sve se vrti u krug i karakter covjeka je tesko promjeniti...mislim da ces dozivjeti istu sudbinu kao i njegova prva zena... na tudzoj muci je tesko praviti sebi srecu..
|
|
|
|