RE: Život ljubavnice (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:01:03)

IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Samo se smiri . Polako . Nemoj da ti praćenje ćaleta bude sad jedina preokupacija . Eto , analiziraj ga onako , dok razgovarate , opušteno . Prati šta se dešava , al' nemoj sad da izgoriš od jeda i radoznalosti . Razmisli dobro o svemu i ne igraj ishitreno .

Znas sta je najgore?Ja sada NE ZNAM kako da razgovaram sa njim!

Ja te razumem[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Tesko je govoriti jedno, a osecati drugo. Ja bih uradila sledece-stavila bih je na ignore na Fejsu..Kad je zablokiras, ona ce telefonom pitati tvoga oca sto je to uradio, a on ce znati da neko iz kuce zna...I to ce ga uplasiti, ako vec nije dovoljno poludeo...
Sta mislite zene?

Olga75 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:01:13)

Cind , kazem ti polako , jos se nista nije desilo , mozda i nece
on je mlad a dugo je u braku , nije opravdanje ali muskarci su skotovi
to ti tetka kaze , da sam se malo potrudila mogla sam imati dete skoro tvojih godina
samo polako , budi mami podrska , sto kaze Ivanka ( generacija ) probaj mami da kazes da ti se cini da bi tata voleo da budu malo nasamo i samo njih dvoje

bokicans -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:01:31)

IZVORNA PORUKA: bokicans

19.

Uuuuu bre ,pa ti si tako mlada.Ja 10 god starija od tebe ,juuuuu.
 [image]http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1436.gif[/image]
Mlada mamika

Jesam,jesam,i ponosna!

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja bih rekla i dosta zrela.

bebać -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:02:14)

Šta je sad bilo,kakva je ono slika[sm=zmeden.gif]

nečija ljubavnica ili[sm=smiley24.gif]

i dokle dodje ova tema,mislim da smo pretjerale malo[sm=smiley13.gif]

Ivanka 75 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:02:49)

Cind, saberi se!
Ne zaleci se previse, smiri se i dobro razmisli sta ces!
Danas ni slucajno nemoj da potezes tu temu, jos su ti osecanja sveza i uzburkana. Pamet u glavu, za i protiv svega, razmisli, promisli dobro i temeljno!!! Pomisli na proslost a i na buducnost koja ti u ovom trenu izgleda prilicno krhko.
Ponasaj se normalno (potrudi se)!

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:03:05)

Znace da sam ja,jer niko drugi ne zna lozinku sem mene.Strah me je da i gore ne napravim!
Bokice,preterano zrela.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:04:30)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Cind, saberi se!
Ne zaleci se previse, smiri se i dobro razmisli sta ces!
Danas ni slucajno nemoj da potezes tu temu, jos su ti osecanja sveza i uzburkana. Pamet u glavu, za i protiv svega, razmisli, promisli dobro i temeljno!!! Pomisli na proslost a i na buducnost koja ti u ovom trenu izgleda prilicno krhko.
Ponasaj se normalno (potrudi se)!

Trudicu se iz petnih zila!

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:05:03)

Znace da sam ja,jer niko drugi ne zna lozinku sem mene.Strah me je da i gore ne napravim!

Mnogo si mlada...Ne znam kako da te savetujem. Ja bih znala sta bi uradila kad bi mi prebacio. Liferovala bih ga po usima da mu vise nikad na pamet ne padne da napravi budalu od mene ili majke..
Ali, ako se ti plasis reakcije, nemoj to da radis...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:05:04)

Polako . Doći će momenat kada ćeš moći normalno da razgovaraš s njim . A druga stvar - šta ako bi mu tvoja mama sve oprostila ? Šta ako ona zna , a ćuti ? Mislim - treba i o tome misliti ...

Ivanka 75 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:05:23)

Bas zbog svoje zredlosti nemoj da uradis nista nepromisljeno, dobro znam o cemu govorim, (iskustvo!) pamet u glavu!

jelena038 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:07:30)

Joj, mene stvarno mrzi da citam sve ispocetka, pa se unapred izvinjavam ako gresim, ali ako sam dobro shvatila, da ovde neko nekome pretura po privatnim stvarima i smatra da ima pravo da utice na neciji zivot, moram da izrazim uzasno razocarenje. I zbog preturanja i zbog istresanja toga po internetu. Eto. Pustite ljude da vode svoje zivote, aman! Ma koliko ih voleli i koliko vas bolelo!

Toliko od mene.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:07:45)

Polako . Doći će momenat kada ćeš moći normalno da razgovaraš s njim . A druga stvar - šta ako bi mu tvoja mama sve oprostila ? Šta ako ona zna , a ćuti ? Mislim - treba i o tome misliti ...

I to mi je proslo groz glavu,ali poznavajuci nju,a znam je preterano dobro,prevaru nikada,ali nikada ne bi oprostila.Licno bi ga ona spakovala!
Verolino,ne plasim se ja reakcije da ce meni nesto uraditi,boze sacuvaj,nego da ne napravim gore,promenice sifru,itd,i necu znati sta se dalje desava.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:09:49)

I to mi je proslo groz glavu,ali poznavajuci nju,a znam je preterano dobro,prevaru nikada,ali nikada ne bi oprostila.Licno bi ga ona spakovala!
Verolino,ne plasim se ja reakcije da ce meni nesto uraditi,boze sacuvaj,nego da ne napravim gore,promenice sifru,itd,i necu znati sta se dalje desava.

Ja sam mislila da se plasis da ce se naljutiti na tebe...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:11:18)

IZVORNA PORUKA: jelena038

Joj, mene stvarno mrzi da citam sve ispocetka, pa se unapred izvinjavam ako gresim, ali ako sam dobro shvatila, da ovde neko nekome pretura po privatnim stvarima i smatra da ima pravo da utice na neciji zivot, moram da izrazim uzasno razocarenje. I zbog preturanja i zbog istresanja toga po internetu. Eto. Pustite ljude da vode svoje zivote, aman! Ma koliko ih voleli i koliko vas bolelo!

Toliko od mene.

Imam pravo,cerka sam mu! U startu sam rekla da je to jako ruzno sto sam uradila!
Ali NE DOZVOLJAVAM da me neko vuce za nos! Ne,ne i ne! Ne samo mene,vec sve oko sebe!Pogotovo svoju zenu,moju majku!

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:12:37)

IZVORNA PORUKA: verolino

Ja sam mislila da se plasis da ce se naljutiti na tebe...

I toga se plasim! Otac mi je,volim ga! Ne zelim da nas odnos-savrsen odnos cerke i oca zahladni,ili zastrani zbog druge zene!

jelena038 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:14:25)

IZVORNA PORUKA: jelena038

Toliko od mene.

Imam pravo,cerka sam mu! U startu sam rekla da je to jako ruzno sto sam uradila!
Ali NE DOZVOLJAVAM da me neko vuce za nos! Ne,ne i ne! Ne samo mene,vec sve oko sebe!Pogotovo svoju zenu,moju majku!
onda je postenije da o tome razgovaras sa njim. da se tvoj tata tebi upetljao s kim ces da budes, kako i zasto, rekao bi tebi i ne bi ti pravio smicalice. ne znam da li bi mislila da on bolje od tebe zna sta zelis i zasto. nije fer prema njemu, ma kolika greska bila. ja sam za fer plej, uvek. ne ljuti se na mene, samo sam iskrena. i moja iskrenost ide dotle da bih ja svoje roditelje podrzala u svemu, jer to isto ocekujem od njih. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:14:27)

Iskreno, ja, nažalost, verujem u to što sumnjaš. Zreo čovek u tim godinama takve poruke sme da razmenjuje samo sa suprugom, sve dalje od toga mi je prevara. čak  da je samo na rečima, to kad-tad preraste u stvarnost.

Iščeprkaj, i uveri se da li je istina ili nije. Ako jeste, kaži mu da znaš, i nateraj ga da to reši.

Ja bih ti prva rekla da se ne mešaš, to su tvoji roditelji, i treba da pustiš to...i onda se stavim u tvoju kožu, ma ne bih izdržala, morala bih da znam, i morala bih da isteram to do kraja. Ja bih mom tati rekla da izabere, i da odluči sam sa kojom će ostati. U suprotnom, ako i najmanje posumnjaš, reći ćeš mami. Ali ja joj ne bih odmah govorila...ne znam, ne bih mogla da je gledam dok joj to saopštavam, mislim da vbih ga pre pustila da radi šta hoće nego da mami slomim srce[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:16:38)

Da moji odluče da žive u otvorenom braku - podržala bi ih. Da tata ode sa drugom, da mama ode sa drugim, podržala bih. Ali da jedno vara drugo, a to drugo nema pojma...a pritom to sasvim sigurno zna i neko iz okoline...ne bi moglo. Tu bih se umešala sigurno.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:18:57)

Jelena,ne ljutim se! Rekla sam da cu se potruditi da razgovaram sa njim,ali danas ne mogu! Stvarno ne mogu! A majci ne planiram da kazem,jer mislim da bih je samim tim i ubila,zena boluje od visokog pritiska!Ali da cutim i da se pravim da ne znam,ni to ne mogu,razgovaracu sa njim,necu udariti odmah u paljbu,jer mozda se varam!

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:24:44)

"Tata , ja moram nešto da ti kažem . Ok , možda ćeš biti ljut na mene , ali pokušaj da me razumeš i da pokušamo o ovome zaista iskreno i opušteno da porazgovaramo . Desilo se to i to . Videla sam na Fb tvoje poruke . Eto , znam za NJU. Ne osuđujem te , ne želim da misliš da je treći svetski rat na pomolu . Samo želim da mi objasniš o čemu se radi i da mirno o svemu popričamo . Da li voliš tu ženu ? Da li ti zaista znači ? Koliko ti znači ? (možda je tvoj otac zaista zaljubljen , i možda zaista planira da bude fer prema tvojoj mami , samo mu treba vremena [sm=zmeden.gif]) . Bio si uz mene kada sam ja donosila bitne životne odluke , sada se u tvom životu dešava nešto vrlo bitno , i želim da porazgovaramo koliko će to dešavanje da utiče na osobe oko tebe , na osobe koje te vole . Ja verujem da ćeš biti fer i da ćeš se poneti onako kako je ispravno , kako si me i samu vaspitao . Molim te , dozvoli da razgovaramo o tome . "

Eto , ja bih ovako rekla ...

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:27:12)

Lepo je sroceno Bubo,jako lepo.Ali mislim da i koliko god planirala sta da mu kazem,sve ce se desiti spontano,i doci iz srca.Verovatno cu i plakati,poznavajuci sebe,ali se svadjati necu.Zamolicu da mi objasni,pa kud puklo da pukne.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:29:52)

Ma da , znaćeš ti to . Emocije kad udare - reči klize . Budi čovek i očekuj od njega isto . Učini da se ponosite jedno drugim . Srećnooo . [sm=smiley27.gif]

jelena038 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:29:56)

Bubin pristup je super! Podrzavam! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Dada81 -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:34:27)

Da ,naravno ,kao i uvek ,Buba je to na lep način rekla ,ti to trebaš na svoj i da ne zastaješ ,da u tvojim očima vidi poverenje .Tako bih i ja svom rekla da je živ ,jer ga jaako volim, a volim neizmerno i svoju požrtvovanu majku ,pa te razumem kako se osećaš . Nekako se nadam da je sve to ,sa tvojim ocem i dotičnom ,tek na saamom početku i da se još ništa nije desilo..

nencydrew -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 13:51:46)

On će verovatno reagovati defanzivno, braniće se, možda i biti ljut, i šta onda?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>