jabudic -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 13:21:49)
|
Meni se desilo dok sam bila u vezi sa mm da me je jako privukao drugi muskarac. Stariji od mene 20ak godina... Profesor na fakultetu... Mozda nikad ne bih pomislila na njega da nisu poceli da mi skrecu paznju kako me izdvaja, kako je drugaciji prema meni u odnosu na ostale... Ja obratim paznju, i stvarno shvatim da se nesto sa njim desava... I sto je najgore, pocne i meni da se desava... Nije on bio zgodan, ni mlad, ni sexy, sve je to bio mm, a on je bio nesto drugo... Bio je ozbiljan, imao je manire, govorio je divno, o ljubavima, o francuskoj knjizevnosti, gledao me je nekako melanholicno, njegova predavanja kao da su bila posvecena samo meni, a njegovi osmjesi su definitivno bili posveceni samo meni... Posle nekog vremena, shvatim da sam tuzna onim danima kad nemam njegovo predavanje, a kada imam spremanje je trajalo satima... Preispitam ja jednom sebe, onako iskreno, vidim nesto mi se cudno desava, i shvatim da sam se zaljubila... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pomislim na mog dragog, na to sta je dovelo do toga da se zaljubim u drugog covjeka, i nadjem razlog tako ocigledan, daljina izmedju nas dvoje... Nikad nisam pomislila da ga prevarim, shvatila sam da je moja buducnost sa njim, a da je ovo samo prolazan osjecaj, opijenost izazvana nedostatkom njegove ljubavi, i sitnim paznjama ovog drugog... Profesor je i dalje bio u svom elementu, prema meni uctiv, sa blagim aluzijama na nesto sto bi mozda moglo da se desi izmedju nas... Nikad nisam pozeljela sex sa njim... Zeljela sam samo da me jednom poljubi... Medjutim, ni to se nikad nije desilo, mozda zato sto mu nikad nicim nisam pokazala da razmisljam i osjecam nesto prema njemu... Onda se moj dragi vratio, sve se vratilo u normalu, tj.sve je i bilo normalno, ja sam njega voljela, nicim moja ljubav prema njemu nije bila umanjena, samo sto se odnekud pojavio jos jedan covjek da nadoknadi ono sto mi je sa njim nedostajalo... Srecom, sve se zavrsilo u mojim mislima, nikakvu buducnost ja sa njim ne bih imala, a mozda i bih, bar nije bilo ozenjen[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image] , ali govorim sve ovo jer se slazem sa ovim sto kaze Nedja da se mogu voljeti 2 covjeka odjednom, mozda ne bas istom vrstom ljubavi... Takodje se slazem i sa Verolino da treba da preispitujemo svoja osjecanja i odlucimo se za ono sto je pravo...
|
|
|
|