Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 4.3.2018 9:18:31
|
|
|
|
Dora89
|
To za temenjaču merodavno je za baš patološki hronično izgladnelu decu, a ne za trenutnu glad. Ako plače odmah posle podoja, to je glad. Ako počne da plače oko 15 min posle hranjenja, onda su grčevi.
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 27.4.2018 22:18:23
|
|
|
|
jagodp
|
Tako je, ja sam pogresila sto sam je non stop u početku dojila, videla zelenu kaku u porodilištu i rekoh dete je gladno, a ona se u stvari cistila :) a posle se navikla.
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 2.11.2018 3:30:45
|
|
|
|
Dora89
|
Sve je do iskustva...Bitan je broj punih pelena. Sve u svemu, ako na kontrolama lepo napreduje po mesecima, to je to, sve ostalo je nebitno.
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 27.2.2019 19:51:51
|
|
|
|
Sanidej
|
Mirna je posle podoja i zadovoljna. Kad krene redovno da kmeci posle podoja vreme je za nesto konkretno.
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 21.7.2019 11:09:55
|
|
|
|
MimaKos
|
Gladna beba place i nervozna je, ako su mirni onda su i siti
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 12.12.2019 15:48:13
|
|
|
|
AleksSlobex
|
Moja beba jede 150ml. Ali odma nakon jela pocne da place. Mnogo mi je da mu dajem 180ml. Imate neki savet?????
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 12.12.2019 15:56:43
|
|
|
|
Filadendronka
|
Aleksslobex, ne znam da li se salis ili stvarno ne znam o cemu se radi. Na drugoj temi si pisala sta ti je savetovao pedijatar, a rec je i o tome da beba od dva meseca ne moze imati 4 obroka tokom 24h koliko tvrdis da ima. Ovde mnoge mame nalaze odgovore, ne bih da ih zbunjujemo. Dakle poslusaj pedijatra, daj bebi cesce da jede ( na 2,3h) i onda vidi za dalje. Srecno!
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 12.12.2019 15:58:17
|
|
|
|
AleksSlobex
|
Mnogo place. Pedijatar je rekao na 2,3 sata da mu dajem 120ml. A uvece 150ml. Ali on place. Ne znam sta da radim. Komainica mi savetovala da odem do pedijatra na merenje.
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 12.12.2019 16:00:30
|
|
|
|
AleksSlobex
|
Zaboravila sam da napisem da i na halo beba su rekli da je krupna beba i da moze da jede vise.
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 12.12.2019 19:43:52
|
|
|
|
Milica911
|
Kad se uspava znaci da je dovoljno sisala
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 25.12.2019 11:28:07
|
|
|
|
AleksSlobex
|
Pedijatar danas rekao beba neka uzima 180ml. Ima 8250 i sve je u redu samo je napredna beba 😃
|
|
|
|
RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? 11.4.2020 13:21:18
|
|
|
|
Nevenaa
|
Ako spava celih 2 ili 3h,beba onda dobija dovoljno mleka
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?