Mali_miš -> RE: Kako znati da li beba dobija dovoljno mleka? (18.6.2013 17:11:18)
|
Kako je moguće da mi se za par dana toliko smanji mleko da ona sada nema dovoljno da se najede?! Ok, jeste se zezala nekoliko i dana i jako slabo jela, a ja nisam stizala da izvučem ostatak, jer je pored njih dvoje to nemoguća misija, ali da se BAŠ TOLIKO smanji da nemam dovoljno ni za obrok?! Danas sam je baš maltretirala i stavljala je da siki na pola sata da što više stimulišemo laktaciju, pa sam i jednu turu kada ona nije sikila, ja izvlačila mleko do poslednje kapi i pumpala u prazno (mama mi je bila tu pa sam uspela bar tu jednu turu dok je sin spavao). Na kraju sam joj dala da siki, otimala se kao luda, jer je bilo jako malo mleka i slabo je išlo, a ona već užasno gladna i nervozna, pa sam popustila i dala joj ono što sam prethodno izvukla (oko 60ml) i opet je stavila na siku. Onda je prihvatila, vukla to malo što je bilo, onda glodala u prazno i napokon posle toga zaspala. =( Baš mi je bilo strašno da je gledam tako kako se pati iako znam da je to najbolje zbog količine, ali baš je bilo užasno. Iskreno se nadam da će uskoro da se promeni stanje, jer ne znam koliko će ona još imati strpljenja za ovako nešto.
|
|
|
|