|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Losos po gupikino
19.3.2009 14:17:20   
guppy RR

E opet jedna moja mućkalica... user posted image

  • file lososa (kupiš u ribarnici, najbolji je svež)
  • pečurke (ja uzmem šampinjone iz konzerve)
  • tikvice
  • paprika
  • rezanci (ja volim od spanaća)
  • tečna slatka pavlaka ili kisela pavlaka
  • sir po želji (nek se dobro topi)
  • maslinovo ulje, biber, so ... drugi začini po želji

U tepsiju sa podignutim rubom staviš na dno malo maslinovog ulja... možeš papirnom salvetom da ga razmažeš po celoj površini.

Na to staviš na kockice narezanu tikvicu, papriku, drugo povrće koje voliš... i dodaš pečurke iseckane na komadiće (ja kupim one narezane u konzervi). Preko toga stavljaš file lososa. Sve posoliš, lososa malo premažeš maslinovim uljem i pobiberiš.

Pečeš u rerni na 180 stepeni jedno 25 minuta.

Za to vreme prokuvaš vodu sa malo soli, skuvaš testenine. Meni najbolje idu rezanci od spanaća.

U maloj šerpici možeš za to vreme da spremiš sos od sira .... ja stavim slatku ili kiselu pavlaku ili sojinu pavlaku za kuvanje... i u njoj polako topim sir dok mešam. To se spremi na kraju, i sipa se odmah posle pripreme na kuvanu testeninu.

NJAM!

Ovako to izgleda... ali ovaj komad lososa je za dve osobe... nisam mogla da pojedem nikako!

user posted image

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:21:09   
eugenija
Joj bjeso jedna, samo recepte izbacuješ, i to sve propraćeno slikicama!user posted image
Svaka čast Guppy! user posted image
Ja ovo nemam pojma ništa ni pravati, ni izmaštati!
A moraću nešto bar probati da sklepam, kad budem raspoložena.. Ima par baš dobrih recepata na RR!!!!


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:23:27   
guppy RR
Ma pišem vam ono što imam slike... pročačkala sam ceo računar hahahahahaha.
Vidim da baš volim da slikam ono što skuvam hahahahaha.

user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:23:31   
Ana RR
E pa sad mi se vise ne jede moj prebranac...

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:25:19   
mihi
Guppy pa ti super kuvaš ovaj mi se baš sviđa

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:27:19   
eugenija
IZVORNA PORUKA: guppy RR


Vidim da baš volim da slikam ono što skuvam hahahahaha.

user posted image



PA OVO SU TVOJE SLIKE!!!! Ja mislila sa neta neke slike propratne!!! AaaAAa!!! Pa zvaću te "šefe kuhinje"!!! Maestralno!


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:30:03   
guppy RR

sve moje slike, mila... samo dve različite kuhinje user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Losos po gupikino
19.3.2009 14:30:06   
Verus
user posted image  pravim ovo za vikend!  I slikacu ako se ne "inhalira" prebrzo...najbolji losos koji sam ikada pravila je bio sa orange juice (djusom od naradze) i marmeladom od naradze-prirodnom, znam da ne zvuci dobro, ali je taaaako biloooo doooobro, da mi sada ide voda na usta!!!!  A ja jedem neke grickalice od rize, debela sam pa sam na dijeti!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali probacu i ovo, mrzim kada se losos ne spremi lepo (ako ga negde jedes drugde), pa se onako oseca na ribu, bljak...treba ga znati spremiti, a ovo zvuci jaaako dobro jer sigurno fino povuce ukuse i mirise od paprika ii povrca na kom se kuva, njaaaammmm, joj kakav sam ja gurman ljudi moji, nije ni cudo sto mi je dupe ovoliko...

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here