Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:27:47
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Žrtvovala sam se već par puta Šta ću kad ih sinčić voli i ja ih isto volim, samo sto ih nikad nisam pravila
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 13.1.2010 14:24:48
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooooooooooj kad me vidi cipiripi ............
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 13.1.2010 14:26:12
|
|
|
|
Lu
|
Još je sad ljuta zbog psa Ajd bježim ja
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 13.1.2010 14:27:46
|
|
|
|
Anoniman
|
... super izgledaju... možda probam danas.... kako ja nisam snimila ovu stranicu.... hvala Lu RR za navigaciju!
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 14.1.2010 14:35:12
|
|
|
|
Lu
|
Joj kaliopi kako su moji dobri ispali,najbolji do sada Upravo jedem što je ostalo od juče pa se sjetih tebe,jesi pravila
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 12:22:02
|
|
|
|
viking
|
Dosta su papirići :)
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 13:34:07
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: viking Dosta su papirići :) Jesi ti Viking radila tako,samo u papirićima Ja imam modlu pa moram na dva puta a ako može samo u papirićima onda mogu odjednom u veći pleh poredati..
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 13:36:20
|
|
|
|
viking
|
Ja uvek samo u papirićma, nikad papiriće nisam stavljala u modlu... Mada, ne znam da li je bitno da napomenem, ja isključivo pravim one maffine Dr Oetker iz kutije, možda je njihova smesa drugačija, mada ne verujem.
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 13:44:04
|
|
|
|
Lu
|
Ma nije ista je smjesa,znači...super
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 13:47:07
|
|
|
|
Jeja1975
|
Gde nalazis papirice?
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 13:48:26
|
|
|
|
viking
|
Jejo, u kutiji Ima i po marketima, videla sam čak i u Merkuru, ali ih nikad nisam kupila jer dodju u kutiji sa smesom.
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 13:52:25
|
|
|
|
Jeja1975
|
Ja sam kupila neke grcke i ne mogu da ih odlepim ni od muffina ni od projica u cemu je fora?
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 28.1.2010 14:07:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Najbolje su vam silikonske modle, uopšte se ne lepe,super su
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 7.10.2011 22:47:49
|
|
|
|
Didy
|
Pitanjce za one koji su pravili mafine po ovom receptu - Koliko bude mafina od ove smese? Imam silikonski kalup za 12 većih komada.
< Poruku je uredio Didy -- 7.10.2011 22:48:28 >
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 7.10.2011 23:11:38
|
|
|
|
Didy
|
Iko?
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 9.10.2011 18:37:23
|
|
|
|
Leki 77
|
Fantastičan recept! Bila sam skeptična jer nema putera, ali fenomenalno je ispalo! Ja nisam imala nikakav problem sa pranjem pleha, a jedina mana mi je sto sam dobila jednu i po tepsiju (dobila sam 18kom filmske veličine ), tj. pola modle je u drugoj turi zvrljilo prazno. Sve u svemu za recept!
< Poruku je uredio Leki 77 -- 9.10.2011 18:39:22 >
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 9.10.2011 19:21:53
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam drugi put samo malo "pojačala" mjere tako da mi izađu dva puna pleha
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 9.10.2011 20:32:25
|
|
|
|
Leki 77
|
Uh, odlićna ideja . I ja ću sledeći put.
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 21.10.2011 22:49:46
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja sam drugi put samo malo "pojačala" mjere tako da mi izađu dva puna pleha Meni budu tačno dva pleha od po 12 komada (ukupno 24). Ali više ih neću praviti. Sve sam ih sama pojela koliko su dobri.
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 22.10.2011 21:15:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, šta si stavljala, jogurt ili kiselo mleko? Ne kapiram taj gusti jogurt..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 22.10.2011 21:23:39
|
|
|
|
Snelle
|
Uh, tek sad vidim ovaj recept, moraću da ga isprobam! Ana, i mene interseuje da li se stavlja jogurt ili kiselo mleko
< Poruku je uredio Snelle -- 22.10.2011 21:24:27 >
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 23.10.2011 9:14:27
|
|
|
|
Leki 77
|
Kiselo mleko. Napisao je već neko na prethodnim stranama.
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 29.10.2011 13:32:12
|
|
|
|
vesnam
|
E drage moje imam jedan super recepr za vas, lako se sprema i gotov je za 10ak minuta, a preukusan.Pa kaže: 200gr čokolade i jedan margarin (250 gr) otopiti i ostaviti da se malo ohladi. Za testo treba 4 jajeta, 160gr šećera i 120gr brašna, to sve zajedno umutiti pa dodati čokoladu i margarin. Mera je dovoljna za pleh sa 12 modlica i peče se u zagrejanoj rerni na 250 stepeni tačno 7 minuta. Korica oko kolača bude meka, a u sredini ispadne kao da je punjeno kremom od čokolade. Eto, meni to bude kada se najave gosti, a nemam kad nešto drugo da napravim. Inače se služe vrući sa sladoledom, mada su super i kad se ohlade. Pa ko odluči da proba, prijatno !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?