Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 26.8.2009 14:20:26
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 26.8.2009 14:21:48
|
|
|
|
guppy RR
|
Bubice, po klasičnom receptu se stavlja margarin, tad su muffini tek Mmmmmmmmmmm.... ali ja ne volim da stavljam toliko masti, pa koristim gusti jogurt.
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 26.8.2009 14:24:05
|
|
|
|
Buba76
|
Hvala. Mada ti ovaj sto si stavila sliku i nije gusti kad je light. Razumela sam.
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 26.8.2009 14:30:21
|
|
|
|
guppy RR
|
i taj je gusti, kod nas tečni jogurt pakuju drugačije. Ali nije bitno - radi se o 2 dcl gustog jogurta, kako god bio pakovan. cmoka
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 26.8.2009 14:36:08
|
|
|
|
Buba76
|
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 17.10.2009 22:17:33
|
|
|
|
Lu
|
Ovi su ispali bolji od onih sa predhodne stranice
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 12:35:28
|
|
|
|
Dudu25
|
Ja bas volim maffine jammiiiii jammmiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 12:52:19
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ovi su ispali bolji od onih sa predhodne stranice Tek sad videh
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 12:59:20
|
|
|
|
viking
|
Super su ispali, Lu! Mada, moram da priznam da ja kupujem onu gotovu smesu za muffine Dr Oetker (ali samo čokoladne) i ODLIČNI su! Najbolje je što vam treba 2,5 minuta da ih napravite! Idealno!
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:02:49
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: viking Super su ispali, Lu! Mada, moram da priznam da ja kupujem onu gotovu smesu za muffine Dr Oetker (ali samo čokoladne) i ODLIČNI su! Najbolje je što vam treba 2,5 minuta da ih napravite! Idealno! jel to ima da se kupi? imas li sliku neku da pogledam kako to izgleda pa da vidim ima li kod nas toga
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:06:05
|
|
|
|
viking
|
A gde si ti? U Beogradu ima svuda... Sad ću da potražim!
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:07:02
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: viking A gde si ti? U Beogradu ima svuda... Sad ću da potražim! ja sam u Podgorici,neznam ima li kod nas, ali pogledacu svakako
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:09:41
|
|
|
|
viking
|
Evo ih, madjarska je slika i natpis, ali kutija isto izgleda kao kod nas. Jela sam ih i kod drugarice u Zagrebu, tako da znam da ih ima i u HR. Ovi što nisu čokoladni su mi onako, čokoldani su mi odlični! I njihova smesa za Lava kolač je zakon
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:11:53
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: viking Evo ih, madjarska je slika i natpis, ali kutija isto izgleda kao kod nas. Jela sam ih i kod drugarice u Zagrebu, tako da znam da ih ima i u HR. Ovi što nisu čokoladni su mi onako, čokoldani su mi odlični! I njihova smesa za Lava kolač je zakon kako su lijepi hmm ok samo moram da kupim posebnu tepsiju za njih da ih pravim jos, a ovo cu pogledati danas sjutra ima li kod nas, ako ih nema pravicu ih po receptu koje je napisala guppy hvala draga
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:13:46
|
|
|
|
viking
|
Dudu, ne treba ti posebna tepsija! Ovde u kutiji dobiješ i te korpice, sipaš smesu u njih, poređaš ih lepo na tepsiju ili na onu žicu što imaš u rerni i to je to...
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:16:57
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: viking Dudu, ne treba ti posebna tepsija! Ovde u kutiji dobiješ i te korpice, sipaš smesu u njih, poređaš ih lepo na tepsiju ili na onu žicu što imaš u rerni i to je to... Stvarno? wow pa to je super, danas cu poci da vidim ima li kod nas, to je extra ako ne moram sad da kupim to ...
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:18:14
|
|
|
|
Lu
|
Žene drage,jedan prijateljski savjet,obavezno potražite i papirne košarice ja sam po perući ovu tepsiju,sve se zavuče da se mora čačkalicom na kraju izvući a izađe obično dvije tepsije od jedne mjere,pa onda čistim između toga Ja ne mogu nigdje naći košarice,sad sam naručila iz Austrije donjeće mi rodica. U ovim kupovnim dođu košarice
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:19:42
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Žene drage,jedan prijateljski savjet,obavezno potražite i papirne košarice ja sam po perući ovu tepsiju,sve se zavuče da se mora čačkalicom na kraju izvući a izađe obično dvije tepsije od jedne mjere,pa onda čistim između toga Ja ne mogu nigdje naći košarice,sad sam naručila iz Austrije donjeće mi rodica. U ovim kupovnim dođu košarice Lu jesi li stavila putera prije nego sto si stavila testo u njih?
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:22:53
|
|
|
|
Lu
|
Da naravno,pomastila i pobrašnavila,izvade se oni nije to problem,ali ipak ostane brašna i maslaca na tepsiji
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:23:49
|
|
|
|
Lu
|
Guppy kako si ti radila,u košarice ili direktno u tepsiju
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:24:33
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Da naravno,pomastila i pobrašnavila,izvade se oni nije to problem,ali ipak ostane brašna i maslaca na tepsiji onda sigurne bez te korpice ne moze se nista, ja sam mislila da puter pomaze pa ne ostane ono posle pecenja, nista draga onda cekaj da ti stignu korpice
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:25:56
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Guppy kako si ti radila,u košarice ili direktno u tepsiju ja u tepsiju stavim korpice, pa sipam masu. Vade se ekstra lako i ništa nije prljavo
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:26:17
|
|
|
|
Lu
|
Žrtvovala sam se već par puta Šta ću kad ih sinčić voli
|
|
|
|
RE: Muffini za ČOKOHOLIKE 27.11.2009 13:27:15
|
|
|
|
guppy RR
|
Lu, u kom gradu si ti ... uvek zaboravim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?