Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 16:08:37
|
|
|
|
pari
|
Pa da, planiram da odem čim se vratim u sredu 28og do te upisne komisije koja je u PU 11.april...valjda će biti ok
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 20:37:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Za svaki slucaj, procackaj da.li nekog odatle znas, da.li neko.moze da ti.pomogne
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 20:38:37
|
|
|
|
pari
|
Nažalost ne znam nikog...biće valjda ok
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 21:57:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pari, najveca navala je bas u toj PU, pa nesto mislim da ces lako dobiti odbijenicu. Mozes sad online da konkurises, pa da se nakon toga pojavis licno kod komisije kad se vratis ovamo. IZVORNA PORUKA: pari Pa da, planiram da odem čim se vratim u sredu 28og do te upisne komisije koja je u PU 11.april...valjda će biti ok
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 22:00:43
|
|
|
|
pari
|
Konkurisala sam online pre par dana... Otići ću pa se nadam da će mi dati odbijenicu...Hvala 🙂
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.8.2019 8:51:50
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: pari Konkurisala sam online pre par dana... Otići ću pa se nadam da će mi dati odbijenicu...Hvala 🙂 Dobijas je sigurno.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.8.2019 9:05:52
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: pari Konkurisala sam online pre par dana... Otići ću pa se nadam da će mi dati odbijenicu...Hvala 🙂 drzimo palceve :)) joj meni je i moj jos beba, kako li ce da izgleda taj polazak, jos mi je u pelenama sa 1,5 god, ne jede sam... starija sa 2,5 znala sve. Bas mi 100 stvari pada na pamet
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.9.2019 21:30:41
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: pari Dobila sam odbijenicu što je super...sad samo da podnesem sve za subvenciju. Ono što je bezveze je što se za vreme adaptacije plaća pun iznos kao kad dete ide normalno u vrtić...meni to nije ok. Ali šta da radim IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Pari,tako je i u privatnom i u drzavnom vrticu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.9.2019 21:33:12
|
|
|
|
lesica
|
Sve prethodne poruke koje nisu odgovarale temi ( tiču se same adaptacije i uopšte snačlaženja u vrtiću) su prebačene u temu Idemo u vrtić a iz ove teme su izbrisani ti postovi. Molim vas da u ovoj temi pišete isključivo o samom upisu u vrtić/jaslice.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.4.2020 17:00:24
|
|
|
|
Bebana17
|
Da li neko zna da li treba ponovo da podnosimo zahtev za upis u slucaju da deca vec idu u vrtic? Mislim da sam negde cula da treba, pa bolje da proverim da ne propustim rok za podnosenje zahteva. Moji su krenuli u septembru, vise nisu isli nego sto su isli zbog bolesti, a sad i zbog ove korone. Valjda ce posle biti bolje.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.4.2020 19:44:53
|
|
|
|
nata11
|
Kod nas treba e sad verovatno zavisi od gradaž proveri na sajtu vrtica. Mi resili da krenemo septembra sa 14. 5 meseca . Upis je maja meseca. Pozelite nam srecu. 😀
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.4.2020 8:34:45
|
|
|
|
gocic
|
Nato, želim vam srecu. Upisi su online sad svuda.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.4.2020 9:39:23
|
|
|
|
princezica1
|
Bebana ne treba. Popunjava se zahtev na sajtu e uprave samo kad se dete upisuje u ustanovu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.4.2020 9:57:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nato,srećno :)Sada je i skola i vrtic preko e uprave.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.4.2020 10:02:22
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Srecno nato 😊
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.4.2020 15:48:18
|
|
|
|
Bebana17
|
Hvala na informacijama!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.4.2020 8:42:02
|
|
|
|
pari
|
Pitanjce: da li je predškolsko obavezno? Znači ona godina pre škole? Meni bi M trebao od sept u predškolsko ali pošto ne znamo gde ćemo živeti, ne znam ni kako ću to sve da izvedem
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.4.2020 8:42:46
|
|
|
|
jess021
|
Pari, 99% sam sigurna da jeste.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.4.2020 8:46:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Pitanjce: da li je predškolsko obavezno? Znači ona godina pre škole? Meni bi M trebao od sept u predškolsko ali pošto ne znamo gde ćemo živeti, ne znam ni kako ću to sve da izvedem Jeste obavezno. Dogovorices se sa vaspitacicama.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.4.2020 9:08:43
|
|
|
|
pari
|
Mi smo u privatnom vrtiću, moram da vidim sa vlasnikom pošto se potpisuje ugovor na godinu dana...moram da ga isčitam...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.4.2020 9:18:54
|
|
|
|
pari
|
Pročitala sam sad, svakako mogu da ispišem dete mesec dana pre. Tako da ću tako...ako budemo ovde u septembru, upisaću ga ovde
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.4.2020 10:13:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas se novi ugovor potpisuje u avgustu. Predskolsko jeste obavezno. Ako ga ispises iz vrtica upisivaces ga u drzavni na četiri sata.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.5.2020 12:47:56
|
|
|
|
IvanaM83
|
Pozdrav svima, da li neko od vas zna da li drzava subvencionise upis u privatni vrtic ako dete upisem u junu mesecu u privatni vrtic? Jer naravno u drzavnom nece da mi prime dete u junu a ja moram da se vratim na posao. Beba i dede nemamo na raspolaganju :( Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.5.2020 13:01:48
|
|
|
|
pari
|
Mislim da da. Bitno je samo da imate ugovor sa vrticem od juna i da to podneset_e
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.5.2020 13:06:14
|
|
|
|
IvanaM83
|
Hvala Pari, ali jednu pricu su nam rekli u privatnom vrticu (da drzava subvencionise) dok drugu pricu su nam rekli nadlezni u PU Bosko Buha ( da drzava subvencionise tek od septembra) pa vise ne znam kome da verujem. Zato me zanima da li ovde neko ima iskustva sa takvom situacijom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?