Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2019 13:41:00
|
|
|
|
Maraj
|
Pa moguce i da je odbijena jer je sada mala. Tj mala je da mrene od septembra. Al u zalbi jos jednom naglasite da bi krenula od aprila/maja jer ti kreces na posao. Al to znaci da od septembra morate da placate i mesto Ako i budete primljeni . A malo vam je i zeznuto tada da krenete Vec oko maja /jhna krecw spajanje grupa. Godisnji odmori. A vi tada trebate na adaptaciju
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2019 13:48:09
|
|
|
|
lesli
|
Fili odbijeni ste 100% jer u konkursu pise da se u jaslene grupe primaju deca rodjena 2017. i 2018. Besmisleno je jer nema drugog konkursa npr. u novembru/decembru, a ti se moras vratiti na posao kada beba napuni godinu dana, ali je nazalost tako.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2019 13:57:20
|
|
|
|
milicicak
|
Ima konkurs u januaru. Raspisuje se u decembru. Fili, raspitaj se u PU
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2019 15:39:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma ja sam u selu, pa ne mogu da odem licno do PU. Na telefon se naravno niko ne javlja. Ali u konkursu se jasno navodi sledece: “Захтеви поднети после редовног конкурса (08.04.-25.04.2019.године) и током радне 2019/2020. године, биће разматрани у ревизијама уписа (прва ревизија је од половине септембра месеца 2019.год.) и решавани сходно смештајним капацитетима установе. Ревизија значи следеће: у току радне године сваки примљени и накнадно примљени, а нереализовани захтев разматраће се најмање једном месечно, почев од септембра 2019.год. до следећег конкурса 2020. године. У том тренутку (пресек могућности тј места у вртићима и потреба потенцијалних корисника) цени се приоритетност сваког појединачног захтева у односу на могуће новонастало расположиво место у конкретном вртићу и за одговарајући узраст деце. Сваки поднет захтев је активан и могућа је његова реализација све до расписивања новог конкурса (захтев се подноси само једном). Могућности Установе да позитивно реши те захтеве зависи од тренутног броја расположивих конкретних места у тренутку пресека стања тј. ревизије и тај број је промењив и непредвидив. Не постоји одбијен захтев.“
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 8:28:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pavla su nam primili u vrtic prosto mi neverovatno da smo upali a 12 mesta samo u vrticu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 10:35:44
|
|
|
|
jance
|
Cestitam! Gde je upao?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 10:36:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kod nas u Futogu u Biberce to nam je najblizi vrtic
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 12:14:47
|
|
|
|
jance
|
Odlicno. Samo mi novosadjanke znamo sta to znaci! Ja mozgam da sam trebala jedan od ta 3 koja se navode kao rezervna da navedem barem ovaj u Veterniku na Festeru. Nije mi daleko, mogu da ukombinujem u skolske voznje a veca sansa za upis. Nije mi ni palo na pamet. No dogodine cu pametnije
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 14:47:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super Ljiso, videces koliko ce ti biti lakse i ujedbo da se dete socijalizuje uz svoje vrsnjake. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Pavla su nam primili u vrtic prosto mi neverovatno da smo upali a 12 mesta samo u vrticu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 20:27:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Fili 😂 pvaj moj je vec socijalizovan. Svaki dan smo po pola sata u vrticu kad je vodimo i odvodimo. On se tamo vec odomacio. Bas mi je drago da je upao. Samo da bude tako odusevljen i kad bude kretao. Seka nam je cetvrti dan u vrticu vec spavala. Ona je imala najbrzu adaptaciju ikad. Vaspitacice me prvi dan izbacile iz prostorije i rekle “mama vi njoj ne trebate”😂 ako P zavrsi adaptaciju za 10 dana ja cu biti presrecna
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 20:30:48
|
|
|
|
physio70
|
Bilo je u vestima da oko 3000 novosadske dece nije dobilo vrtic.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 20:33:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Covece 3000 pa tacno da se sutam u guzicu pd srece. Izvinite na izrazu. Kako grad nije sramota. Al stvarno dva vrtica u nasem mestu. U ovom gde smo mi konkurisali gde ide cerka 12 mesta a selo 50 000 stanovnika. Prosto strasno.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2019 20:37:27
|
|
|
|
Maraj
|
Divno ljiso da izljubis batketa i da mu cestitas
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.7.2019 11:54:48
|
|
|
|
Mina28
|
Mi smo konkurisali u PU 11 april, nije je bilo na spisku ...u novembru puni godinu dana. Nisam podnosila zalbu, sad me zanima da li odbijenicu mogu da odem da trazim bilo kada u bilo kom vrticu ili kako? Ja moram da krenem pocetkom novembra na posao.😕 I suprug i ja zaposleni, moji roditelji nisu iz Beograda, njegovi rade. Bas ne znam sta mi je ciniti osim da je upisem u privatni. Al me sad brine sto jos nisam otisla po odbijenicu... savet?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.7.2019 11:57:00
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Mina28 Mi smo konkurisali u PU 11 april, nije je bilo na spisku ...u novembru puni godinu dana. Nisam podnosila zalbu, sad me zanima da li odbijenicu mogu da odem da trazim bilo kada u bilo kom vrticu ili kako? Ja moram da krenem pocetkom novembra na posao.😕 I suprug i ja zaposleni, moji roditelji nisu iz Beograda, njegovi rade. Bas ne znam sta mi je ciniti osim da je upisem u privatni. Al me sad brine sto jos nisam otisla po odbijenicu... savet? u obavezi su da vam je daju ako dete nije primljeno, a probajte sa zalbom ili molbom za drugi vrtic gde nema puno dece, takva je situacija sada kod nas, mozes da konkurises za neki drugi vrtic, ali iskreno, veza je sve
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.7.2019 15:18:06
|
|
|
|
doramar11
|
Da li ista u ovoj zemlji moze bez veze bas me zanima.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.7.2019 15:18:27
|
|
|
|
MimaKos
|
Vrtic svakako ne, nazalost
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 19:04:19
|
|
|
|
pari
|
Sad sam još čitala malo. Deluje da bih mogla da odem u vrtić u kraju i tražim odbijenicu bez obzira što nisam konkurisala u maju, šta mislite?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 19:13:07
|
|
|
|
pari
|
Ili da odem u Centralnu upisnu komisiju koja je u Narodnih heroja...predškolska ustanova 11.april? Piše da primaju roditelje svake srede...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 19:23:25
|
|
|
|
Duškić
|
Dormar moja deca primljena bez veze i jedno i drhgo. Drzavni vrtic.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 19:31:40
|
|
|
|
lesica
|
Pari, idi direktno u vrtić u kome je upisna komisija, čisto da sebi pojednostaviš. Sada ta procedura sa izdavanjem odbijenicama i subvencijama ide nešto drugačije. Tipa uednom mesečno se u gradskom sekretarijatu odobravaju subvenicije. U svakom slučaju, mislim da ti je najbolja i najsigurnija opcija centralni upisni vrtić na opstini.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 21:58:19
|
|
|
|
pari
|
Da da,otići ću tamo odmah u tu sredu kad se vratim...Zapravo mogu da im kažem istinu...planirali smo da idemo u inostranstvo,zato nisam konkurisala,a sad bih volela da ide u vrtić u kom mi je sin pa zato tražim odbijenicu da bih mogla da je upišem u privatni sa subvencijom...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 22:10:09
|
|
|
|
lesica
|
Baš tako, i mislim da će te oni na dalje uputiti i usmeriti najbolje. Realno, izlaze u susret samo tako čim nije ganjanje državnog vrtića u pitanju.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.8.2019 23:46:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma sigurno mozes da smuvas to, njima to ne znaci nista, moj savet ti je da nadjes nekoga i da poguras stvar, nazalost, mora tako. Da se ne nerviras i da te ne maju da gubis vreme bezveze.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 16:07:04
|
|
|
|
Duškić
|
Ma idi prvo Pari ispitaj situaciju, brzo ces zavrsiti , videces.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?