Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2018 17:11:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Dragce, drzimo fige, da nam javis lepe vesti!!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2018 19:20:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dragce, srecno!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2018 20:33:47
|
|
|
|
Maraj
|
Dragce i mi pisali prosle god zalbu i nista. Odgovor je da i ako oboje radimo oni nemaju kapacitete da prime L.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2018 21:17:15
|
|
|
|
Duškić
|
Srecno, probajte zasto ne.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2018 9:53:40
|
|
|
|
Dora89
|
Evo, da se pohvalim da smo i mi odbijeni iako smo suprug i ja zaposleni (ja na trudničkom). Pisala sam žalbu, našla sam vezu, preko koje sam saznala da imaju pravo da prime nakon perioda žalbi još neki procenat dece u svaki vrtić, pa ćemo videti. Dete već ide u privatni vrtić, i zadovoljna sam, ali će se prebaciti u državni čim bude moglo, zato što nam je državni mnogo bliži, do njega bih mogla pešaka da odem sa bebom u kolicima.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2018 9:55:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dora, srecno i vama.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2018 11:03:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Srecno Dora, drzimo fige! Mi cekamo pocetkom jula rezultate....
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2018 13:43:27
|
|
|
|
Dragce86
|
Dora89, tako su i nama rekli, primice mozda jos neko nakon zalbi kad se vidi ko je gde smesten definitivno i to je to. Ako ne bude kapaciteta, to je to...Ne nadam se previse. Nije problem ni taj privatni, ali mi nemamo bas blizu ( na Cukarickoj padini ), najblizi nam je Caric ( drzavni ) i mogla bih je ja pesice voditi a ovako ce biti malo muz kolima, malo sa mnom u gradski ako bude islo, ako ne, cekacemo sledecu godinu :(
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2018 13:46:17
|
|
|
|
Maraj
|
Ja cekam ponedeljak za rezultate...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2018 14:15:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srecno!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2018 14:31:26
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala ivana Valjda se necu razocarati jos jednom. Sad prvi put konkurisemo za vrtic. Do sad smo za jasle...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2018 14:43:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj drzimo fige i vama!!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2018 16:48:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Hvala ivana Valjda se necu razocarati jos jednom. Sad prvi put konkurisemo za vrtic. Do sad smo za jasle... Znam.. I uglavnom je manje mesta u vrticima...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 14:17:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, bese danas cekas rezultate? Javi, drzimo fige 😊
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 15:14:41
|
|
|
|
Maraj
|
Evo izasli rezultati. Naravno L nema na spisku. Dakle 3.put nas odbijaju. Radimo i mm i ja. I sta reci za ovaj sistem upisa u vrtic. Jasno je da je konkurs formalan. A kada ce se promeniti i konacno krenuti da se upisuju deca po bodovima a ne po vezama.... to ne znam da l cu docekati...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 15:25:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, stvarno mi je zao. Sta cete raditi?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 15:29:00
|
|
|
|
mama Jo
|
E u persun... Bas mi je zao Maraj stvarno. U potpunosti sam sada izgubila nadu i za nas... mi cekamo rezultate tek 02.jula... Maraj bas mi je zao.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 15:30:07
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Maraj, stvarno mi je zao. Sta cete raditi? Pa pisacu zalbu. Ko i prosli put. Definitivno cu morati da prerovarim po privatnim vrticima na N.Bg.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 15:31:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Najiskrenije se nadam da cete zalbom usleti nesto da resite!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 15:35:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sumnjam da ce uspeti zalbom ako nisu prosle godine... Ako ces ga stavljati u privatni mozda bolje sto pre, zbog bebe...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 16:03:43
|
|
|
|
Maraj
|
Pa da I prosle god sam pisala zalbu i nista. A nekad mi dodje da teram inat i da im svaki mesec pisem zalbu. Videcu jos sa m al moramo imati i opciju privatan vrtic. Opet kazem nemam ja njsta protiv provatnih ali na N.Bg nema "kvalitetnih".
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 16:12:52
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, zao mi je sto niste dobili vrtic. Kako nema dobrih vrtica na Nbg? Pisi zalbu obavezno ali mislim da vam je privatni vrtic jedina opcija
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 16:17:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Opet kazem nemam ja njsta protiv provatnih ali na N.Bg nema "kvalitetnih". Odakle ti ta info? Ne verujem da je tako. Kad u mom selu ima odličan privatni vrtić onda je nemoguće da na celom NBG nema takav ili bolji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 16:20:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A sta podrazumevas pod tim "kvalitetan". Meni je bilo bitno da mi je blizu kuce, da su ljubazni i spremni na saradnju.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.6.2018 17:01:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Po tome bih i ja gledala, ali i cena mi igra ulogu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?