Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 22:10:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da, mi konkurisali u tri vrtica, oni nas ubacili u neki skroz peti za koji nisam ni cula...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 22:14:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kako se zove, da nije ovaj blizu mene i meni je bio nepoznat naziv?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 22:16:18
|
|
|
|
maljicki
|
@Maraj...ma reklimi kao da je najbolje samo jedan. Sad sam pregledala sve vrice na opstini Zvezdara,nema nas ni na jednom spisku :( A imam srece pa mi je muz slovak,pa cu da probam da idem na foru nacionalnosi,da gazbog toga nsiu primili..jedino mi to pada n apamet ili da dam otkaz...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 9:26:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi nismo ni proverili rezultate, nama treba odbijenica pa nam je svejedno da li su nas upisali ili odbili
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 10:38:21
|
|
|
|
maljicki
|
hahahahaaaa....dobra si. A sto ti rreba odbijenica,daj da i ja nesto naucim
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 14:46:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zato sto cemo ga u privatni a za privatni treba odbijenica.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 15:09:29
|
|
|
|
kokolom
|
Da li neko zna da li se za opštinu Stari grad može naći online spisak?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 15:56:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: maljicki Mi smo konkurisali samo za jedan,i tu nas nema...mislkis da sad oroverim sve jaslice na opstini Zvezdara...a kod Djerma smo :) A vi? ;) Ja sam konkurisala za dva, jaslice. Isto smo kod Đerma. Predadoh malopre žalbu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 15:58:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ja sam konkurisala u 3 vrtica, i ta tri spiska gledala, ali oni su nas ubacili u drugi vrtic. E sad proveri da niste u drugom vrticu, ja se smorila strasno mislila sam da nas nigde nisu primili.... Kako to? Ja sam gledala samo spiskove za jaslice (Slavuj i Duga) gde sam konkurisala.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 22:06:26
|
|
|
|
adulence
|
Suzi bravoooo....mi jos ne znam rezultate jer nam nisu izasle liste,kod nas 20.izlaze...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.6.2016 22:20:40
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
I mi konkurisali čekamo i nadamo se da dobijemo prvu želju.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2016 1:54:33
|
|
|
|
Mala stena
|
To i mi hocemo.Ali smo primljeni u vrtic koji cak nismo ni naveli.Kako mozemo da dobijemo odbijenicu ako smo primlji.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.6.2016 17:36:52
|
|
|
|
maljicki
|
Ja sam predala zalbu sinoc,mail-om,jutros mi je stigao odgovor u kome pise da je moje dete primljeno u jasle Zvezdara.. To je jedini spisak koji nisam pregledala u ponedeljak. :)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.6.2016 15:57:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ja sam konkurisala u 3 vrtica, i ta tri spiska gledala, ali oni su nas ubacili u drugi vrtic. E sad proveri da niste u drugom vrticu, ja se smorila strasno mislila sam da nas nigde nisu primili.... Kako to? Ja sam gledala samo spiskove za jaslice (Slavuj i Duga) gde sam konkurisala. Ne znam kako to stvarno, muz i ja radimo u MO pa valjda zbog toga morali da nas ubace negde, jedna koleginica isto radi u MO i suprug, ali nju su zeznuli, ona sa Mirijeva dete vodi u vrtic Novi Beograd
< Poruku je uredio Khaleesi -- 17.6.2016 15:58:35 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2016 8:29:54
|
|
|
|
Clara82
|
Nas nisu nigde primili, konkurisali na Zvezdari, ali uzeli odbijenice i našli fini vrtić koji ima i pripremni predškolski program, pa ćemo tu, najverovatnije :) Da li se subvencionira pripremni u celosti, 8 h ili manje, zna li ko?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2016 8:45:05
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sam konkurisala za dva, jaslice. Isto smo kod Đerma. Predadoh malopre žalbu. Dunjci nisam u toku, niste valjda odbijeni?!?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.6.2016 10:28:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dunja, sta si navela u zalbi ? I na koji nacin si predala ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 9:00:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ima li koga ovde ? Dunjci, cekam odgovor ako moze... Moja P bi trebala krenuti 2017., u februaru, a mm mi rece da nijedno dete za 2017. nije primljeno...ne znam otkud mu takva inf. A jel iko zna , da li se nakon zalbi deca preusmeravaju u privatne vrtice po zakonu, ako u drzavnim nema mesta ? U Beogradu citam oko 10000 dece ispod crte Cekam odgovor sto pre..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 15:10:13
|
|
|
|
adulence
|
Izasli rezultati na NBgd,primljeni smo!!!!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 15:19:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Adulence, super Mala Elena, ne znam da li preusmeravaju u privatne vrtiće ali vi možete uzeti odbijenicu i sa tim otići u privatni vrtić da upišete dete. Ono što je nezgodno kod privatnih vrtića je to što ako dete ne ide iz nekog razloga (bolesno itd) cena je veća jer u tom slučaju grad refundira 50% a ne 80% kao inače. To je jako nezgodno kada su jaslice u pitanju jer tada su najviše bolešljivi. I naravno, svaki mesec moraš da uplatiš punu cenu vrtića pa čekaš da ti grad refundira.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 15:26:10
|
|
|
|
Zemunka85
|
ME pa nema sanse da te po zakonu salju u privatni, msm ko te to moze naterati. Ostalo zaista nzm ...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 15:39:59
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Adulence čestitam od srca, a majke ti kako? Ja ću sad da jurim neku vezu, pojma nemam šta ću.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 16:01:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, nama su do sada sve uredno refundirali i kada nije isao u vrtic. ME, ne usmeravaju oni po zakonu u privatni, ti si ispod crte pa ako zelis mozes traziti odbijenicu ako ne tu si gde si cekas da se red pomeri.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 17:05:17
|
|
|
|
adulence
|
Pa nemam pojma verovatno zato sto nam i starije dete ide u taj vrtic,bez ikakve veze samo predali popunjen obrazac i to je to...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.6.2016 17:16:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ana, nama su do sada sve uredno refundirali i kada nije isao u vrtic. Sanjalice, kažeš da ste u svakom slučaju palćali 5500? To prvi put čujem pošto jasno piše da se subvencija isplaćuje u zavisnosti od dolaznosti deteta.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?