Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 11:41:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sam već sestri javila da mi je napiše, za svaki slučaj. Dopunjavaćemo se ako kome zatreba.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 12:32:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Epa nama žalba neće biti potrebna, sad mi javila snajka da smo primljeni jupiliiii!!!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 13:19:09
|
|
|
|
vonavoj
|
suzi,braavo! SUper!! i nece biti male za jaslice,moja starija je krenula sa 10 meseci, mladja sa 14meseci,i super su! Obe su rano naucile da ruckaju same, bacaju smece..svasta.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 13:52:00
|
|
|
|
maljicki
|
Suzi bravo,super!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 14:00:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam totalno zaboravila za spisak. E.nisam slala danas u vrtic , jedva cekam sutra ili ce muz da svrati kasnije. A gde tio online da pogledam? Kucam opstninu gde sam izrazila zelju da idu ? O Suzi, divno! Jel ti inace imas pomoc oko dece?
< Poruku je uredio Mala Elena -- 13.6.2016 14:01:35 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 14:08:18
|
|
|
|
maljicki
|
da...ja sam nasla na sajtu opstine,pa vrtic koji sam odabrala...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 14:40:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Zavisiti od opštine do opštine, moja ne izbacuje spisak. A nemam pomoć inače, sem muža naravno, kad je kući... Da, super će biti, imaće 13,14,15 meseci, taman. E samo ne znam proceduru za dalje, kad da odem da se dogovorimo oko tačnog datuma. Ima vremena, ne žurim, daleko je novembar.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 15:07:02
|
|
|
|
mila83
|
Divno Suzi ! Mi jos nista ne znamo,nama rekli tek krajem juna,ili cak i u julu cemo znati...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 15:30:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala, dok stignem da pogledam ! Super Suzi ...kad se setim moja E je krenula sa 13m, mrva ...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 17:35:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Jupi je... Laknulo mi je, ja ne znam šta bi radili da nas nisu primili. Javljajte kad saznate.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 18:05:29
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Epa nama žalba neće biti potrebna, sad mi javila snajka da smo primljeni jupiliiii!!!! Bravo,cestitam Suzi.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 20:55:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nama jos nisu javili...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:08:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje beke nema na spiskovima ... bezveze, jos cu proveriti na sajtu da budem sigurna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:17:06
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mozes da mi kazes koji sajt... ja gledala i e upravu neke sajtove ne mogu na te spiskove da naidjem...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:24:38
|
|
|
|
maljicki
|
Khaleesi imas na sajtu opstine gde si konkurisala. Odnosno,znam da ima na sajtu Zvezdare,za druge ne mogu da tvrdim...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:31:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
E super hvala ti , bas mi Zvezdara i treba :D
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:37:59
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad gledam spiskove, i ni na jednom nas nema... Jel zna neko sta sada???
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:40:04
|
|
|
|
maljicki
|
Ja sutra pisem zalbu,u sredu saljem mail...a ako me i inda odbiju...pa svadjacu se...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:48:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam konkurisala u 3 vrtica, i ta tri spiska gledala, ali oni su nas ubacili u drugi vrtic. E sad proveri da niste u drugom vrticu, ja se smorila strasno mislila sam da nas nigde nisu primili....
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:49:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Majicki gde na Zvaezdari zivis :D
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:53:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ubacili vas u drugi vrtic u istoj opstini gdre si jkonkurisala?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:57:22
|
|
|
|
maljicki
|
Mi smo konkurisali samo za jedan,i tu nas nema...mislkis da sad oroverim sve jaslice na opstini Zvezdara...a kod Djerma smo :) A vi? ;)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 21:59:23
|
|
|
|
maljicki
|
kucam sa telefona,pa malo gresim slova... :D
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 22:04:58
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi , super maljicki mislim da si trebala vise vrtica da navedes
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.6.2016 22:05:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nas tri sa Zvezdare Ja konkurisala na dtrugoj opstini ali isla sam licno do vrtica i ni na jednom spisku nema nas...smor. Nema ko da je cuva, moram se zaliti...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?