Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 15:37:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Isti slučaj, ja nemam alternativno rešenje za slučaj da ih ne prime, tako da igram na sigurno, koliko uopšte sve to može da li bude sigurno.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 16:31:10
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja mislim da se sva deca upisu u jasle. Problem je za decu koja se upisuju u vrtic. Mislim da ti nece biti problem.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 16:37:07
|
|
|
|
wivern
|
Mislim da je 99% sigurno za jjaslice.Problem je sa vrticima, tako da mozes da se opustus, ulazite sigurno.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 20:00:17
|
|
|
|
Maraj
|
Jesu li jaslice do 3 godine? Ja se nesto mislim da ga ne upisujem sada vec sledece godine. Al bi usto da upadnemo u jaslice , da bi isli ovde blizu nas u vrtic. Mislim da kada se konkurise za vrtic kod nas (na N.Bg) dodeljuju udaljenije vrtice
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 20:26:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja moju malu u vrtic upisujem ima 3,5 godinice... Zasto je problem vrtic?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 21:05:49
|
|
|
|
Maraj
|
Zato sto sva deca iz jaslica se direktno upisuju u vrtic tj prelaze u tu grupu. Manje mesta ostaje za novu decu koja nisu boravila u jaslama
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 21:15:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja se nadam da cemo da upadnemo u vrtic... ima ih dosta....
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.5.2016 17:10:43
|
|
|
|
bojanka
|
kazete za jaslice nije frka? mi smo na Nbg i voleli bi u zeljene jaslice, mislite da je to moguce? starije dete nam ide u vrtic ali zavrsava sad pa nam nece uvaziti prednost. Koliko je to sigurno da u jaslice upadamo, da se nadam :) naravno oboje smo zaposleni itd
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 17.5.2016 17:18:19
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jesu li jaslice do 3 godine? Ja se nesto mislim da ga ne upisujem sada vec sledece godine. Al bi usto da upadnemo u jaslice , da bi isli ovde blizu nas u vrtic. Mislim da kada se konkurise za vrtic kod nas (na N.Bg) dodeljuju udaljenije vrtice Deca prelaze kod vaspitaca u mladju vaspitnu grupu u godini u kojoj pune tri. Moj sin avgusta puni 3 god i septembra krece kod vaspitaca,izlazi iz jaslica u kojima je bio od 18m. Recimo kod njega u grupi ima devojcica koja 30 dec.puni tri ali i ona zajedno sa njima septembra prelazi kod vaspitaca.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 9:58:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja danas predala zahtev online. Nadam se da ovaj sistem neće da im zakaže. Željeni mesec stavila sam decembar. Možda sam trebala da stavim kasnije, da krene na proleće. Živa se sad pojedoh
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 10:04:54
|
|
|
|
ivannna
|
sanjalicaa-mi smo pre 2 god predali zahtev za upis a zeljeni mesec smo stavili mart,april,dete nije bilo primljeno,odn nije je bilo na spisku,onda sam zvala glavnu predskolsku ustanovu na N.Bg i rekli su mi da i nije ni mogla da bude na spisku jer su spiskovi samo sa decom koja polaze u septembru i da mesec dana pre polaska im se javim pa ce mi reci koje papire da im donesem...na kraju smo odustali od toga jer je baka uskocila ali eto cisto da znas kako je nama bilo...e sad da li je tako u ostalim delovima grada i u svim ostalim gradovima ne znam...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 10:16:35
|
|
|
|
mila83
|
Mi prikupljamo papire da upisemo T u jasle,u septembru puni 2 godine.Da ne moram,ne bih,zbog sve ga sto je prosla sa operacijom i imunitetom,ali probacemo bar da dobijemo mesto,da malo krene pa cemo zimu kod kuce,malo tata(koji radi po smenama) malo baka,nekako cemo se uklapati.A onda se nadam da ce bas od sledeceg proleca biti redovna. Iako zivimo u malom mestu,uvek ostane dece na listi cekanja,pogotovo jasleni uzrast....
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 12:01:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi za mladju ne mozemo sada da konkurisemo jer je uslov za to da beba u tom trenutku ima minimum 6 meseci, ona ima 4. A ja cu morati na posao, u Bg smo daleko od onih koji bi mogli da uskoce kao pomoc...hm. kad se setim kakve smo muke imali sa upisom Elene...pomislim da cemo opet isto. Jel konkurs postoji samo u maju?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 12:06:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo poslali elektronski nalog za upis... da li je jos neko probao tako da upise, jesu vas zvali??
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 12:06:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Da , glavni konkurs je u maju. Ali ja mislim da možeš da podneseš papire i upisuješ željeni mesec kada da dete krene u vrtić. Sigurna sam da možeš. Jer do sledećeg maja biće ti kasno, ne znam, raspitaj se još malo.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 12:09:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ja sam danas poslala zahtev online. Rezultati ce biti pretpostavljam tek za nedelju-dve. ME, mozes da konkurises i van roka, mi smo tako za G. Ika za 2 dana puni 6m, nadam se da nam nece praviti problem. Nisam znala za to.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 12:12:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Rezultati su 13.juna Biće istaknuti spiskovi u vrtićima, a verovatno posle toga stižu odgovori i na adresu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 12:19:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sanjalice a jesi isla i do vrtica ili samo online?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 15:03:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Samo online.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 15:10:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam ipak odustala ove god od upisa u vrtic.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 18.5.2016 17:42:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa ko ti cuva dete...ne radis?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.5.2016 9:53:25
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam jutros predala papire za moju T..valjda cemo imati srece da dobijemo mesto...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.5.2016 15:57:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jeste Suzi, u pravu si bila. Jutros mm zove i kaze raspitao se kod kolegine zene , moze da se preda online zahtev i za mladju decu..oh, odahnula sam
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.5.2016 8:58:52
|
|
|
|
ivannna
|
da li moze neko da mi kaze ( treba mi za koleginicu) ako dete u trenutku predaje dokumenata za upis ima 2god i 5 meseci da li je trebalo da se navedu zeljeni vrtici ili jasle? i sta se desava ako je umesto u vrtic navedeno jasle,da li ce dete ipak ako ima mesta ubaciti u vrtic?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.5.2016 9:44:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Zavisi koji su željeni mesec naveli, ako su naveli dok dete ne napuni tri godine onda su jasle. I svakako trebaju da navedu u koji vrtić hoće da daju dete.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?