Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.3.2016 11:37:03
|
|
|
|
marinadore
|
Ana, jel mi možeš napisati gde je centralni vrtić??? I jel ste vi dobili odmah odbijenicu, za koliko dana ste krenuli u vrtić??? Jel nema veze što je tek u aprilu konkurs??? Mnogo vam hvala, skratile ste mi sate i sate lutanja...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.3.2016 12:44:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ne znam gde je vaš centralni vrtić, to je po opštinama. Nama je na Banovom brdu. Odbijenicu sam dobila za nedelju dana (predala u četvrtak, podigla u sredu). Mi tek treba da krenemo, čekamo rezultate briseva (grlo i nos) ali danas idemo na čas u školicu sporta (u sklopu vrtića).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.3.2016 15:21:46
|
|
|
|
marinadore
|
Ja neznam ni koju opštinu da gledam...prijavljeni smo na adresi u mirijevu, ona rođena na NBG i tamo joj je karton u DZ, a sad živimo na Voždovcu?? Aj pa lepo se izigrajte na tom času sporta...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.3.2016 15:25:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi smo prijavljeni u Mirijevu, živimo na Paliluli i tu smo i konkursali.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.3.2016 15:26:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako ces je upisivati na Vozdovcu u vrtic, otidji kod njih u neki vrtić i reci situaciju.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.3.2016 15:50:49
|
|
|
|
marinadore
|
Znači tu gde trenutno živimo tu je upisujem? Koji je centralni vrtić na Voždovcu, čika Jova???
< Poruku je uredio branki RR -- 5.3.2016 7:32:37 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.3.2016 14:38:17
|
|
|
|
localoca
|
Upisna komisija je u Jerkovicu, Save Sumanovica 1, nije bitno sa koje ste opstine tj gde je dete prijavljeno, mene je isto to zanimalo pa sam zvala da pitam. Ljubazna teta mi lepo objasnila. Upis ce biti verovatno, nezvanicno od 1.-15. maja, i eto... IZVORNA PORUKA: marinadore Znači tu gde trenutno živimo tu je upisujem? Koji je centralni vrtić na Voždovcu, čika Jova???
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 10:26:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Da li zna neko kada počinje upis u vrtić, da li će biti kao prošle godine od 15.4.-30.4.? I jel sžda samo jedan upisni rok godišnje?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 11:51:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Koliko se secam, uvek je bio jedan upisni rok. A verovatno ce biti u tom periodu. Idi gore u vrtic i pitaj njih, najbolje tako.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 11:55:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Bila sam pre nekih mesec dana rekoše biće istaknuto na oglasnoj tabli. Svratiću neki dan. Šta sve treba od dokumentacije za prijavu? Znam da trebaju njihovi izvodi rođenih.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 14:16:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nama su rekli da bi konkurs trebao biti od sredine aprila do kraja maja. Jos uvek se ne zna. Samo je jedan upisni rok. Ali moze da se upise i van roka. Osim upitnika koji roditelji popunjavaju potrebno je da se dostavi i dokumentacija za upis: • Izvod iz matične knjige rođenih (može i fotokopija, bez obzira na datum izdavanja), kao i izvod za svu decu u porodici ukoliko imate više dece. • Potvrde da su oba roditelja u radnom odnosu. Potvrde moraju biti zvanične, sa jasno istaknutim nazivom radne organizacije, pečatom, datumom izdavanja i potpisom odgovorne osobe • Za vlasnike preduzeća potrebna je fotokopija rešenja o upisu u registar. Za one koji upisuju treće ili četvrto dete potrebne su fotokopije izvoda za sve troje, odnosno četvoro dece.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 11.4.2016 14:17:48 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 14:34:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Tako dugo traje upisni rok? Fino Hvala draga na informaciji A nakon koliko stiže odgovor da li su deca primljena u vrtić?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 15:28:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, još nije sigurno da će tada biti. Rekli su mi da u tom periodu očekujem. Ne znam posle koliko izlaze rezultati, mi smo za G predali van konkursa. Sad ćemo videti. Pretpostavljam 10ak dana. Nema na cemu draga
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2016 22:23:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj ja sam očajna što moraju u vrtić tako malene. Gledaću koliko god budem mogla da produžavam bolovanje.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.4.2016 18:01:30
|
|
|
|
Maya Haze
|
Meni je u vrticu receno da ce upis ove godine biti nakon praznika (posle 1.5.), jer se menja sistem upisivanja dece (promene se ne ticu nas roditelja, jer su tehnoloske prirode). Verujem da ce od dokumemata biti potrebno isto sto i u poslednjih par godina - izvodi iz maticne knjige rodjenih za svu decu, i zvanicne potvrde da su oba roditelja u stalnom radnom odnosu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.4.2016 14:11:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Sad nađoh na netu da će upis dece u vrtiće biti od 09.05.-20.05.2016.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.4.2016 15:15:21
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Tako sam i pretpostavljala zbog praznika. Hvala Suzi na informaciji!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.4.2016 15:51:19
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, evo nekih važnih info vezano za upis ! Online upis u beogradske vrtiće
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.4.2016 15:57:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala draga
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 21.4.2016 15:59:51
|
|
|
|
lesica
|
Vidi, sve nas isti sos čeka Pa sad, kome je kako lakše
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 14.5.2016 21:31:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da li se neko vec upisao online??
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 12:26:49
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi jesi li upisala curice? Ja ne znam sta da radim jos uvek.... da l da upisujem L il da cekam sledecu god.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 12:29:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Upisala, išla lično. Ja ne smem da čekam sledeću godinu nema šanse. Jer smo ja i muž ovde sami, nebi imao ko da uleti u slučaju da ih ne upišem. Ja planirala da u željeni mesec upišem januar, međutim kad sam videla koliko malo dece primaju a koliko ima prijava, Upisala sam novembar.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 12:33:04
|
|
|
|
Maraj
|
Memi su moji tu tako da mogu da uskoce , al na N. Bg je katastrofa sto se mesta tice. Suzi mozda nije velika navala za jaslice , vecinom ih roditelji upisuju u vrtic
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.5.2016 15:33:16
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Upisala, išla lično. Ja ne smem da čekam sledeću godinu nema šanse. Jer smo ja i muž ovde sami, nebi imao ko da uleti u slučaju da ih ne upišem. Ja planirala da u željeni mesec upišem januar, međutim kad sam videla koliko malo dece primaju a koliko ima prijava, Upisala sam novembar. Suzi mislim da je svuda navala za vrtic, u jaslice retko ko daje decu i ima mesta. Meni je M krenuo u jaslice sa godinu dana, i ja sam zadovoljna. Jeste , potrajace dok izgradi imunitet ali je tamo sa svojim drugarima i dosta toga nauci. Plus sto je moja situacija takva da ne znam sta bih radila da ga nisam upisala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?