RE: Upis u jaslice-vrtić (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

jole82 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (19.12.2013 21:19:04)

E upravo tako Moir...veza za nešto što ti po sili zakona pripada i to ćeš još da plaćaš..ne dele džabe[sm=hudicek1.gif]
Isto su i nama rekli..tj meni kad sam išla sama..da zovemo i dolazimo da vide da smo zainteresovani...pa jbt oboje radimo i da vrlo smo zainteresovani da nam dete ne bi boravilo umesto u jaslama u svratištu za decu ulice...ggrrrr
Tako i ja moradoh da potvrdim to vezom koja je rekla bez problema će T poći 17. marta i da će nas ona lično zvati početkom februara...Užas!!!

adulence -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 10:37:01)

ja sam onda bas imala srece sa nasim jaslicama,kod nas je sledeca situacija,mm prijavljen,a ja nezaposlena ,ali sam redovan student i u upisnoj komisiji su nam odmah rekli da se ja kotiram kao zaposlena tj imam ista prava i da nasu Ivu moraju da prime,ali posto je u tom trenutku imala 5 meseci rekose da im se javimo pred prvi rodj,medjutim,na dan rodjendana su nas oni pozvali i rekli ,primljena sve smo zavrsili i upisali je,sada cekamo da krene....ovo je prvi put da kada su tako neke stvari u pitanju bas imamo srece...

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 11:33:50)

a zamislite ovo, otisla ja danas kad sam isla na faks da odnesem aleksu rancic, posto je mm zaboravio da ponese, i reko hajde da svratim i gore da pitam sta treba od papira za maksima.. i bila neka druga vaspitacica i kaze kao mi nemamo mesta, vec se prijavilo jos jedno dete od februara[sm=zmeden.gif] i ja kao pa druga vaspitacica mi je rekla da ima mesta! a ona kao pa ne znam, ovo ono.. dala mi neki papir kaze treba mi jos izvod i potvrda lekara, a nije spominjala prosek plate, ptvrdu sa fakulteta i to[sm=zmeden.gif] i da li je jeftiniji vrtic kada ide dvoje dece?

Didy -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 12:16:53)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

i da li je jeftiniji vrtic kada ide dvoje dece?

Kod nas nije. [sm=smiley13.gif] Puna cena je 4800 i toliko oboje plaćaju. Tek za treće dete je beslatno. Raspitaj se, mislim da je različito u različitim gradovima.

jole82 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 12:19:27)

I ja mislim da je različito..Mi ćemo samo za T da plaćamo skoro 10.000 a tek za drugo dete ide zajedno umanjenje (nisam sigurna...daleko mi to pa i ne razmišljam) 20 ili 30 posto

Tiziana -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 12:29:57)

Mi placamo 7600din,imamo po 20% na svako dete jer oboje idu u isti vrtic..I na rekreativnu imamo popust 20%..
Ali postoji dodatno neko regresiranje na primanja, na podstanare i sl..

New Mom -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 12:30:14)

IZVORNA PORUKA: Didy

Kod nas nije. [sm=smiley13.gif] Puna cena je 4800 i toliko oboje plaćaju. Tek za treće dete je beslatno. Raspitaj se, mislim da je različito u različitim gradovima.

I kod nas je ovako. Mislim na to da nema popusta na drugo dete i da je za treće besplatno.

jole82 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 12:37:00)

E pa onda je 20 % ...kad je dvoje dece
A mi ne potpadamo nigde za regresiranje..pa će biti full cena..
I još treba i vezu da imam da je prime...o majko mila...
Tako da adulecne super ste prošli...i baš mi je drago zbog toga[sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 16:49:53)

da vas pitam u vezi tog regresiranja,da li mi imamo pravo na to regresiranje jer je samo mm prijavljen i to na minimalac iako mu je plata mnogo veca,ali ovde dodje i dobro sto je prijavljen na minimalac?!

jole82 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 17:14:15)

KLIK
Adulence evo info šta i kako...mislim da upadate u smanjenu cenu..al prouči ti..

Moiraina -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.12.2013 19:34:30)

I kod nas je umanjenje za dvoje dece 20% (valjda je tako svuda u Beogradu). Sada plaćamo skoro 10.000, a za dvoje dece će biti "samo" oko 16.000...

lokica77 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (30.1.2014 15:35:42)

evo i mi primljeni u vrtic[sm=bravo.gif],
isla jutros po papire za upis, sada jos da skupim sve to i polako krecemo

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (30.1.2014 21:44:12)

kod nas nema nikakvog umanjenja za drugo dete... bzv.
tako da cemo placati oko 9 000 din sve ukupno za obojicu.. plus jos hiljadu vanrednih troskova svakog meseca naravno.

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (30.1.2014 21:46:29)

Jovice, kod nas je toliko za jedno dete. Kod vas svi plaćaju isto, ako sam dobro razumela?

Didy -> RE: Upis u jaslice-vrtić (30.1.2014 21:53:54)

Jovice, toliko ja plaćam za mojih dvoje, isto nema nikakvog umanjenja. Čak sam se iznenadila, nedavno sam čula da su ukinuli i besplatan vrtić za 3. dete, a to je bilo godinama besplatno, još kad sam ja bila mala. Kažu da je to prvo što je nova vlast uradila kad je došla (SNP), a ovamo su veliki borci protiv bele kuge. Pu![sm=zz_mad1.png]

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 0:26:00)

mi spadamo u neku srednju grupu.
recimo da i ja imam platu placali bi jos oko 2-3 hiljade vise po detetu.
samo ljudi sa ekstremno niskim primanjima placaju 2 000 vrtic, tako nesto...
ne znam meni je puno 4500 din s obzirom da imamo samo jednu platu i to ne, ne znam koliko visoku.
u novom sadu je mnogo jeftiniji vrtic...
ne znam ana kolika su vama primanja kad tako puno placate?
didy mislim da je i dalje besplatan vrtic za trece dete...

adulence -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 8:03:35)

mi smo sada prikupii sve papire za regresiranje,mm je prijavljen na minimalac,a ostalo na ruke,sto je srea kad je ovo u pitanju pa cemo mi kao troclano domacinstvo placati ako se ne varam do 3000..sto je super u odnosu na 10000 koliko smo platili prvi mesec...

bea83 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 8:12:09)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jovice, kod nas je toliko za jedno dete. Kod vas svi plaćaju isto, ako sam dobro razumela?

Da, mi plaćamo 9000 za jedno dete, a ukupna primanja su nam nepune 52.000 dinara [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] pri tom smo podstanari

Didy -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 8:39:32)

Kod nas je za sve ista cena, svi jednako plaćaju. A ovo za treće dete da bude besplatno je opština dotirala, pa su sad ukinuli kad je došla nova vlast, to nije na nivou države.

Klarita -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 8:47:52)

Meni je realno to placanje po primanjima. Kod nas svi jednako placaju, 3000 din od marta prosle godine, a do tada 2 500 din. Trece dete ide besplatno...a, nezaposljenim roditeljima se umanjuje i cena za drugo 50%.

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 10:32:52)

jovice, evo ovde imaš regresnu slaku za vrtiće u Bg KLIK

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 16:30:23)

bea to je bas preterano! i bezobrazno.... ne znam sta oni zamisljaju, od cega ljudi da zive stvarno uzas.
niko nista ne gleda realno. i onda neko sa mnogo vecim primanjima placa malo, sve naopako.

Torbica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 16:47:10)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi spadamo u neku srednju grupu.
recimo da i ja imam platu placali bi jos oko 2-3 hiljade vise po detetu.
samo ljudi sa ekstremno niskim primanjima placaju 2 000 vrtic, tako nesto...
ne znam meni je puno 4500 din s obzirom da imamo samo jednu platu i to ne, ne znam koliko visoku.
u novom sadu je mnogo jeftiniji vrtic...
ne znam ana kolika su vama primanja kad tako puno placate?
didy mislim da je i dalje besplatan vrtic za trece dete...

Kod nas su jaslice oko 4000-4300, a kod vaspitaca oko 2500-2800. Za trece dete jos nisam placala nista. Ovde ustvari grad placa 80% a roditelj 20%, isto za sve. Tako da platimo u proseku 5500 za oboje, tj za troje. Smesna cena.

Didy -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 16:56:46)

Torbice, baš mnogo znači kad je tako povoljno! Ja bih za troje ovde plaćala 14 i po hiljada dinara.

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (31.1.2014 18:16:00)

to je ekstra torbice..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>