Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.12.2013 21:19:04
|
|
|
|
jole82
|
E upravo tako Moir...veza za nešto što ti po sili zakona pripada i to ćeš još da plaćaš..ne dele džabe Isto su i nama rekli..tj meni kad sam išla sama..da zovemo i dolazimo da vide da smo zainteresovani...pa jbt oboje radimo i da vrlo smo zainteresovani da nam dete ne bi boravilo umesto u jaslama u svratištu za decu ulice...ggrrrr Tako i ja moradoh da potvrdim to vezom koja je rekla bez problema će T poći 17. marta i da će nas ona lično zvati početkom februara...Užas!!!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 10:37:01
|
|
|
|
adulence
|
ja sam onda bas imala srece sa nasim jaslicama,kod nas je sledeca situacija,mm prijavljen,a ja nezaposlena ,ali sam redovan student i u upisnoj komisiji su nam odmah rekli da se ja kotiram kao zaposlena tj imam ista prava i da nasu Ivu moraju da prime,ali posto je u tom trenutku imala 5 meseci rekose da im se javimo pred prvi rodj,medjutim,na dan rodjendana su nas oni pozvali i rekli ,primljena sve smo zavrsili i upisali je,sada cekamo da krene....ovo je prvi put da kada su tako neke stvari u pitanju bas imamo srece...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 11:33:50
|
|
|
|
jovicaa
|
a zamislite ovo, otisla ja danas kad sam isla na faks da odnesem aleksu rancic, posto je mm zaboravio da ponese, i reko hajde da svratim i gore da pitam sta treba od papira za maksima.. i bila neka druga vaspitacica i kaze kao mi nemamo mesta, vec se prijavilo jos jedno dete od februara i ja kao pa druga vaspitacica mi je rekla da ima mesta! a ona kao pa ne znam, ovo ono.. dala mi neki papir kaze treba mi jos izvod i potvrda lekara, a nije spominjala prosek plate, ptvrdu sa fakulteta i to i da li je jeftiniji vrtic kada ide dvoje dece?
< Poruku je uredio jovicaa -- 20.12.2013 11:34:23 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 12:16:53
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa i da li je jeftiniji vrtic kada ide dvoje dece? Kod nas nije. Puna cena je 4800 i toliko oboje plaćaju. Tek za treće dete je beslatno. Raspitaj se, mislim da je različito u različitim gradovima.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 12:19:27
|
|
|
|
jole82
|
I ja mislim da je različito..Mi ćemo samo za T da plaćamo skoro 10.000 a tek za drugo dete ide zajedno umanjenje (nisam sigurna...daleko mi to pa i ne razmišljam) 20 ili 30 posto
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 12:29:57
|
|
|
|
Tiziana
|
Mi placamo 7600din,imamo po 20% na svako dete jer oboje idu u isti vrtic..I na rekreativnu imamo popust 20%.. Ali postoji dodatno neko regresiranje na primanja, na podstanare i sl..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 12:30:14
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Didy Kod nas nije. Puna cena je 4800 i toliko oboje plaćaju. Tek za treće dete je beslatno. Raspitaj se, mislim da je različito u različitim gradovima. I kod nas je ovako. Mislim na to da nema popusta na drugo dete i da je za treće besplatno.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 12:37:00
|
|
|
|
jole82
|
E pa onda je 20 % ...kad je dvoje dece A mi ne potpadamo nigde za regresiranje..pa će biti full cena.. I još treba i vezu da imam da je prime...o majko mila... Tako da adulecne super ste prošli...i baš mi je drago zbog toga
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 16:49:53
|
|
|
|
adulence
|
da vas pitam u vezi tog regresiranja,da li mi imamo pravo na to regresiranje jer je samo mm prijavljen i to na minimalac iako mu je plata mnogo veca,ali ovde dodje i dobro sto je prijavljen na minimalac?!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 17:14:15
|
|
|
|
jole82
|
KLIK Adulence evo info šta i kako...mislim da upadate u smanjenu cenu..al prouči ti..
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.12.2013 19:34:30
|
|
|
|
Moiraina
|
I kod nas je umanjenje za dvoje dece 20% (valjda je tako svuda u Beogradu). Sada plaćamo skoro 10.000, a za dvoje dece će biti "samo" oko 16.000...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.1.2014 15:35:42
|
|
|
|
lokica77
|
evo i mi primljeni u vrtic , isla jutros po papire za upis, sada jos da skupim sve to i polako krecemo
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.1.2014 21:44:12
|
|
|
|
jovicaa
|
kod nas nema nikakvog umanjenja za drugo dete... bzv. tako da cemo placati oko 9 000 din sve ukupno za obojicu.. plus jos hiljadu vanrednih troskova svakog meseca naravno.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.1.2014 21:46:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Jovice, kod nas je toliko za jedno dete. Kod vas svi plaćaju isto, ako sam dobro razumela?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.1.2014 21:53:54
|
|
|
|
Didy
|
Jovice, toliko ja plaćam za mojih dvoje, isto nema nikakvog umanjenja. Čak sam se iznenadila, nedavno sam čula da su ukinuli i besplatan vrtić za 3. dete, a to je bilo godinama besplatno, još kad sam ja bila mala. Kažu da je to prvo što je nova vlast uradila kad je došla (SNP), a ovamo su veliki borci protiv bele kuge. Pu!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 0:26:00
|
|
|
|
jovicaa
|
mi spadamo u neku srednju grupu. recimo da i ja imam platu placali bi jos oko 2-3 hiljade vise po detetu. samo ljudi sa ekstremno niskim primanjima placaju 2 000 vrtic, tako nesto... ne znam meni je puno 4500 din s obzirom da imamo samo jednu platu i to ne, ne znam koliko visoku. u novom sadu je mnogo jeftiniji vrtic... ne znam ana kolika su vama primanja kad tako puno placate? didy mislim da je i dalje besplatan vrtic za trece dete...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 8:03:35
|
|
|
|
adulence
|
mi smo sada prikupii sve papire za regresiranje,mm je prijavljen na minimalac,a ostalo na ruke,sto je srea kad je ovo u pitanju pa cemo mi kao troclano domacinstvo placati ako se ne varam do 3000..sto je super u odnosu na 10000 koliko smo platili prvi mesec...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 8:12:09
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jovice, kod nas je toliko za jedno dete. Kod vas svi plaćaju isto, ako sam dobro razumela? Da, mi plaćamo 9000 za jedno dete, a ukupna primanja su nam nepune 52.000 dinara pri tom smo podstanari
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 8:39:32
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas je za sve ista cena, svi jednako plaćaju. A ovo za treće dete da bude besplatno je opština dotirala, pa su sad ukinuli kad je došla nova vlast, to nije na nivou države.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 8:47:52
|
|
|
|
Klarita
|
Meni je realno to placanje po primanjima. Kod nas svi jednako placaju, 3000 din od marta prosle godine, a do tada 2 500 din. Trece dete ide besplatno...a, nezaposljenim roditeljima se umanjuje i cena za drugo 50%.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 10:32:52
|
|
|
|
Ana RR
|
jovice, evo ovde imaš regresnu slaku za vrtiće u Bg KLIK
< Poruku je uredio Ana RR -- 31.1.2014 21:33:09 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 16:30:23
|
|
|
|
jovicaa
|
bea to je bas preterano! i bezobrazno.... ne znam sta oni zamisljaju, od cega ljudi da zive stvarno uzas. niko nista ne gleda realno. i onda neko sa mnogo vecim primanjima placa malo, sve naopako.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 16:47:10
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa mi spadamo u neku srednju grupu. recimo da i ja imam platu placali bi jos oko 2-3 hiljade vise po detetu. samo ljudi sa ekstremno niskim primanjima placaju 2 000 vrtic, tako nesto... ne znam meni je puno 4500 din s obzirom da imamo samo jednu platu i to ne, ne znam koliko visoku. u novom sadu je mnogo jeftiniji vrtic... ne znam ana kolika su vama primanja kad tako puno placate? didy mislim da je i dalje besplatan vrtic za trece dete... Kod nas su jaslice oko 4000-4300, a kod vaspitaca oko 2500-2800. Za trece dete jos nisam placala nista. Ovde ustvari grad placa 80% a roditelj 20%, isto za sve. Tako da platimo u proseku 5500 za oboje, tj za troje. Smesna cena.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 16:56:46
|
|
|
|
Didy
|
Torbice, baš mnogo znači kad je tako povoljno! Ja bih za troje ovde plaćala 14 i po hiljada dinara.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.1.2014 18:16:00
|
|
|
|
jovicaa
|
to je ekstra torbice..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?