jovicaa
|
i u tom dezurnom je isto spajanje grupa, budu velike grupe i menja se osoblje, posto i oni nekad moraju da imaju odmor pretpostavljam.. i meni je to glupo, bilo bi bolje to sto kaze torbica da stalno radi, pa da mi sami mozemo da odlucimo kada zelimo da nam dete ide na raspust, kada smo u mogucnosti. to sto kazes, aleks nije isao jedne nedelje od pocetka, tada je moja mama mogla da ga uzme, sada ne moze niko... tako da cu ja tako sa njima i ucenje, bice haos. inace bila sam danas u jaslama i jako sam zadovoljna, tako mi je nekako slatko i malo delovalo sve, pa i deca... e sad ne znam da li sam uletela u nekom bajnom momentu, ili je tako i inace, ali bas mi je bilo ok, uopste mi nije delovalo kao kada sam isla prvi put zbog aleksa da se raspitujem. verovatno da ja sada imam neki normalniji pristup, posto sam se navikla, kaze mm njemu nikad nije delovalo strasno. teta je jako fina, kaze da uopste nije rano za maksima, da imaju i bebe od sest meseci, tako da ne brinem, da nema veze sto ne hoda.. deca su u rasponu od godinu do tri, ima ih za sada 13 u grupi... meni je to skroz ok. tako da ce maksim verovatno krenuti u jasle februara, ili marta. danas sam pricala sa sveki o tome i ona je jaaaako protiv, kao jos je rano, kako ce oni tamo da brinu o njemu, kao izdrzace ona jos do juna, pa posle mozda kao da krene septembra. fora je samo sto ja mislim da je i za maksima i za mene bolje da krene, prvo on ce se malo osamostaliti, a drugo ja cu imati malo vise vremena za ucenje, tako da cemo makar pokusati.... inace mislila sam da krene februara umesto marta, posto ce meni tada biti ispitni rok 2 nedelje, pa bih taman mogla da prodjem sa njim tu fazu privikavanja, da idem po njega u pocetku posle 2 sata i sl... tako da kada mi krenu predavanja vec budemo malo utrenirani... videcemo