Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 20:54:22
|
|
|
|
Verus
|
Pa da...meni su operasali grlic pre 11 godina, a uopste nisu trebali, mada, tad je bila takva procedura, za svaki los papa i biopsiju (tj. promenjene celije), su operisali, a sad, ako nema HPV-a i ostalo je ok, ne diraju.... Znas, to mi je i skratilo grlic i zeznulo me verovatno sa Helenom, i sto sam morala da lezim jer sam se zamalo rano porodila....tako da sam i dalje pomalo ljuta sto sam operisana a nisam trebala....
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 21:26:06
|
|
|
|
erika021
|
Draga moja,dobila sam rezultate pape proslog utorka,pise da je 2 grupa sa jakim znacima upale plocastog epitela i zlezda,ipak sam radila biopsiju i kiretazu grlica proslog cetvrtka i sad grickam nokte i cekam rezultate,ovo ubija
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 21:28:55
|
|
|
|
erika021
|
Ja molim boga da bude laser, ne ide mi se bas u kamenicu na operaciju,joj muka mi je od svega.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 21:42:10
|
|
|
|
dunja RR
|
erika navijam da bude sve OK
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 21:46:44
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Opet se vidi ranica grrr, i rekli su da planiram i biopsiju (pre ili posle operacije endometrioze u zavisnosti od rezultata pape). Kada se biopsija radi kod državnog koliko se ostaje u bolnici, kakva je procedura? kod privatnog? Šta ide dalje ako su rezultati biopsije loši? Ja sam radila u Frontu,istog dana ides kuci,samo moras da mirujes cini mi se oko 3 nedelje i ne smes da podizes nista tesko.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 21:49:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Nensi:)
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 23:41:01
|
|
|
|
erika021
|
Hvala Dunja i ja se nadam dobrom, asto se tice biopsije nemoj da brines sama intervencija traje kratko,par minuta,i ides odmah kuci. Jedino posle malo krvaris nekoliko dana i imas male boleve u stomaku,kao pred ciklus,nista strasno,ja sam radila u lokalnoj anasteziji.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 20.9.2011 23:58:06
|
|
|
|
Nensi*
|
Ne bih da te plasim,ali meni su radili bez anestezije,i jako me bolelo,ali to je bilo pre vise od 5 godina,mozda sada daju anesteziju.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 8:03:51
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nensi i meni je radjena biopsija u Frontu, takodje pre 5 godina, takodje bez anestezije.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 13:02:29
|
|
|
|
erika021
|
Ja sam radila privatno,jos su me pitali hocu li opstu ili lokalnu anasteziju ,zato je i kostalo 180e,a rezultate jos cekam,nema nista gore od iscekivanja.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 13:48:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
Erika, sigurno anestezija mnogo znaci....meni je bez nje bilo grozno Kada su ti rezultati?
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:17:25
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Erika, sigurno anestezija mnogo znaci....meni je bez nje bilo grozno Kada su ti rezultati? I meni,dlanovi su mi bili mokri kao da sam ruke potopila u vodu.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:21:46
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jos meni nisu rekli da ce mi to odmah raditi, nego sam se skinula kao za pregledi kad je krenula da mi to radi, nisam znala sta me je snaslo
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:24:41
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam znala,ali mi zbog toga nije bilo nista lakse.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:26:27
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ko te je operisao u Frontu? Mene je Andja Knezevic. A ona me je spasila i zamalog pobacaja u 5. mesecu, jer da mi nije prepisala terapiju i mirovanje ko zna sta bi bilo sa mojom mimi
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:27:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Mene je Dr Perišić,ne secam se imena,muškarac.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:31:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ko te je operisao u Frontu? Mene je Andja Knezevic. A ona me je spasila i zamalog pobacaja u 5. mesecu, jer da mi nije prepisala terapiju i mirovanje ko zna sta bi bilo sa mojom mimi Andju znam privatno, ona je fenomenalan dr. mada mislim da je sada u penziji ali da ima svoju privatnu kliniku (čini mi se na Vračaru).
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 17:33:19
|
|
|
|
dunja RR
|
PE javi jel u penziji Anđa, sada si me zbunila. Ja sam bila ubeđena da je odavno otišla. Ako još radi u Frontu biću jako srećna, jer uskoro idem na operaciju.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 18:53:45
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR PE javi jel u penziji Anđa, sada si me zbunila. Ja sam bila ubeđena da je odavno otišla. Ako još radi u Frontu biću jako srećna, jer uskoro idem na operaciju. Ona je napisala da je radila pre 5 godina,isto kao i ja.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 20:34:57
|
|
|
|
erika021
|
Dosta znaci,jel osetis samo malo kao neko bockanje i gotovo...rezultati bi trebali biti gotovi do petka,ja se nadam da ce biti sve ok. ali ipak se uvek javi onaj crv sumlje,sta ako...
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 20:37:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nensi* IZVORNA PORUKA: dunja RR PE javi jel u penziji Anđa, sada si me zbunila. Ja sam bila ubeđena da je odavno otišla. Ako još radi u Frontu biću jako srećna, jer uskoro idem na operaciju. Ona je napisala da je radila pre 5 godina,isto kao i ja. PE je sada trudna, pa kapiram ako je spasla od pobačaja dr. Anđa Knežević onda je skoro bila kod nje u Frontu; zato sam se i zbunila jer sam mislila da je odavno u penziji.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.9.2011 20:40:42 >
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 20:40:02
|
|
|
|
PoisonEve
|
Erika, verujem ti, zaista te razumem, drzimo palceve! Dunja, nazalost Andja jeste u penziji, ne radi vise u Frontu Ja idem kod nje privatno kad treba nesto, pa sam tako i kad sam bila u 5. mesecu. Da, na Vracaru je.
< Poruku je uredio PoisonEve -- 21.9.2011 20:41:12 >
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 20:41:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala PE, tako sam i mislila, skoro sam videla da ima kliniku na Vračaru.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 21.9.2011 22:10:33
|
|
|
|
erika021
|
Hvala na podrsci i pozitivnim stavovima,mnogo mi znace u ovim danima neizvesnosti,hvala vam drage moje,divne ste.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 23.9.2011 13:01:56
|
|
|
|
erika021
|
Konacno su su stigli svi nalazi,bogu hvala nije ono najgore,blage su promene na grlicu i radice mi intervenciju radio talasima,cim prodje ciklus,tako da mi je pao kamen sa srca . Da sam slusala predhodnog lekara koji me je godinu i po dana lecio bezveze ko zna gde bi zavrsila.
|
|
|
Anketa
IMEmara31Koje je ima najlepse:Vanja (
18%)
Anja (
35%)
Iva (
48%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!