Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ranice na grliću materice 29.9.2020 0:13:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovako i kod mene, a ponekada je i ne vide, pa se opet pojavi sledeći put, ali papa uvek ok. IZVORNA PORUKA: Ana RR Fil, ja je imam godinama. Sve druge analize su mi u redu tako da je ne diramo.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 29.9.2020 0:15:13
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam ih imala 5-6 puta. Išla sam i na spaljivanja i na zamrzavanja. Nalaz pape mi je uvek bio u redu. Niko mi nije rekao da je to nešto ozbiljno, nemoj da se brineš. Spaljivanje i zamrzavanje su kao produženi ultrazvuk, malo neprijatno i posle par dana nosiš uložak jer ima neko curkanje kao sekret i to je to. Sad nisam imala 5-6 godina unazad. Prvi put sam imala na faksu.
|
|
RE: Ranice na grliću materice 29.9.2020 9:29:41
|
|
|
|
Filadendronka
|
Stigao rezultat pape i druga grupa je. Samo mi dala polyginax vaginalete i nije spomenula u mailu nista dalje. Tako da cu videti opet za pr meseci, ne znam ooliko se to cesto proverava.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 29.9.2020 9:34:46
|
|
|
|
jabudic
|
Fil, druga grupa je skroz OK. Vjerovatno neces imati nista do naredne godisnje kontrole.
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 29.9.2020 11:11:58
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, da, super sto je druga grupa. Vec sam formirala scenario sta ako... 🤭
|
|
|
|
RE: Ranice na grliću materice 16.6.2021 17:37:28
|
|
|
|
Vesna95
|
Pozdrav ljudi, ne znam ima li vas aktivnih ali ajde da pitam. Imala sam ranicu na grlicu 2017. Nismo je dirali jer sam bila trudna. Odem posle porodjaja na pregled 2018e privatan dr kaze spaljivanje. Ja odem kod moje dr u dom zdravlja posle 6 meseci od pregleda kod privatnog dr ona kaze sta bi on da spali ovde je samo oziljak. I evo vec 2 godine je uvek ista konstatacija. Nema ranice samo oziljak. Ranica se inace ne boji jodom. Papa je uvek 2 grupa a VS 3. Mene zanima sta je oziljak na grlicu? I ako je samo oziljak zasto se ne boji. Hvala vam.
|
|
|
Anketa
dali vam se svidja ime NikolasuzyyyDali vam se svidja ime Nikolada (
72%)
ne (
28%)
Ukupan broj glasova: 53Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!