Bebilina -> RE: List maline olakšava porođaj (16.8.2012 22:36:01)
|
E ovako- u prvoj trudnoci sam pila caj i imala samo reci hvale. U drugoj nisam pila nista do poslednjeg dana jer mi je zbog brzog porodjaja savetovano da ga izbegnem. I onda dan pred porodjaj uzmem caj i tablete jer su mi kontrakcije vec krenule, pa da prirodno pomognem organizmu. Bolje da nisam! Alergija, osip prvo po stomaku, pa onda po rukama, pa po nogama... Sa svakom novom tabletom se sirio dok posle par dana metodom eliminacije nisam ukapirala sta je uzrok. Caj sam samo prvog dana popila jedan, al tablete sam uzimala po jednu dnevno. Propisana doza je 2x1 od 900mg. Ja da sam dve uzela ne znam sta bi sa sobom od svraba kad sam iovako kozu na pojedinim mestima izranjavila... E sad da li je reakcija bila na sam ekstrakt lista, na njegovu kolicinu ili na ono sto je uz njega dodato (a bio tablete su) to ne znam, al ne bih da proveravam... Onih par dana mi je bilo dosta... [sm=smiley13.gif] P.S. Meni se organizam izmedju dve trudnoce jeste promenio- razvila sam ekcem kao reakciju na hemiju, pesticide, herbicide u hrani itd. Moguce da je ovo samo znak moje preosetljivosti jer znam puno zena koje su tablete pile bez problema. Al trebalo je da slusam babicu kad je rekla da ga ne uzimam [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|