Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 2.7.2016 12:36:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pre ce biti da se smrzla... mozda se zimi unosi unutra...
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 2.7.2016 12:44:13
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa vjerovatno, ali ovo su kamene žardinjere, ne mogu da ih unesem, a često se desi da se natope vodom ako puno pada kiša. Ne znam, uglavnom su crkle.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 2.7.2016 12:47:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sto su super te velike za sadnju, ne cimas se sa saksijama...pa onda jeste od vode nisam znala da nemaju za oticanje mesta...
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 2.7.2016 12:48:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Super su te zardinjere ima dosta mesta za sadnju... al nemaju odvod :-)
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 2.11.2016 9:03:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja imam neki divlji limun 🍋 u saksiji, lepo cveta, i lepo mu lisce i dejorativan je i veliki, al nije mi jos rodio. i imam bosiljak
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 4.12.2016 14:12:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mamike jel sadila neka jagode na terasi, mene ovo jako privlaci pa se mislim da zasadim. Kad se sade i kako?
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 4.12.2016 20:09:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, ja imam jagode u saksiji u basti. Kazu da je to neka jagoda koja radja preko cele godine, ali nije dala ploda od letos
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 4.12.2016 21:28:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha zimske jagode ? Kas se inace sade?
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 4.12.2016 21:44:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Da. Zovu se stalnoradjajuce jagode. Ne daju plod bas zimi, ali daju od proleca do kasne jeseni. Ja sam ih dobila na poklon vec zasadjene u saksijama velikim.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 23.2.2017 19:40:33
|
|
|
|
nata11
|
Jeste posejale vec nesto? Ja za sada samo cvece dan i noc. Lepo napreduje pa cu kada ga presadim zasejati persun i bosiljak. Neznam kolika dubija treba rukoli Da li bi uspela u maloj saksijici kao i persun?
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 23.2.2017 19:59:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam posejala peršun za sada u male plastične čašice.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 23.2.2017 20:03:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo cu da zasadim cvece. Ceri ove godine necu.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 23.2.2017 22:16:02
|
|
|
|
mati
|
Nama ceri nije hteo da rodi. Imao je cvetove ali tu stane, zato sto nam je zatvorena terasa, valjda. Tako su nam rekli. Inace mm svake god u veliku zardinjeru posadi pola persuna pola bosiljka. I bas lepo nikne.
< Poruku je uredio mati -- 23.2.2017 22:17:11 >
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 24.2.2017 8:48:34
|
|
|
|
nata11
|
I meni ceri ne uspeva. Teta od koje sam uzela kaze da nije imao dovoljno sunca na terasi.
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 24.2.2017 10:18:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni nista ne uspeva, od silnih feferona sam dobila samo 2 feferonice. Ceri je rastao u visinu, nikakav cvetic nije izbio, i sluzio je samo za zurku smrdljivih martina.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 24.2.2017 10:47:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu cvijece,veliki paradajz i sakaiju sa paprikom.Ceri ni ja necu,prosle godine imao mozda 4 ploda.i kao i svake godine bosiljak i persun.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 24.2.2017 10:49:04 >
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 24.2.2017 21:30:04
|
|
|
|
mati
|
Nato i nama su to rekli. Na severnoj str nam je terasa, nema sunca, sem malcice ujutru. A posto je zatvorena terasa nista je ne oprasuje. Ali bas nam je lepo nikao i obozavala sam miris kad pipnem listice.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 25.4.2017 21:10:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo u subotu posadili bosiljak, mentu, korijander, vlašac, rukolu i lavandu. Danas vidim da je rukola već izbila Inače, saksije su unutra, pored prozora gde ima sunca i dosta svetla preko dana.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 25.4.2017 23:08:53
|
|
|
|
Milena18
|
Mi smo pre dve godine zasadili tri paradajza, od tri različite vrste po jedan, i imali smo četiri ploda Prošle godine smo sadili kikiriki, ni od njega ništa. Ove godine ćemo verovatno samo bosiljak i peršun, to uvek uspeva.
< Poruku je uredio Milena18 -- 25.4.2017 23:12:08 >
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 26.4.2017 8:45:51
|
|
|
|
nata11
|
Ja se oprostila od rukole i persuna. Moj macak mislio da je to kutija sa peskom za njega pa se lepo koristi Nista vise ne sadim dok se ne preselimo
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 26.4.2017 8:49:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 28.4.2017 13:13:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Počeo da raste bosiljak i vlašac a rukola baš lepo napreduje.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 28.4.2017 14:37:31
|
|
|
|
nata11
|
Oooo da posaljes malo rukole za Cezar salatu pa ti vracam sledece godine
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 28.4.2017 15:06:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Šaljem čim poraste
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.7.2017 11:14:11
|
|
|
|
nata11
|
Nesto kontam za kasnije -ako ja zasejem u saksijama na prozoru bosiljak, pesrun i jos sto sam- ono ce niknuti ako mu je toplo i ima suncevih zraka. Otkud ono zna jel maj ili oktobar
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Da mislite da je pampers takmicenje za malog akrobatu prevara?malena89Kolikoimate poznanika? Da li mozete skupiti 400 glasova svaki drugi dan? ja mislim da vecina nas to ne moze sem ako nevaramo. Sta vi mislite?Da (
41%)
ne (
34%)
mozda (
25%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!