Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 11.5.2015 15:01:17
|
|
|
|
amdn
|
Jess sorry nisam videla, onda dok bebac ne poraste mozes, posadis u zandinjerice i stavis lepe natpise i moze biti zanimljivo i lepo, a posle poraste i pomoc i eto, fotkacu moju malu basticu pa vam pokazem, sad nam neki majstori kopaju ispred zgrade pa mi glupo (mi u prizemlju) :)
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 11.5.2015 15:05:01
|
|
|
|
jekiki
|
Jel nije kasno da se sada posade biljcice zacinske
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 11.5.2015 15:08:02
|
|
|
|
amdn
|
ja ti nemam pojma ali moze u nekoj saksiji, mozda ce malo kasnije izrastii, ali ako je lepo vreme mozda izraste i brze, imaces na jesen sigurno :)
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 11.5.2015 15:19:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
A gde uzimas tj kupujes te zacinske i jel uspeva u saksiji ? Mi smo pre par god sadili ljutu papricicu , extra je bila! Evo sada posadili bundevu haha ....kakvi smo mi ludaci
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 8:20:45
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jekiki Jel nije kasno da se sada posade biljcice zacinske u saksije ne, mozes da ih posadis i u kasnu jesen ako je na toplom mestu i suncu vecina zacina ce niknuti.
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 8:34:43
|
|
|
|
jekiki
|
Hvala za info vec danas idem da pokupujem seme za razne biljcice i na terasi da ih zasadim u saksijicama
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 9:50:14
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: amdn World,cula sam za tu steviju, bas popularna u poslednje vreme, sta se njom jos radi, nemam pojma, vidim cokolade od stevije, secer, a sta sa biljkom? poberes lisce kad mu bude vrijeme, osusis, sameljes i stavljas u sta hoces da zasladis
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 10:07:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Kod mene na terasi se paradajz bori da raste. A bori se protiv mog sina, koji cim izadje na terasu hoce da zaliva, i ne staje dok ne napravi jezero Bojim se da ce mi se paradajz pretvoriti u pirinac Anis smo sadili u saksije, ali nemam pojma u kojim je.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 10:17:03
|
|
|
|
mila83
|
Hihihihi,mali pomagaci,tako je i kod mene slucaj ! ali vole kada iz saksijica uberemo nesto i stavimo u rucak ! Nana,bosiljak,ruzmarin,majcina dusica,persun..to sam za sada probala tako. interesantna mi je ta stevia .
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 11:09:29
|
|
|
|
Maraj
|
joj misu. Nasmeja me. Slatki su tako kad su mali i kako da im branis....
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 17:10:59
|
|
|
|
Bibilib
|
Do sada nisam sadila nista ali moracu kao Nan,boiljak,persun i jos po nesto....
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 17:28:33
|
|
|
|
amdn
|
IZVORNA PORUKA: World poberes lisce kad mu bude vrijeme, osusis, sameljes i stavljas u sta hoces da zasladis E World hvala moracu i to da probam, mi beli secer i ne koristimo, 1kg nam traje mesecima Mala Elena ja sam kupila seme u Tempu ali ima ga i u poljoprivrednim apotekama, a mozda i u cvecarama Mali misu bravo za decaka, hoce da pomogne da brze poraste paradajz, moja mama imala lubenice u saksiji, doduse toliko su bile male i nisu ni uspele da sazru, ali zato smo jeli krastavac i ceri paradajz :)
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 19:38:29
|
|
|
|
branki*
|
Pitanje za world I jos ako neko zna- Gde kupujete steviu I kako se to gaji?
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 12.5.2015 20:46:05
|
|
|
|
World
|
ja sam nasla kod nas na pijaci, jedna zena donosi sadnice.. pretpostavljam da se moze naruciti negdje ili pogledati po pijacama.. za sada sam uzela samo 2 sadnice i prebacila u saksije, a moze i napolju da se posade.. mogu biti visegodisnje biljke ako se zastite od mraza, prilicno su jednostavne za odrzavanje, malo vise sunca, malo vode i to je to :)
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 13.5.2015 8:38:04
|
|
|
|
nata11
|
Branki ima na oglasima da se kupi. Samo ubaci u pretrazivac.
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 13.5.2015 9:09:08
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,world I NATO☺! Bas bih to volela da imam,pozabavicu se kad se vratimo kuci.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 13.5.2015 13:52:08
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam semena kupila u poljoprivrednoj apoteci. Bas bih volela i ja tu steviu da probam kod kuce da uzgajim.Ima li neko fotkicu kako to izgleda u kucnim uslovima ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 13.5.2015 18:44:04
|
|
|
|
amdn
|
e i ja cu probati da nadjem steviu, veovatno je ima, kod nas na pijaci vidim da ima sadnica paradajza i ostalog povrca, danas ne stigoh da pitam jel ima ko steviju. Ako je nadjem u bg-u javljam.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 10:45:18
|
|
|
|
amdn
|
Evo najzad fotografisah terasicu i zacine i cvece. mala terasica sa svime :)
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 10:48:55
|
|
|
|
amdn
|
Htedoh da vas pitam koje se iskusne, bosiljak cu sigurno presaditi, ali me zanima da li i ovaj majoran da rasadim po drugim saksijama, kao gust je,nemam pojma iskreno :) Origano jedva i da je niko :) mada svaki dan vidim da izbije jos po jedna biljcica.
< Poruku je uredio amdn -- 16.5.2015 10:56:47 >
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 10:50:46
|
|
|
|
amdn
|
Ovu sa dzunglom cu morati da presadim da svaka biljka ima prostor za sebe, nana se rasirila ko luda, m.dusica jedva da moze da dise. prosle god zandinjera bila skoro prazna a vidi sad. I lavanda mi procvetala jest da ima 5 cvetica ali lepa je :) evo jos par:)
< Poruku je uredio amdn -- 16.5.2015 10:54:54 >
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 11:18:31
|
|
|
|
mila83
|
Amdn, divna ti je bastica !!! odusevljena sam, jako volim te mini baste, kad vec nismo u prilici da imamo velike I kod mene je origano jako malo izasao, a za majoran cu pitati mamu kad se setim, jer ona ima.Pretpostavljam da moze,probaj. Jesi li videla mozda na netu da li ima nekih saveta?
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 11:24:30
|
|
|
|
World
|
super ti je bastica bas.. i ja sam neko vrijeme drzala nesto malo zacina u saksijama, ali nemam bas prostora, a terasa mi je sa sjeverne strane i zastakljena je pa nesto nemam inspiraciju..
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 11:27:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: jekiki Jel nije kasno da se sada posade biljcice zacinske u saksije ne, mozes da ih posadis i u kasnu jesen ako je na toplom mestu i suncu vecina zacina ce niknuti. Znači može i sada? Devojke, da li je neko sadio rukolu?
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 16.5.2015 11:27:55
|
|
|
|
mila83
|
Moja je jos mala, nije sve jos posteno ni niklo i poraslo, ali jedva cekam,a onda vam stavljam fotkicu. Klinci su uzbudjeni oko bastice kao i ja. nego, videcu n apoijaci tu steviju d apronadjem ako ima. World, za nju ne trebaju neki posebni uslovi ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Drugo deteVVVVPosle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''Odmah posle porođaja (
20%)
Posle nekoliko dana (
0%)
Posle mesec dana (
0%)
Posle nekoliko meseci (
14%)
Posle godinu dana (
34%)
Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (
32%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!