Anoniman -> RE: Temperatura (sirup i čepići) (18.6.2010 20:43:45)
|
Ja više ne znam gde udaram, počinjem da ludim. Dve godine mi dete nije bilo bolesno. Pre dve nedelje se završila petodnevna agonija virusne infekcije grla, pet dana nikako skinuti temp, koja je svaki put dostizala između 39.5 i 40.3. Ali prošlo je-brufen i paracetamol, bez antibiotika. Juče se Neša probudi sa 38.2. Ceo dan mrljavi temp, al nikako da pređe 38.5-tuširanje, hlađenje....uveče poraste, i noćas dva puta 39.8. Jutros sam ga vodila kod dr i prepiše mu antibiotik Ospamox, i naravno, antipiretici, kontrola za deset dana-upala ždrela. Ne znam više ništa. Ni da li je dobro što je prvi put pregurao bez antibiotika, ni da li je dobro što mu je dr sad "tek tako" prepisala antibiotik, a nikad ih nije pio. Da li se temp. vratila zato što prvi put nije pio lekove, ili je to nešto novo, a ova dr je nepažljiva, pa joj je najlakše da da antibiotik (prva je privatna, a druga državna, koja nije naš izabrani lekar jer je naša na godišnjem). Ubija me ovo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|