Anoniman -> RE: Temperatura (sirup i čepići) (11.7.2010 14:25:37)
|
Treba mi savet nekog sa sličnom situacijom please!!!!!!!! Imam bebicu 6 meseci i već 48 sati bijemo bitku sa temperaturom. Pre tri dana imali smo sistematski, krvna slika odlična, uši, grlo, pluća čisti- i primili smo revakcinu za Hpb. Nakon 24h pojavila se temperatura 38,2. Odmah smo ga tuširali, pa oblogice od sirćeta i naravno čepići i ništa.... Celu noć bitka a ujutro 39! Otišli kod lekara, pregledao ga ponovo- sve u redu i da nastavimo sa skidanjem temperature. Verujte, probali smo sve babske varijante i najviše smo dogurali do 37,5. Slabo jede, ali hoće tečnost i fontanela mu je blago ispupčena-što me malo brine. Njega čim pogodi temperatura sve udara pravo u glavu i grudi i sve gori, a noge i ruke ledene. I da, čim se tako spusti ispod 38 on se razigra i evo je opet!!! A jako je mali da mogu da ga umirim. Sad se već mučimo 48 sati, nismo spavali ravno dve noći i više ne znam šta da radimo. Doktor nas stalno smiruje da samo nastavimo sa skidanjem temperature, a mene užas hvata kad mu pipnem glavicu koja ne prestaje da gori
|
|
|
|