nina26
|
uh,evo i mene na ovoj temi, a taman sam bila srecna sto se ni jednom za 6m nije razbolela juce se probudila sa temperaturom, ali je bila raspolozena..dam joj sirup, padne malo, posle 3h opet se pojavi, opet dam sirup, i posle 4h opet skoci tempreratura...ruke i nogice hladne, glava gori, i naravno pocinje da place sve vise....vodimo je oko 8h u bolnicu, pregledaju je, krvna slika i mokraca su odlicni, grlo,pluca,usi sve ok.... kazu, ako hocete da je zadrzimo preko noci da je pratimo, da vam bude lakse, posto vidimo da ste uplaseni, ali moramo da joj stavimo infuziju u venu rekoh odricno NE...kad su joj vadili krv iz vene toliko se drala da je promukla, placem ja napolju,place ona u ordinaciji...samo su mi se vratile traume od ranije..rekoh, vodimo je kuci, tusiracu je, kupicu i cepice, oni su mi cini mi se efikasniji.... stavila joj cepic oko 10.30 i spala je tek posle nekih sat vremena, mozda i jace...ali je spavala celu noc, na siki naravno,ali to je manje bitno, i jutros oko 6.30 je imala opet 37,8 nisam htela da cekam, i stavila sam joj opet cepic...eno je sada spava, i cekam da vidim sta ce biti danas.... jedino mi pada na pamet, da se prehladila u subotu kad smo je izveli napolje,bilo je jako toplo, i skinula sam joj debelu jaknu i ostala je u trenerkici, pa se mozda i preznojila....
< Poruku je uredio nina26 -- 8.4.2013 11:41:14 >