|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Temperatura (sirup i čepići)
3.2.2013 15:53:52   
cockic
leni nije spadala ni ispod 39 ni posle tysiranja,bryfena,paracetamola jedino joj malo bolje snizavao cepic eferalgana 150mg smo yzimali najvisa joj je bila 39.3 sa ovom kombinacijom virysa i bakterioloske infekcije imala je povecane granylocite bili sy 70 koliko se secam a le oko 12 ali zbog gran joj je dala sinacilin inace mislila je da je samo virys a i malo je krcala pa je dobila i inhalacije sa berodalom 3 veceri ali kaze bolje izvadite ks i stvarno je bila kombinacija i jedno i drygo nisam znala da moze sve zajedno jer se ona posle tog osyla 2 dana je bila osyta i po glavi ja kod dr ona kaze to je od tog virysa neki sybitym nesto tako se zvao tad sto je vladao.

nista gore nego kad tyra nece brzo da se snizi user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1476
11.3.2013 11:37:38   
lanajelena
Zakacili smo teski virus,temp vec cetit dana,uglavnom se tesko spusti i posle sat opet raste user posted image ,ocajna sam popili su dve flasice sirupa za ovo vreme

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1477
11.3.2013 11:43:39   
MajaMV
tusiraj decu i razgolitite se, tako se skida temperatura, mada i brufen sirup nam je bio od pomoci kada nam je D pre par nedelja imao isti virus kao tvoji klinci. Zanimljivo je da je samo temperatura bila prisutna, nista od drugih propratnih simptoma gripa.

< Poruku je uredio MajaMV -- 11.3.2013 11:44:56 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1478
11.3.2013 11:46:07   
lanajelena
Majo vise su u kadi nego u krevetu,ni to ne pomaze,sinoc 38,9 popije febricet i pravac kada,izvadimo ga napolje opet isto i tako u krug,na kraju pozovemo hitnu i kazu da mu slobodno damo i brufen,tek posle sat od svega toga mu je malo spala

(odgovor članu MajaMV)
Direktna veza do poruke: 1479
11.3.2013 11:47:14   
Olga75
LJ , jeste radili KS ?
je to gripa sto imate , ona zna da bude tako opaka user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1480
11.3.2013 12:10:06   
lanajelena
Oldzi nismo radili kks ali imamo sve simptome tog opakog gripa,ja nisam imala temp od osnovne sad ne mogu da se oporavim(gora sam od dece)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1481
11.3.2013 12:12:56   
MajaMV
Nama je brufen pomogao, a virus je gadan nazalost. Pojacajte i vitamin c i dosta tecnosti unosite

Direktna veza do poruke: 1482
11.3.2013 12:13:06   
Pretty78
mi smo to posli prosle nedelje user posted image
7 dana 39 a zadnja dva dana 39.5, pod brufenom 38 . sat ipo posle popijenog brufena temperatura sa 38 opet krece gore....UZAS!!! Senf na stopala, alkohol i voda na grudi, vise su bili u kadi nego na krevetu...katastrofa

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

Direktna veza do poruke: 1483
11.3.2013 12:15:33   
lanajelena
Senf user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1484
11.3.2013 12:17:51   
Pretty78
da! da ne verujes to skida temperaturu, senf namazes na stopala a jos i belance umutis i stavis ruke u to i to isto skida temperaturu....user posted image  ne salim se ...mada tako ne izgleda user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

Direktna veza do poruke: 1485
11.3.2013 12:19:55   
cockic
lena u subotu imala 38.6 juce max 37.6 i sinoc 37.3.samo sam joj u subotu dala cepic eferalgana pred spavanje to kad je imala 38.6 i oko ponoci paracetamol koji je vise pljunula nego popila.i to je sve.juce nista.ja mislim da je bilo od zubica izbijaju joj.danas ture fala bogu nemauser posted image

Direktna veza do poruke: 1486
11.3.2013 12:20:33   
lanajelena
Jadna tvoja deca user posted image ,bas cu da probam user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1487
11.3.2013 12:22:05   
Pretty78
pa dobro....ne vole bas senf user posted image
ali zato belance obozavaju da se mrljaju user posted image

Direktna veza do poruke: 1488
11.3.2013 12:22:34   
Torbica
Kod takvih temperatura se naizmenicno na 4h daje Brufen/Paracetamol, mi smo jednom imali tako neku temp oko 39 i pedijatar nam rece da kombinujemo cepice Eferalgana i Brufen tako, i stvarno je pomoglo. Inace, uglavnom brufen zavrsi posao kod nas.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1489
11.3.2013 12:30:11   
Olga75
LJ , probaj da kombinujes , ovako kako Torbica kaze ( ona zna user posted image )
a izmedju sve alternativne medEcine osim alkohola , tu je mozda bolje sircetne obloge ili smao mlaka voda ( to ja radim , mislim dosta je detetu temp jos treba da je nalocem )
ja sam probala i mokre carape i krpmpir u carape ( napravio je fleku , bacila sam carapice ) i tusiranje i namakanje u kadi
procice , jos dan - dva i gotovo je

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1490
11.3.2013 12:41:16   
lanajelena
Znam za kombinovanje to i mi radimo ali i sa tim ne pomaze,sreca cini mi se da se malo ublazava,Dusanu je sad bas brzo spala temp,a Lana jos nije popila lek,namazala sam joj senf pa cu da vidim

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1491
11.3.2013 13:57:40   
Modessty
Izludesmo od temperature. Ide do 39, ne ide preko, ali ne pada ispod 38. Dala sam mu brufen pre dva sata, temperatura ne da nije pala nego je skočila sa 38,5 na 39. Istuširala ga i dalje temperatura i to 38. 5. Da mu dam Diazepam supozitorije? Imam neke od 2mg a piše da se za njegov uzrast daje 5 mg. Da mu dam odmah 2 ili samo jednu pa da sačekam da vidim kako će da reaguje!

I moram da ispsujem nagradnu igru zbog koje je forum maltene blokiran a sad mi trebate brzo više nego ikad!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 1492
11.3.2013 14:01:11   
lesica
Mod,a paracetamol? Ja nikada do sad nisam davala Diazepamuser posted image A kako se on inače ponaša?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1493
11.3.2013 14:04:03   
lanajelena
Mod i mi smo Dusanu dali diazepam pre dve noci kad je bila ista takva situacija a on je odmah nakon toga klonuo,poceo da se tetura pa ne znam sta da ti kazem

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1494
11.3.2013 14:04:09   
Modessty
Nemam paracetamol. Žali se da ga boli glava i vidim da mu se spava, ali kako legne tako opet ustaje jer mu valjda smeta kad leži.
Trenutno sam sama i ne mogu ni da izdajem da kupim. Majka mi je kod dr, a ćale radi. Muž će biti u Nišu tek oko 18h. Malo je rećei da sam popizdila! Još i ovaj haos na rr
Ma sad ću mu dati čepić

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1495
11.3.2013 14:07:09   
Modessty
Interesantno je da lepo jede i pije dosta soka od pomorandže. Ali sad ga baš oborilo.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1496
11.3.2013 14:07:49   
lajla
Diazepam?prvi put cujem za to?Znam da postoje tbl. ali su za smirenje i opustanje misica.
probaj sa Eferalganom,bar kod nas on super deluje,a kad je jako visoka temp.onda dajem ne izmenicno Brufen-Eferalgan

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1497
11.3.2013 14:08:21   
lanajelena
Ubaci ga u kadu,nema ti druge

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1498
11.3.2013 14:09:19   
Modessty
Danilo uopšte ne raguje na Eferalgan. Ko da sam mu dala vodu da popije. Hvala vam žene. Sad ću mu izmeriti ponovo pa ako je i dalje na 39 daću mu Diazepam. Inče to su čepići i trebalo bi da obore brzo temperaturu

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 1499
11.3.2013 14:09:54   
salle
mladji sin 4 mes, je pre neki dan dobio temp, ni sirup niti bilo koji narodni lek mu nije spustio temp.... cepice nisam imala, temp je prosla sama od sebe......user posted image

Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here