Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:06:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ja ne znam sta se desava...Stefan ima temperaturu,nisam mu merila,nije se dao !Danas je jaaaaaako slabo jeo,popio je soka,jedno 200ml i malo vode,ali nije hteo da jede...pipala sam mu usi,grlo...nista,ne boli ga.Nije ni placljiv,samo malko nervozan...ali kad ga drzim oset__im da je vruc.Tusirala sam ga dva puta...nadam se da su zubi,jer su mu gornje desni jako otekle u zadnje vreme...UH! I da dodam,na vreme je i normalno zaspao oko 19h,samo sto nije jeo Helloooooo,da li smem da ga pustim da spava kad ima temperaturu Nogice su mu takodje vruce...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:45:01
|
|
|
|
gagins
|
Pusti ga,samo ja ti savetujem da mu izmeris T kako znas i umes,znam da je tesko,ali opet ces imati neku predstavu kolika je.Ako je preko 38.5 daj mu lekic,ali ja bih ga ipak odvela kod pedijatra!
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:49:58
|
|
|
|
Lu
|
jmpm, moraš da pratiš T, mislim vjerojatno znaš po dodiru da ima T ali ne znaš kolika je, izmjeri sad dok spava i ako treba daj mu nešto. Ako slabije jede to najprije bude upala grla, sutra ga odvedi ali noćas obavezno prati T
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 21:50:58
|
|
|
|
2002m
|
Izmeri mu dok spava, meni celo i noge nisu bas neko merilo.Ali ako su nogice vruce nije visoka, kada su stopala i sake hladne...tada je tem. visoka.Tako je kod nas svaki put bilo.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 22:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
38.1 T
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 22:23:43
|
|
|
|
marince1
|
jmom nije to bas strasno,ali ako imas neki sirupcic nebi bilo losa da mu das. Tako je ,ako se secas,identican scenario bio pre neki dan kod nas i izbila su 2 zuba.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 22:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
38.3
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:02:00
|
|
|
|
marince1
|
jel on spava?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:05:20
|
|
|
|
2002m
|
Ostavi ga jos 10,15 min.Pa mu izmeri opet, ako ide gore..moras mu dati nesto za skidanje T. i kupanje u mlakoj vodi.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:14:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne spava,probudila sam ga da jede i konacno je pojeo 100ml.I stavljam mu obloge...izmericu mu opet malo kasnije.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:17:35
|
|
|
|
2002m
|
dobro je sto hoce da jede, ponudi mu kasnije vodu,sok...sta vise voli. Sto vise tecnosti,to bolje.Dusa mala , da sto pre ozdravi.
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:18:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drage !Bas mi je blesav,nece vodu,a inace popije dnevno oko 125ml vode i 200 soka...a sad malkice,gutljaj po gutljaj...evo ga igra se,brblja,sve izgleda normalno,samo dok ga ne pipnem....ali i to ce proci!
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 18.6.2010 23:38:38
|
|
|
|
gagana83
|
Mamice Ne znam sta da ti savetujem,zene su vec sve rekle. Raskomoti ga,nemoj previse da ga oblacis Valjda ce brzo proci
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 0:15:31
|
|
|
|
usamljena
|
Ja sam pre neki dan stavila senf na noge i skinulo joj je T jako brzo. Inace stavljam cepice ali smo sad malo drugacije.
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 2:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mene ovde i dalje...T je ista,38.3,tesim se sto ne raste.Dala sam mu sokic da pije,popio je u cugu 25 ml,sto je dobar znak.Ne budi se,lepo spava i dalje...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 10:00:08
|
|
|
|
buhla
|
mamice, kako je prosla noc?
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 11:18:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala na pitanju Buhlic .Spavao je normalno,probudio se kada i uvek.Pio je nocas soka,tako da je 125 ml nestalo !Jeo je jutros cokolino iz flasice,nesto malo,ali ok,pije sokice koji su hranljivi.Sada nema temperaturu.Stavljam mu gel za zubice,on sve stiska usnice i donjim zubima gricka gornje desni...sve u svemu nije losa situacija...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 21:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ceo dan smo proveli bez temp. iako je jako nervozan!Nista ne stavlja u usta od igracaka,izgleda da ga bas bas bole desni.Stavljala sam mu gel za zubice,pojeo je jutros 100ml kasice i veceras 60ml,ali je pio dosta soka i vode ceo dan i smazao coko bananicu !Sve u svemu,nije prehlada nego zubici ...
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 21:49:14
|
|
|
|
buhla
|
super mamice ljubni ga jednom za mene!
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 22:42:45
|
|
|
|
gagana83
|
Mamice Ljubi nam malog drugara
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:02:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagano,Buhlice Fala vi hocem ljubnucu ga !Sad ima malo temperaturicu,ali nije nista strasno,i dalje lepo spava,a ja ga oblazem
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:04:05
|
|
|
|
eugenija
|
JMPM
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:05:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija JMPM Uh,tebi veeeeeeeeeeeeeeeeliki za svo ono vreme koje se nismo "gledale"
|
|
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:07:17
|
|
|
|
eugenija
|
Vidi mu ove slikice u cvetićima, neka mu trantinčice izvuku svu tempu na malu guicu Grl, grl, grl
|
|
RE: Temperatura (sirup i čepići) 19.6.2010 23:08:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Od tebe covek ne moze da se odvoji nikako,makar u mislima !
|
|
|
Anketa
Tara ili Hana??pisuljicaNapisati u komentar vas odgovor!Tara (
55%)
Hana (
44%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!