dunja RR -> RE: Omiljena serija (9.3.2021 13:34:29)
|
Pa to, ali me nervira što je u svakoj sceni takva..i nekako izgleda starije zbog toga. A Sloboda obrnuto, koliko loše glumi, nema mimike, sva mila, fina, kenjkava, i uvek takva, i izgleda 15 godina mlađe nešto ima godina. Pre 20 ak i kusur godina, kada sam ja imala 24, a Sloboda recimo 20, ne znam tačno koje je godište ali tu je par godina mlađa od mene, sretoh je u jednom butiku u Čumićevom sokačetu. Tada je još solidno radio taj tržni centar. Ona tek postajala poznata, igrala u Mješovitom braku. Sećam se da sam ja kupovala neki beli sako, a ona je probala u kabini neki crni korset. I pošto je došla sa nekim femi drugarom, koji liči na drugaricu, ali je ipak drugar, pa je bilo glupo da njega pozove u kabinu da joj pomogne, ona pozvala mene (prodavačica pričala telefonom). I zamolila me da joj zakopčam korset na leđima. Sećam se da mi je vilica pala do poda koliko je zgodna i lepa (oooči ) i jako fina, umiljata. A baš mi je takva i kada glumi, ona glumi sebe, i to mi se ne sviđa. Tačno je u seriji onakva kakvu je zapamtih od pre 20 i nešto godina. Nisam nikakva lujka niti stoker [sm=smiley36.gif], samo imam slonovsko pamćenje. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Anitu Mancic, obozavam! A ovde kao da ce da zaplace ili pukne pa ih sve namlati 😊
|
|
|
|